TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

İlk yarı 2-2 bitsin çevirirz bu maçı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

hele şükür yani..biraz denge gelsin şu maça ama dahada agresif olmamız lazım..

Şu an ki paslaşmalar fena değil sanki?

Arkadaşlar bizler sadece iyi gün taraftarı değiliz

Bizler bu renklere gönül verdik, GALATASAYLILIĞIMIZ sadece galibiyetleri kutlamakla olmaz.

İnanamıyorum ya. Golden önce 2-0 iken ne yorumlar vardı, golden sonra ne yorumlar var. İlginç hakkaten :D.

Gol nasıl oldu arkadaşlar?

elano we kewel bu takima fazla

gol be gol

hadi aslanlar ..

yav 2 atak yapsak gol gelir yeter ki hırslı oynasınlar

Çokmu kötü takım?

Yav kadroyu bi atın özelden !

Kim attı golü...?

izliyoruzda bir şey anlamıyoruz dona dona...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-0 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

Konuşturmayın beni ! Çıkabilecek en iyi kadroyla çıktık. Herkesin görüşüne bakıyorum maç öncesi oo kadro süper şöyle böyle felan filan. Rijkaard ne yapsın daha ? Zaten yenilince oh lanet olsun böyle hoca mı olur, yenince süper kadro büyük hoca. Yapmayın bunu lütfen. Şu kadronun öyle yada böyle kazanması gerek. Teknik direktörle ne ilgisi var ? Keita Keita alın oynuyor işte hayvan gibi asılması lazım maça, Elano var Arda var, Kewell var. Herkes var. Rijkaard çıkıp oynayacak değil ya ? Yada Rijkaard bunlara demiyor ki oynamayın ha sakın felan diye. Sorun teknik direktörle alakalı değil bunu anlayın artık ....

Bütün mesajlarımı al incele, bir kere bile skora göre konuşmadım, milletin kewell'ı efsane ilan ettiği maç sonrası beğenmediğimi beyan ettim. Bunu söyleme hakkın varsa, bana söyleme hakkın yoktur. Rijkaard kötü kadroyla çıktı da demedim. Genel taktiğini ve oyun içi stratejisini eleştiriyorum ben. Ofsayt taktiği yapıp saçma bir gol yediysen müdahele edip vazgeçmiyorsan suç kimde? Tabii Rijkard'ı eleştiren bendeyse sorun yok!

Gol olunca 1-2 dk sonradan yazin goool diye, benim yayin geriden geliyor golü burada önceden okuyunca zevki kalmiyor :asd:

hadi ilk yarı 1 gol

Yensenizde yenilsenizde takımıma her zaman desteğimi sürdüreceğim.Gerekirse ölürüm.:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-0 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

Konuşturmayın beni ! Çıkabilecek en iyi kadroyla çıktık. Herkesin görüşüne bakıyorum maç öncesi oo kadro süper şöyle böyle felan filan. Rijkaard ne yapsın daha ? Zaten yenilince oh lanet olsun böyle hoca mı olur, yenince süper kadro büyük hoca. Yapmayın bunu lütfen. Şu kadronun öyle yada böyle kazanması gerek. Teknik direktörle ne ilgisi var ? Keita Keita alın oynuyor işte hayvan gibi asılması lazım maça, Elano var Arda var, Kewell var. Herkes var. Rijkaard çıkıp oynayacak değil ya ? Yada Rijkaard bunlara demiyor ki oynamayın ha sakın felan diye. Sorun teknik direktörle alakalı değil bunu anlayın artık ....

Bu adamlara gökten inmiyo ofsayt taktiği yapın diye.Teknik direktör söylüyodur elbetteki yok oyuncular kafasından yapıyosa ofsayt taktiğini zaten teknik direktörümüz yoktur bizim

bu takımda hakan baltanın işi yok gitsin 3.ligde bi belediye takımında oynasın

Ne şampiyonluğu, olurda bu maçı alırsak yaptığımız hatalardan sadece birini kapatmış oluruz; bu hataların hepsi kapatılmalı ki şampiyonluk yarışına öyle katılalım. Gerçekçi olalım.

Geri
Üst Alt