TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Leo Franco bugün çok kötüydü kalesinde hiç güven vermiyor yani her topu içeri alıcak gibi bir an önce düzelmesi dileğiyle.

Bugün Leo'nun kötü oynadığını düşünmüyorum. Yediği goller penaltı gibi zaten. İkinci golden önce çıkardığı top ise bana göre hakikaten çok iyiydi.

Çok iyi bir kaleci olmadığına inanıyorum. Ama çok fazla haketmediği eleştiri alıyor bana göre.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Lig'de her takıma sanş en az bikere güler..

Ama eziklere ne yazıkki 7 8 kere gülüyor şimdiden 3 4 kere güldü bile.. manisa maçı antalya maçı vs..

Bursa maçı, diyarbakır maçı, istanbul bşb

son hafta ömrümden 50 sene gitti 70 yaşıycam diyorum ama bu gidişle 30 u göremeyeceğim

2-0 dan maç çevirmek zordur bu gün iyi bir maç oldu....Rahat uyuruz artık :D

Rıdvan diyor ki: "Arda iyi oynadı. Biz Arda'dan çok şeyler bekliyoruz. Alacak gidecek, tek başına gol yapacak, yok böyle birşey. Artık kalmadı böyle futbolcular. Saysan Dünyada 5 tane var, işte İbrahimoviç, Messi, gibi. Ama Arda'ya top verirseniz, Sağ kanada iner, bir tane keser gol yaptırır. Bana göre iyi oynadı Arda. Arda uzaylı değil" dedi..

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Keita nin verdigi pasa baksin o zaman 3.golde 2 adama calim atip pas verdi

Baştan itibaren okudum yazılılanları Ne güzel sallamışız takıma ya Helal olsun

Bu arada şansımızla kazandığımızı da unutmayalım. Goller dışında 1 pozisyonumuz var.!

Adamların 2 direği var. İlk defa şans güldü.

Bu zeminde bu kadar abi.Ayrıca ilk yarıda çok güzel organize ataklarımız vardı ancak pozisyon olmamıştı.

Ne kıymet bilmez insanlar var. Yok Arda'nın kredisi bitmiş, yok Arda gitmeli takımdan, Ardasız 11 kuran bile var. Yerine de transfer yazmış. Yazık...

Kewell ve Mehmet Topal çok iyiydi. Zaman Zaman parlayanda Elano ve Keita ki sonucu değiştirdiler.

Kaptan'a laf söylemiyorum artık. O her zaman iyi haşa!!! ( Bu adama en büyük kötülüğü biz yapıyoruz ama neyse)

Yine kalemize gelen 2 yan top süzüle süzüle gol oldu. 3 tane de direk.

Yine de Elano'yu düşünerek bu maç için mutlu olabiliriz.

Ömer'e de 3 koymak ne güzel oluyor.

Tercuman salagi...

Kewell sözlesme uzatmayla ilgili:

önumuzde 6 ay var sozlesmemin bitmesine. Tabiki buna ben karar veremiyorum. Ben bu kulupte oynamaktan çok zevk aliyorum, ve bana kalsa ben burda futbol hayatima devam etmek isterim. Ama dedigim gibi, bu karari yönetim verecek.

Off işte abicim yıldız dediğin budur 2-0 dan maç çevirttirmektir takımı gaza getirtmektir helal olsun kewell elano keita arda hep böyle olun...

Keita - Elano - Kewell Allah razı olsun sizden...

Kewell konusuyor ntv'de :)

Harry Kewell....

Allahım gülmekten yarıldım ya, Kewel'a burdan ayrılmasıyla ilgili soru sordu, bir muhabir, kewel "oynadığım futboldan ve arkadaşlarımdan memnunum" dedi, muhabirin dediği şu, "ama hanımı...... " burda koptum. :D

Yanlız Keita'da ne asist yaptı öyle. O pozisyonda önce adam formasından çekiyordu, sonra onu geçince öbürü kolundan çekiyordu ona rağmen Kewell'a çıkardı pası. Keita için 10 kaplan gücünde diyorlar. :D

Ne kıymet bilmez insanlar var. Yok Arda'nın kredisi bitmiş, yok Arda gitmeli takımdan, Ardasız 11 kuran bile var. Yerine de transfer yazmış. Yazık...

Ben değerini bulan türk futbolcuların satılması taraftarıyım.

Bunların sebepleri var;

1. türk futbolcu çok çabuk şımarıyor ben oldum diyor

2. suçlulardan birisi de biziz adamı hemen messi yapıyoruz

3. türk futbolcusu profesyonel değil

4. bu kadar övülen türk futbolcusu kendisini takımın kralı zannediyor,belli bir süre sonra lobi yapıyor kendisi kadar takımına da zarar veriyor

Ben bunların hepsini yaşadım gördüm.

Bu sadece arda icin gecerli değil en yakın olarak önümüzde bir hasan şaş örneği var dünya kupasından sonra..

Değerini buldun mu satacaksın, benim düşüncem bu katılırsınız katılmazsınız...

Geri
Üst Alt