TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Keita ; Nefis oynadı tek kelmiyle müthişti. Herşeyiyle.

Elano ; Attığı yerinde toplar, pres ve mücadelesiyle oyun içinde gizli kalan kimliğini ortaya çıkardı.

Kewell ; Kazanma hırsı, mücadelesi ve zekasıyla maçın adamlarından biriydi.

+1905.Elano dan 2.yarıda ben daha fazla memnunum.Elano'dan beklediğim şeyleri 2.yarıda gördüm.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

3G tarifesine döndük :)

Rıdvan Dilmen hala forvet arkası diyor Elano'ya oha yahu :D

Şampiyonluk için Konsantrasyon.

Keita aslanım benim. Bu adam yedek oturtulmaz. Bir kez daha görüldü. (1 gol, 1 asist) Ayrıca Elano'da çok iyiydi. Ama Arda 2 maç iyi oynadıktan sonra yine vasat bir performans gösterdi. Caner sol bekte oynayamaz. Barış ve Nondayla bu iş gitmez. Nonda sadece ceza sahası içinde topla buluşabilirse etkili oluyor. Topu alıp sürme diye birşey yok. Forvet şart. Barış'ın yaptığı hatalı paslardan dolayı çok pozisyon verdik. Ayrıca bir stopere de ihtiyacımız var.Yaptığımız ofsayt taktiği tutmazsa daha çok gol yeriz.

Sonuç olarak 1 stoper + 1 forvet şart gibi artık. Orta sahaya pek ihtiyaç yok gibi geldi bana.

Arkadaşlar Nonda kötü oynuyor son maçlarda kabul ama niye Nonda´nın bittiğini bir Kasımpaşa , 2 Dinamo Bükreş , Netanya , Ankara , Antep vs maçından sonra söyleyemediniz

Şimdi mi anladınız ?

Asıl skor taraftarlığı budur işte

Okan çok zorluyorsun. Kabul et ya da etme Nonda bitmiş.

Umarım bu takımda bir daha Elano ve özellikle Keita yedek kalmaz.Yoksa skor taraftarları çıkar ortaya ona göre :)

Arkadaşlar adamların topları direklerden döndü son dakkadaki top girse gene üzülmüştük. Lütfen skor taraftarlığı yaftası yapıştırmayın hemen insanlara.Sanki süper top oynadıkta eleştirdik takımı gerideyken.

ruhsuz gibi oynuyorlardı yalan mı ? basmıyorlardı yalan mı ?

azcık özlerine dönüp mücadele edince iş kendiliğinden çözüldü.

ben takımımın eksiklerini biliyorum ve yazıyorum.takım savunması yapamıyoruz kalecimiz kötü önlibero ve stoper transferine ihtiyacımız var.barış la bu takım iki dünya bir araya gelse top oynayamaz.

bunlara rağmen skor taraftarıysam da skor taraftarıyım....

Ntvspor da Elano övülüyor.

Bende en çok Mehmet Topalı beğendim bugun o berbat defans hattının önünde bi o ayakta kalmaya çalıştı kutlarım.

2-0'dan sonra güzel bir geri dönüş yaşadık. Antalya'nın direkten dönen topları, maçın kırılma anıydı zaten akabinde Elano 2-2 yaptı skoru. Elano çok güzel pas dağıttı, Keita aynı şekilde çok iyiydi. Arda ile Kewell'da fena değildi. Nonda çok kötü, Barış ise rezaletti. Yahu Barış ne ofansif ne defansif katkı yapmıyor bu takıma. Ofansı geçtim son dakikalarda uzaklaştırmaya çalıştığı topları rakibe attı. Adamları kalemize yakınlaştırdı.

Kazandık çok şükür bu galibiyet çok iyi oldu.

2 gol yemeseydik belkide kazanamıcaktık maçı.

NTVSpor u netten izleyebileceğimiz bir yer var mı?

elano bugün iyiydi ancak arda çok kötüydü.Sanırım ikisinide iyi olacağı maçları az izleyeceğiz zira hala bu 2 oyuncu arasında ciddi bir uyum sorunu olduğunu görebiliyoruz.Kanatlar bugün çalışınca elanoda kendini gösterdi.İlk yarı kabus gibiydi ve ben bile 2-0dan nasıl maç çevrilecekdiye düşünmeye başladım ancak ilk yarıyı 2-1 bitirip ikinci yarıda ciddi mücadele edince maçı koparmayı bildik.

Reijkardın ilk yarıdaki hatası bu bozuk defans bloğu ile ofsayt taktiği uygulatması oldu zira bu defans kurgusu ile ofsayt oynamak çok riskliydi ve ilk yarı 2 gol yiyerek girdik.

İkinci yarıda oyuncular insiyatif alıp adam gibi oynayınca maçı çevirmeyi başardılar ancak son 10 dakikada 4. golün gelmeyişi ile beraber gene kanser olma dakikalarını yaşadık.

Güven anlamında güzel bir maç oldu oyuncular için,kayıpsız bir haftayı özlemişdik resmen şimdi rakipler düşünsün,fener benim tahminim gene yenilecek,bjk belirsiz ama alır gibime geliyor...

Bu zeminde oynanabilecek en güzel oyunlardan birini oynadık.

Yenilirken de aynı yenince de aynı:Bu takımda NONDA,H.BALTA,CANER,AYHAN GİDİN ARTIK

ntv spor nasil izlerim veya dinlerim cevap lutfen ozel den

Maçın kaderini direkler belirledi bu kadar hataya rağmen maçı kazandık.Devre arası 1 stoper 1 sol bek 1 forvet alınırsa uçarız.Linderoth,Emre ve Baros bir an önce dönmeleri lazım.Nondayla olacak işdeğil bu

Ulan maçı anca netten kesik kesik izleyebildim. Keşke adam gibi izleseydik. Bu sene izlemediğim ilk maç oldu şartlar öyle icap etti. Geniş özet TRT'de kaçta verilir? Güntekin de sinir bozucu "Elano bugün yine güçsüzdü ama birşeyler yapmaya çalıştı" dedi. Benim izleyebildiğim kadarı ile her etkili atağımızda Elano vardı, haksız mıyım?

Geri
Üst Alt