TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Beşiktaş 2-3 Bursaspor | 18 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Beşiktaş 2-3 Bursaspor | 18 Aralık | Maç Sonucu

Eziklik bünyelerine işlemiş..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Beşiktaş 2-3 Bursaspor | 18 Aralık | Maç Sonucu

Sercan belki çok gol kaçırıyor olabilir,ama önemli olan pozisyona girmektir,tecrübesi arttıkça geliştirir kendini.(Tabi Guiza,ve Umut Bulut,kaçmazsa içine),bence iyi bir oyuncu ama şu aşamada en fazla 3,5-4 Milyon Euro eder.8,5 muş 7,5 muş uçmasınlar hiç.

hocam bizde yeterince gol kaçıran var inan ki!!

İBB maçını izledin mi? 9 net pozisyon kaçırdık. 8-0 bitecek maç 1-1 bitti.

Biz daha önce geçmişisi belli 5 pozisyonun 2-3 ünü kesin gol yapan bir forvete ihtiyacımız var. GS deneme tahtası değil. Eğer GS BJK ile oynasa ve bu goller kaçtığı için yenilse Sercan bir daha o formayı zor giyerdi.

Baros'u gördün adam 3 pozisyona girdi. BJK ye 2 tane salladı. Geçen sene 3 tane sallamıştı orası da çabası :)

Şuna kabul Hadi 2-3 milyon verip alsınlar. Fakat 7 - 9 arası istiyor Bursaspor ya aklı paraya ermiyor bunların veya Sercan ı cidden Elano - Keita ayarında fln sanıyorlar.

Biz daha önce geçmişisi belli 5 pozisyonun 2-3 ünü kesin gol yapan bir forvete ihtiyacımız var. GS deneme tahtası değil. Eğer GS BJK ile oynasa ve bu goller kaçtığı için yenilse Sercan bir daha o formayı giyerdi.

Baros'u gördün adam 3 pozisyona girdi. BJK ye 2 tane salladı. Geçen sene 3 tane sallamıştı orası da çabası :)

Baros zaten Beşiktas'ı seviyor da,bu sezon insallah Fener'e de sallar 1-2 tane.:bgking1:

Biz daha önce geçmişisi belli 5 pozisyonun 2-3 ünü kesin gol yapan bir forvete ihtiyacımız var. GS deneme tahtası değil. Eğer GS BJK ile oynasa ve bu goller kaçtığı için yenilse Sercan bir daha o formayı giyerdi.

Graz maçindada Baros 2-3 net pozisyon kacirmisti. Bu maçtada Sercan 3 net pozisyon kacirdi. Sercan 20 Yasinda ve daha gelismeye açik oyuncu.

Bu arada 2.devre şampiyon olmak istiyorsak

1)Bursa'yı ASY'de

2)Fenerbahçe'yi ASY'de

3)Kayseri'yi Kayseri'de yenmek zorundayız yoksa,Fenerbahçe ile Kayseri top 2 olabilir.Fener'in fikstürü çok daha kolay bilhassa 10.haftaya kadar.

Hepsini anladım da Kayseri'yi Kayseri'de nasıl yeneceğiz.Kadir Has Stadı olacak.:D

Saha zeminini görünce bu sahada futbol falan oynanmaz dedim.Ama öyle bir Bursaspor vardı ki sahada gerçekten hepsini tebrik ediyorum...

Bursaspor bu maçı berbat zemin,yağmur,kar ve özellikle hakeme rağmen söke söke söke almıştır.Şu maçta bir kez daha gürdüm ki duran toplarda özellikle kornerlerde ön direğe atmaktan vazgeçmeliyiz.Özellikle bursasporun sağdan soldan yaptığı ortalarda çok etkiliydi...(hava şartları iyi olsaydı bu maçı Bursa farklı kazanırdı)

Bu hakemlerle lig bitmez.Alisamiyende gördüğümüz cesur kararları nedense kadıköy ve inönüde göremiyoruz. fenerli ve beşiktaşlı oyuncuların hakemi bir dövmediği kalıyor ama Alisamiyende hemde öyle skandal kararlara imza atan hakeme çok sakin bir şekilde itiraz eden keweel kart görüyor.

Ondan sonra asıl bu hakemlerle bu lig yürümez demesi gereken Adnan Polat iken bunu (türk futbolunda terörü körükleyen adam)aziz yıldırım söylüyor ve takdir topluyor.İşte bu yüzden bu takımı yönetenleri gerçekleri görmeye davet ediyorum.

Ersin Düzen Twitter'dan kural hatası yok gibisinden bir şeyler yazıvermiş.

Ahmet çakar ne demiş rıdvana ?

Rıdvan dediki:Ahmet Çakar a sordum.O pozisyonda Mağdur olan taraf (Bursa) itiraz ederse tekrarlanır, etmezse tekrarlanmaz dedi.Beşiktaş ın itiraz etme hakkı bile yok

Yahu Sercan'a laf atıyorlar anlamıyorum. İkinci yarının başında kendi yarattığı pozisyonda topu yarım metre bu tarafa vurup gol yapsa kahraman olacaktı. şimdi oluyor adı 1m bile fazla. Şu maçta kendine çok ters zemine rağmen yeteneklerini göstermeyi başarmıştır. Bir pozisyonda Beşiktaş savunmasını yerlerde süründürmüş ama dışarı vurmuş, diğerinde de iyi kaçmasına rağmen topu zeminin de etkisi ile ayağından açarak pozisyonu harcamış. Hepimizin beğendiği Baros'un buna benzer hataları da sandığınızdan çok sık oluyor. Elbette seviye olarak Baros'la kıyaslamak doğru değil ama bu böyle.

Kimse Sercan mükemmel topçu demiyor zaten, son vuruş eksiğinin olduğu da açık. Ancak yaşı itibari ile bu eksiğini kapatabilecek veher yönünü geliştirebilecek bir isim. 7-8m Euro'nun fazla olduğunu kime sorsan söyler, biz de öyle bi para verip almayız zaten. Ancak 1m Euro'ya en fazla gelecek vaad eden 19 yaşındaki milli takım da görmüş Türk forvet oyuncusunu kimse vermez sana. 3m + 1 oyuncu verilirse hiç de anormal değildir.

Graz maçindada Baros 2-3 net pozisyon kacirmisti. Bu maçtada Sercan 3 net pozisyon kacirdi. Sercan 20 Yasinda ve daha gelismeye açik oyuncu.

Baros, Golünü de attı ama:)

Ben alınmasın demiyorum. 7-9 M Euro arası etmez diyorum.

O kadar ciddi bir potansiyeli de olmuş olsa M. City dediler MANU dediler.

adamlar 3 milyon bile vermediler. Böyle Prof. Scout ekibi olan adamlar aptalda biz mi akıllıyız. Ederi Maksimum 1-3 arası 3 veririz ötesi olmaz. Ama iyi yedek olur.

İst. gecelerine alemlere gelen Sercan İstanbul da yaşayınca emin ouln Guiza dan daha berbat olacaktır.

sercan bes para etmez ama ozan ipek cok güzel oynuyor

ona dikkat edin derim ben

Sercan bugün beceriksizdi,ama bence gayet iyi bir oyuncu,dediğim gibi Hakan Sükür'de çok gol kaçırırdı,ama bir maçta 3 gol birden atabilirdi,Serca'da da o potansiyel var.Hız var,Mücadele var,Fizik gücü fena değil,zeka var,tek eksiği gol vuruşu ortalama,şut çalışması yaptırılarak giderilebilir bir özellik,eğitimci bir TD'nin elinde patlama yapar.

Baros, Golünü de attı ama:)

Ben alınmasın demiyorum. 7-9 M Euro arası etmez diyorum.

O kadar ciddi bir potansiyeli de olmuş olsa M. City dediler MANU dediler.

adamlar 3 milyon bile vermediler. Böyle Prof. Scout ekibi olan adamlar aptalda biz mi akıllıyız. Ederi Maksimum 1-3 arası 3 veririz ötesi olmaz. Ama iyi yedek olur.

İst. gecelerine alemlere gelen Sercan İstanbul da yaşayınca emin ouln Guiza dan daha berbat olacaktır.

Allah askina, kaç tane boyle Türk forvet var üstelik birde adam 19-20 yaslarinda.

Dahada Istanbul'la gelirse guiza'dan berbat olur diyorsun

8-9 M etmez tabii orasina katiliyorum ama febe ve bjk'in anormal fiyatlar'a aldigi oyuncularin yuzunden bu (Tabata 10 M, Topuz 10M, Ismail 6.5M)

Bundan Bursa'nin 8-9M istemesi normaldir.

Almal lazım Sercan'ı bugün daha da çok beğendim onu,çok kolay pozisyona giriyor,en azından Nonda gibi her maç 1 pozisyona girip onu dağa taşa vurup saç baş yolduracağına 4-5 pozisyona giren forvet'i tercih ederim,hem Baros,Kewell,Arda,Elano gibi oyunculardan öğreneceği çok şey var,Şöyle 4,5 -5 Milyon Euro+Aydin Yilmaz+Emre Güngör+Gökhan Zan paketi falan yapsak satarlarmı acaba.

ozan ipek 1. golu atti

ve 3. golu yoktan var etti

Türkiye de 10 milyon civarı veya üstü edecek Türk oyuncu 2 tanedir.

Arda - Gökhan Gönül ..???? başka da yok.

DEdiğin üzere malesef 2 gerzek güzide kulübümüz 3-4 milyon luk adamları bilmem ne yarışı sayesinde 8-9 milyonlara taşıdılar şimdi de indiremiyorlar.

Iste, Elano ve Keita'ya bile 8-9 M veriyorsak. Sercan o kadar etmez. Ama bu parayi vermezsen alamassinda. Vermez Bursaspor.

Geri
Üst Alt