Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | 2. ya
Nonda mutlaka girmeli.
Nonda mutlaka girmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir cevap verirdimde ceza alırım![]()
Y ne Xavi si Iniesta' sı ya. Bu saydığın adamların ayağından topu almayı rüyanda göremezsin. Bu adamlar her saniye oyunun içinde bağıra bağıra var. Elano' yla bu adamları kıyaslamak harbi futbol cahilliğidir.
HAKAN ŞÜKÜR'Ü istiyorum
Polemik istiyorsan msn ver orda tartışalım.Kaptanına sadece ben laf atmıyorum,başkalarınada konuş bakalım
Bir cevap verirdimde ceza alırım![]()
ne diyeceksen de içinde kalmasın sonra
Sen Ayhan ile Elano'yu kıyaslıyosun da (özellikler bakımından, hani Ayhan şut felan çekiyorya), ben mi futbol cahili oluyorum ? Elano'nun stilini bilmiyorsan konuşma. Barça'da tüm ataklar Xavi ve İniesta ile başlıyor. Herkes boşa kaçma hevesinde. Elano box-to-box oyuncudur. Çift yönlü orta saha oyuncusudur. Xavi-İniesta tarzı bi oyuncudur. Elano'yu bilmiyorsun konuşturma beni burda. Xavi-İniesta'nın yanında Mehmet Topal, Barış felan oynasın bakalım etkili oluyor mu onlar ? Olurlar belki ama bi yere kadar yani. Barış,Mehmet DMC tarzı oyuncular yani defansif oyuncular genelde. Elde adam yok yani Elano'nun yanında oynayacak tarzda adam Elano'da elinden geleni yapmaya çalışıyor böyle bi düzen içinde. Hala anlayamadıysan bazı şeyleri boş yere rezil etme kendini.
Boş iş ve insanlarla işim olmaz ne yazık ki .
Ben sadece bir insanım.
Ancak ve ancak gördüğü şeylere cevap verebilirim![]()