Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.018
- 3.720
- 1.778
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Beşiktaş 2-3 Bursaspor | 18 Aralık | Maç Sonucu
Eziklik bünyelerine işlemiş..
Eziklik bünyelerine işlemiş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye ki.?
Sercan belki çok gol kaçırıyor olabilir,ama önemli olan pozisyona girmektir,tecrübesi arttıkça geliştirir kendini.(Tabi Guiza,ve Umut Bulut,kaçmazsa içine),bence iyi bir oyuncu ama şu aşamada en fazla 3,5-4 Milyon Euro eder.8,5 muş 7,5 muş uçmasınlar hiç.
hocam bizde yeterince gol kaçıran var inan ki!!
İBB maçını izledin mi? 9 net pozisyon kaçırdık. 8-0 bitecek maç 1-1 bitti.
Biz daha önce geçmişisi belli 5 pozisyonun 2-3 ünü kesin gol yapan bir forvete ihtiyacımız var. GS deneme tahtası değil. Eğer GS BJK ile oynasa ve bu goller kaçtığı için yenilse Sercan bir daha o formayı giyerdi.
Baros'u gördün adam 3 pozisyona girdi. BJK ye 2 tane salladı. Geçen sene 3 tane sallamıştı orası da çabası![]()
hocam bizde yeterince gol kaçıran var inan ki!!
İBB maçını izledin mi? 9 net pozisyon kaçırdık. 8-0 bitecek maç 1-1 bitti.
Biz daha önce geçmişisi belli 5 pozisyonun 2-3 ünü kesin gol yapan bir forvete ihtiyacımız var. GS deneme tahtası değil. Eğer GS BJK ile oynasa ve bu goller kaçtığı için yenilse Sercan bir daha o formayı giyerdi.
Baros'u gördün adam 3 pozisyona girdi. BJK ye 2 tane salladı. Geçen sene 3 tane sallamıştı orası da çabası![]()
Bu arada 2.devre şampiyon olmak istiyorsak
1)Bursa'yı ASY'de
2)Fenerbahçe'yi ASY'de
3)Kayseri'yi Kayseri'de yenmek zorundayız yoksa,Fenerbahçe ile Kayseri top 2 olabilir.Fener'in fikstürü çok daha kolay bilhassa 10.haftaya kadar.
niye ki.?
Graz maçindada Baros 2-3 net pozisyon kacirmisti. Bu maçtada Sercan 3 net pozisyon kacirdi. Sercan 20 Yasinda ve daha gelismeye açik oyuncu.
Baros, Golünü de attı ama
Ben alınmasın demiyorum. 7-9 M Euro arası etmez diyorum.
O kadar ciddi bir potansiyeli de olmuş olsa M. City dediler MANU dediler.
adamlar 3 milyon bile vermediler. Böyle Prof. Scout ekibi olan adamlar aptalda biz mi akıllıyız. Ederi Maksimum 1-3 arası 3 veririz ötesi olmaz. Ama iyi yedek olur.
İst. gecelerine alemlere gelen Sercan İstanbul da yaşayınca emin ouln Guiza dan daha berbat olacaktır.