TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | 2. ya

Nonda mutlaka girmeli.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | 2. ya

Of be Arda..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Y ne Xavi si Iniesta' sı ya. Bu saydığın adamların ayağından topu almayı rüyanda göremezsin. Bu adamlar her saniye oyunun içinde bağıra bağıra var. Elano' yla bu adamları kıyaslamak harbi futbol cahilliğidir.

Sen Ayhan ile Elano'yu kıyaslıyosun da (özellikler bakımından, hani Ayhan şut felan çekiyorya), ben mi futbol cahili oluyorum ? Elano'nun stilini bilmiyorsan konuşma. Barça'da tüm ataklar Xavi ve İniesta ile başlıyor. Herkes boşa kaçma hevesinde. Elano box-to-box oyuncudur. Çift yönlü orta saha oyuncusudur. Xavi-İniesta tarzı bi oyuncudur. Elano'yu bilmiyorsun konuşturma beni burda. Xavi-İniesta'nın yanında Mehmet Topal, Barış felan oynasın bakalım etkili oluyor mu onlar ? Olurlar belki ama bi yere kadar yani. Barış,Mehmet DMC tarzı oyuncular yani defansif oyuncular genelde. Elde adam yok yani Elano'nun yanında oynayacak tarzda adam Elano'da elinden geleni yapmaya çalışıyor böyle bi düzen içinde. Hala anlayamadıysan bazı şeyleri boş yere rezil etme kendini.

maçda bir türlü oyunu kuramıyoruz buda ardanın performans düşüklüğünden kaynaklanıyor,elanoda tek kalıp ileriye oyunu yıkamayınca sıkıştı kaldı top orta sahda resmen.

Polemik istiyorsan msn ver orda tartışalım.Kaptanına sadece ben laf atmıyorum,başkalarınada konuş bakalım

Boş iş ve insanlarla işim olmaz ne yazık ki .

Ben sadece bir insanım.

Ancak ve ancak gördüğü şeylere cevap verebilirim ;)

Hadi be aslanlar çevirin şu maçı.

7 dk oldu atak yok

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Sen Ayhan ile Elano'yu kıyaslıyosun da (özellikler bakımından, hani Ayhan şut felan çekiyorya), ben mi futbol cahili oluyorum ? Elano'nun stilini bilmiyorsan konuşma. Barça'da tüm ataklar Xavi ve İniesta ile başlıyor. Herkes boşa kaçma hevesinde. Elano box-to-box oyuncudur. Çift yönlü orta saha oyuncusudur. Xavi-İniesta tarzı bi oyuncudur. Elano'yu bilmiyorsun konuşturma beni burda. Xavi-İniesta'nın yanında Mehmet Topal, Barış felan oynasın bakalım etkili oluyor mu onlar ? Olurlar belki ama bi yere kadar yani. Barış,Mehmet DMC tarzı oyuncular yani defansif oyuncular genelde. Elde adam yok yani Elano'nun yanında oynayacak tarzda adam Elano'da elinden geleni yapmaya çalışıyor böyle bi düzen içinde. Hala anlayamadıysan bazı şeyleri boş yere rezil etme kendini.

olurmu yaa biz hala defansa forvete adam alalım kimse ortasahanın ne halde oldugunu görmüyor sanki komedi gibi

Sanki 5-0 öndeyiz, insan bi saldirir bastirir mücadele eder atak yapmaya calasir,ayip be kac hafta oldu hep ayni ruhsuzluk.

penalti olmasi lazim

ah be girsin artık be 1 kerede biz şanslı olalım be nolcak ki sanki

Nonda ve Aydın girmeli. Barış ve Kewell çıkmalı.

şu dakikalarda gol atıp maçı eşitleyemessek antalya dahada cesaretlenecek

Elano ve Keita'dan 2 tane daha olsa bu maçı rahat kazanırdık.. Elano'ya çamur atmayın.

Boş iş ve insanlarla işim olmaz ne yazık ki .

Ben sadece bir insanım.

Ancak ve ancak gördüğü şeylere cevap verebilirim ;)

Adam gibi adam olduğundan Moderatörlüğünü aldılar demi:D Konuşmasını bil sonra millete çamur at.Oyuncumuza kazma diyen sendin:D

Geri
Üst Alt