TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Bu maçı kaybetseydik, maçı kaybettik ama Elano'yu kazandık diyecektim.Sonuçta hem maçı hem Elano'yu kazanmak harika !

Bugün Caner'i, Kewell'ı, Keita'yı ve Arda'yı beğendim.Nonda ise hani bir laf kullanmıştı bir arkadaş Vecerova'nın yerine odun koysak daha yararlı olur diye =)Kanımca aynısı Nonda içinde geçerli

Ofsayt pozisyonları ve yine Kewell' ın korner pozisyonu güldürdü beni ! Bravo Hakemler böyle devam (!)

Mor ile Beyaz'ı karıştırmak marifettir ha!Bravo hakem.:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Kimse farkında değildir biliyorum fakat, Antalyaspor'un ilk golde Ligtv ofsayt çizgisini yine yamuk çizdi ve ofsayttı. O resmi bulup göstermek istiyorum. Art niyet aramamak elde değil.

Erhan Sönmez 'in yan hakemliği yaptığı yerde ben çizgi çekmiyorum. Çünkü, ofsaytlar için ne karar verdiyse bugüne dek yanıldığını görmedim.

Severim kendisini, daha önce de demiştim, Galatasaray onun yüzünden şampiyonluk kaybetse bile kızamam. İnanılmaz dürüst ve karakterli biridir.

Erhan Sönmez 'in yan hakemliği yaptığı yerde ben çizgi çekmiyorum. Çünkü, ofsaytlar için ne karar verdiyse bugüne dek yanıldığını görmedim.

Severim kendisini, daha önce de demiştim, Galatasaray onun yüzünden şampiyonluk kaybetse bile kızamam. İnanılmaz dürüst ve karakterli biridir.

Belki yanılıyor olabilirim, gol ofsayt olmayabilir fakat benim derdim Ligtv'nin çektiği o çizgi. Daha öncede yapmışlardı bunu. Çizgi biraz yamuk duruyordu sanki. Maraton'un tekrarında gösterirse veya maçta, yakalayıp buraya koyacağım resmini.

Teknik yönetim istemeden böyle bir şey olabileceğine hiç ihtimal vermiyorum. İki yan topun ikisinde de takım kendi kafasına göre öne çıkmayı düşünmez durduk yere.

Abicim o işin yolu yordamı vardır.Bizim takım ilk yarıyı önemsemedi,mücadele etmedi.O goller bu yüzden bence kaynaklandı.2.yarı bir pozisyon verdik o da net ofsayt zaten.Ha pardon bi de son dk var.

Ahhhhh Baros ahhhhhh...nerelerdesin....

Abicim o işin yolu yordamı vardır.Bizim takım ilk yarıyı önemsemedi,mücadele etmedi.O goller bu yüzden bence kaynaklandı.2.yarı bir pozisyon verdik o da net ofsayt zaten.Ha pardon bi de son dk var.

Takım istediği kadar önemsemesin. Amatör takım koysak kafasına göre ofsayt taktiği ile kafasına göre çıkamaz iki duran topta. %100 teknik yönetim öyle istemiştir ve çalıştırmıştır. Ancak uygulamada beceremedik, ciddi hatalar yaptık. Öyle kolay oturacak bir taktik de değil bu. Bundan sonra denenir mi denenmez mi bilemem ama deneyeceksek daha çok çalışmamız gerektiği ortada.

Takım istediği kadar önemsemesin. Amatör takım koysak kafasına göre ofsayt taktiği ile kafasına göre çıkamaz iki duran topta. %100 teknik yönetim öyle istemiştir ve çalıştırmıştır. Ancak uygulamada beceremedik, ciddi hatalar yaptık. Öyle kolay oturacak bir taktik de değil bu. Bundan sonra denenir mi denenmez mi bilemem ama deneyeceksek daha çok çalışmamız gerektiği ortada.

Duran topta 8 oyuncu bizim kalede.Dolayısıyla 8 oyuncuyu birden ofsayte düşürmek mümkün olmayınca golü yedik.Bu kadar saçma bişeyi bence Hoca istememiştir.

Ofsayt taktiğini teknik heyet hazırlamıştır. Futbolcular kendi kafalarına göre yapacak hali yok (Rıdvan'ın zırvalarından etkilendiğiniz için böyle düşünüyor olabilirsiniz). Hatırlarsanız Pana maçında da ofsayt taktiği uygulamışlardı ve Panalılar ofsayt manyağı olmuştu. Bu bizim defansımızın bir parçası gibi görünüyor.

Ofsayt taktiğini teknik heyet hazırlamıştır. Futbolcular kendi kafalarına göre yapacak hali yok (Rıdvan'ın zırvalarından etkilendiğiniz için böyle düşünüyor olabilirsiniz). Hatırlarsanız Pana maçında da ofsayt taktiği uygulamışlardı ve Panalılar ofsayt manyağı olmuştu. Bu bizim defansımızın bir parçası gibi görünüyor.

Ofsayt taktiğinin kontratağı engellemek için yapıldığını biliyorum.Ama böyle bişeyi bir Hoca istemez bence.Hele bu pasif ofsayt olayından sonra gol yeme ihtimali çok fazla.

maçı 2-0dan gelip çevirdik bu son yıllarda hiç olmamıştı yapamamıştık... karşıda her ne kadar takım olmasada sonuçta 2-0dan gelip aldık maçı hepsine helal olsun...

Ofsayt taktiğinin kontratağı engellemek için yapıldığını biliyorum.Ama böyle bişeyi bir Hoca istemez bence.Hele bu pasif ofsayt olayından sonra gol yeme ihtimali çok fazla.

Rijkaard da oyuncular kendileri yaptılar demiş. Görmemiştim o açıklamasını. Yanılmışım. O zaman Rijkaard'ın yapması gereken ilk iş o taktiği kendi kafalarına göre uygulayanların kulağını çekmek olmalı.

Rijkaard da oyuncular kendileri yaptılar demiş. Görmemiştim o açıklamasını. Yanılmışım. O zaman Rijkaard'ın yapması gereken ilk iş o taktiği kendi kafalarına göre uygulayanların kulağını çekmek olmalı.

İşte ben bu fikirdeyim.

liderliğin tadını çıkaralım. Yarın Fb'nin kaybetçeğini ya da berabere kalcağını düşünüyorum. Bu hafta en fazla 2.liğe gerileriz.

Birkere ofsayt taktiği yapman için bunu antremanda çalışman gerek anlık karar verirsen sonuçlarına katlanırsın hele TSL nin en çok hata yapan savunmalarından biri bu takımdaysa bu taktiğin başarısız olması normal Rijkaard'ın gereğini yapacağından eminim

Ben bu pozisyonlardaki ofsayt olayını çözemedim.Adam geriden çıkmasına rağmen diğer oyuncuların hepsi önde.Ve kaleci,gerektiğinde de defans o oyuncuları da dikkate alıyor.O zaman koy kalenin oraya 6 adam,ama arkadan gelen tek adam vursun.Ya pasif ofsayt olayı çok abartıldı ya da ben çözemiyorum.Sonuçta bugün de adamlar avantaj sağlamadı mı?

e8wxhx.jpg

:2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

e8wxhx.jpg

:2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

aslında Necati de sattı macı.bile bile direge nişanladı o topu....muhahhaaha hahahhah hahah...:):):)akıl fukarası ezikler...ulan lepistes balıgında bile sizden cok akıl vardır...

Geri
Üst Alt