TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Nonda'dan performans almak için sanırım forvetlerin ya sakatlanmaması gerek ya da sözleşme imzalanmaması gerek. Başka bir açıklama bulamıyorum 7 haftada sadece 1 gol atan bir adama.

Çok sık kullanmam Galatasaray'lı futbolcular için ama bugün rezaletti.

Oyun konusunda konuşacak bir şey yok. Son haftalarda zaten yükselen bir Galatasaray vardı. Geçen hafta yediğimiz gol çok etkilemiş takımı. Zaten iki tane boş gol yedik. He buna rağmen maçın böyle biteceği çok belliydi. Zira Galatasaray telaş yapmadı, ileride bastı. Hırsını sahaya koydu.

Aynısının az savunma hatalasından haftaya da bekliyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Marquez gelse nasıl olur

Rıdvan diyor ki: "Arda iyi oynadı. Biz Arda'dan çok şeyler bekliyoruz. Alacak gidecek, tek başına gol yapacak, yok böyle birşey. Artık kalmadı böyle futbolcular. Saysan Dünyada 5 tane var, işte İbrahimoviç, Messi, gibi. Ama Arda'ya top verirseniz, Sağ kanada iner, bir tane keser gol yaptırır. Bana göre iyi oynadı Arda. Arda uzaylı değil" dedi..

Bu defansla ligde kesinlikle şampiyon olamayız.

zor da olsa aldik maci

Beyler Arda canımı sıktı bugün.. Ve diğer Türk topçular da..

Yönetimden birisinin acilen Türk oyuncuların profesyonel olmadığını Rijkaard'a anlatması ve kulağından tutup bunları kampa alması gerekiyor...

Yabancılar yeterince profesyonel maalesef bizimkilerin yanında..

Nonda'nın yetersiz olduğu tekrar görülmüştür ve devre arasındaki en acil transferin forvet olması gerektiği görülmüştür...

Ayrıca medyanın gazına gelip de elanoyu eleştiren arkadaşlar maçı izlesinler.. sadece maçı..

rıdvan sergen hakan ünsal vs bunların toptan anlamadığını önceki maç elanoyu eleştirilerinden tekrar anlamıştım.. bunlar skor yorumcusudur..

elano geçen maçı da aynı bu şekilde oynamıştı ama bugün sadece gol attı diye rıdvan az önce ''evet elano zaten kaliteli bir topcu kondisyonu alexten daha iyi vs vs gibi adamı övdü''

ikiyüzlü adam.. futbol cahili..

ayrıca;

KEWELL'I SIRTIMIZDA TAŞIMALIYIZ

Öncelikle maçı izlemedim bir kaç angut geldi 2-0 yeniliyorsunuz fark geliyor, dedim 3-2 yeneriz. İddaa da banko GS oynamıştım, bu mallarda iddiaya girelim dedi biri 0 cep telefonu diğeri yarın akşam rus hatunu öteki de sturm graz maç biletimi alacak :D

Marquez gelse nasıl olur

hocam onu 1 ay önce yazdım burada ama malesef Barça 3 yıl uzattı sözleşmesini ve adam sakatlıktan çıkmış 11 e girer yakında. Umarım giremezde biz alıtız tabi imkansız gibi.

Valla ne yalan söyleyeyim 2-0'dan sonra dönmez dedim ama helal olsun,fakat anlamadığım bir nokta yediğimiz 2 golde amatör takım golüydü,büyük takım duran topta neden ofsayt taktiği yapar anlamam madem yapacaksın planlı yap,top ayaktan çıktıktan sonra defans oyuncuları ileri fırlasa ne yazar komedi golleriydi,onun dışında güzel bir zafer,3 puanın tadını unutmuştuk kendimize olan güveni tekrar getirdi bu maç,haftaya gol basit gol yemememiz dileğiyle...

ohh bu akşam rahat yatacağım bu çıkışın başlangıcı olsun

Necati 'nin direkten dönen pozisyonu maçın kırılma anı . Ömrümden 5 yıl gitti o pozisyonda :D

Harry hayatinin en iyi sezonlarindan birini oynuyor :D

Rıdvan diyor ki: "Arda iyi oynadı. Biz Arda'dan çok şeyler bekliyoruz. Alacak gidecek, tek başına gol yapacak, yok böyle birşey. Artık kalmadı böyle futbolcular. Saysan Dünyada 5 tane var, işte İbrahimoviç, Messi, gibi. Ama Arda'ya top verirseniz, Sağ kanada iner, bir tane keser gol yaptırır. Bana göre iyi oynadı Arda. Arda uzaylı değil" dedi..

bence arda çok kötü oynadı... veya kötü oynadı... veya vasat oynadı.. bakışa göre değişebilir.. ama kesin olan birşey var ki iyi oynamadı!!

rıdvanın birşey bilmediğini zaten biliyoruz..

Bu arada şansımızla kazandığımızı da unutmayalım. Goller dışında 1 pozisyonumuz var.!

Adamların 2 direği var. İlk defa şans güldü.

Leo Franco bugün çok kötüydü kalesinde hiç güven vermiyor yani her topu içeri alıcak gibi bir an önce düzelmesi dileğiyle.

Bu arada şansımızla kazandığımızı da unutmayalım. Goller dışında 1 pozisyonumuz var.!

Adamların 2 direği var. İlk defa şans güldü.

Lig'de her takıma sanş en az bikere güler..

Ama eziklere ne yazıkki 7 8 kere gülüyor şimdiden 3 4 kere güldü bile.. manisa maçı antalya maçı vs..

Leo Franco bugün çok kötüydü kalesinde hiç güven vermiyor yani her topu içeri alıcak gibi bir an önce düzelmesi dileğiyle.

Senin önünde de o defans olsa

kewell gol krali olacak bu sezon

Yediği gollerde suçu yoktu. Defansın ofsayt taktiği yüzündendi. Ama ben de hala Leo'ya güvenemiyorum. Ufuk'u kupa maçlarında denemek lazım.

Geri
Üst Alt