TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Leo Franco - Neill pozisyonunu tekrar izliyorum. Adam pası vermiş perdeleme yapmış. Leo topu tek hareket taça vursa hiç bişi yok. Gitti çarpsın gol yiyim diye Neill e vurdu.

Neill de baktı bu adamın Iq'su kaç gibilerinden.

Malesef Ufuk ve Aykut bu adamdan daha iyi kaleci.

Abi hatırlamıyormusun geçen sene Aykut'un Steau Bükreşten yediği golü önündeki adama çarptırdıda gol yedi..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Leo Franco - Neill pozisyonunu tekrar izliyorum. Adam pası vermiş perdeleme yapmış. Leo topu tek hareket taça vursa hiç bişi yok. Gitti çarpsın gol yiyim diye Neill e vurdu.

Katılıyorum:D

Bahri salağı gitti Nonda-Elano diye sordu. F.R. de doğal olarak çift forvet dedi. Barış-Elano yu soracak kapasite nerde ki zaten bu adamda. Şansal ın gerzekliğinden senelerdir şu gerizekalıyı dinliyoruz. Aaaa Şok oldum Aptal Neill geliyor diye F.R. yi yolladı. Allah belanı versin senin Bahri.

Katılıyorum. . Adam ne soracağı soruları biliyor ne de başka birşeyi . Torpille muhabir olduğu çok belli . .

Ufuk belki de Aykut bile bu adamdan iyi demek, Leo'ya küfür etmek gibi birşey

heyt be görüyomusunuz tv den maçı izleyip koskaca Rijkaarda-Neeskense akıl verenler var tabi bizler için konuşmak kolay al-sat oyuna sok-çıkar sanki playstaison oynuyor adamar :D

bu arada elano'nun düzelmeside çok iyi oldu.adam kaç maçtır iyi oynuyo.Ama rijkaard niye oyundan aldı anlamış değilm :S

Leo dua etsin o top Neill'e çarpıp gol olmadı.

Top kaleyede yönelebiirdi.

Nonda benim için bitmiştir.Tek maçta oyuncu mu satıyorsun diyeceksiniz evet öyle diyelim.Kendisi de zaten kafasında kulübü bitirmiş.Maç boyunca laubaliydi penaltı pozisyonunda doruk noktasına ulaştı.Yerden kalecinin üstüne atılan bir penaltıyı ilk defa görüyorum.Rijkaard'ın da Elano değişikliğini 10 yıl düşünsem anlayamam heralde.Yine de federasyona ve Nonda'ya rağmen kazanmak güzel.

B_5f9d0ff7e641b4457e732a25cf8ac81b.jpg

Lucas NEİLL
:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:

Elano'yu ilk defa bu kadar beğendim.

Aynen öyle. Yemin ederim ki Leo nun beyninde problem var. Hakaret için söylemiyorum bunu Leo nın akli dengesinde çokta olmasada sorun var. İlerleyen maçlarda pozisyon pozisyon göstereceğim bunu.

Elano maci sonuna kadar izlemeyip soyunma odasina gitmis

Su mactan sonra bile Leo`ya laf soylemek icin art niyetli olmak gerekir.

Elano`nun cikmasini anlayamayacak bi sey yok, cift forvete donerken ortasahadan Elano yerine baskasini cikarsak takim direnci diye bisey kalmayacakti, akil mantik almaz bisey degildi yani bu degisiklik.

Son olarak her ne kadar fazla is dusmese de Neill guven verdi...

Gel kurtar bizi Giovanni

bir daha anlasılmıstır ki nonda nın bu takimda işi YOK!!! gitmesi kesin..

güzel maç oldu. nonda iyi olsa erkenden kopardı maç. kısaca analiz yapmak istiyorum.

Caner: tartışmasız maçın yıldızıydı. ben caneri oyun olarak tuncaya benzetiyorum. onun gibi sürekli dikine giden driplingleri adam geçme yeteneği çok iyi ama biraz dağınık bi oyuncu. ayrıca defansif yönüde çok güçlü. sürekli pres yaptı.

elano: geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı. pres yaptı top çaldı çalım attı şut çekti elinden gelenin en iyisini yaptı. FR neden çıkardı anlamadım bence caner ve elano çıkıcak son kişiydi. Umarım alınganlık yapmaz. böyle elano ya her zaman ihtiyacımız var

Neil: gayet iyi oynadı hiç yabancılıkda çekmedi defansı yönlendirdi topu oyuna iyi soktu. bence kanayan yaramıza çare olcak

hakan balta: ilk yarıdaki performansından çok daha iyiydi. umarım böyle devam eder

Nonda: heralde bi şey söylemeye gerek yok herkes aynı şeyi düşünüyodur. ama benim aklıma takılan nonda ya penaltı atmasını söyleyen neden bunu yaptı?

Jo Alves: kendini göstercek kadar zaman bulamadı ama kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi. FR nin sisteminde uçtaki forvetin adam geçme yeteneği olmalı. bence çok yararlı olcak. Oldukça da istekliydi.

Franco: hata yapmadı kurtarışda yapmadı bana güven vermiyor.

Mustafa sarp: çok çalıştı iyiydi golüde attı.

Bende aksine çok beğendim.

1) Elano'yu çıkarttı çünkü ortasahayı Elano- Sarp ikilisine değil de bu saha ve hava şartlarında boğuşabilen Barış-Sarp'a bırakmak için.

2)Daha 3 günlük adamı 2 senelik Nonda ile değiştirmek hem Nonda'ya hem de Galatasaray'a ihanet olurdu.

3) Emre Çolak'ın oynadığı o 2-3 dakikanın değerini bir tek Emre anlar heralde.

4) Ha Ayhan ha Topal zaten dakikaları geçirmeye çalışıyorsun , o kadar da takılacak birşey değildi.

Kısacası tek katıldığım nokta Caner ile sözleşme imzalanması.

Hocam sorması ayıp? Rakip 10 kişi zaten bitmişler. Elano gibi şut çeken arka direğe giren bir adamı çıkarmak futbolun kuralına aykırıdır.

2 günlük adamla da alakası yok. Nonda zaten moralmen çkmüş gidicem havasında ilk yarı bom boş d goller kaçırmış. Futbolda gereksiz zorlamanın mantığı yoktur.

1 metre den kaleye dürtemeyen adama ben penaltı attırmam. Penaltı attrılcak onca adam varken hele mesela Elano, Arda vs..

O 2-3 Dk da Emre'nin heyecanla ileri diktiği top sonrası oluşan 4 kornerin 1 i çarpıp Gol olsa burada forum bitmişti.

M.Topal - Ayhan konusu şöyle M.Topal geri gereksiz pas atmıyor artı ayağa net oynuyor. Ayhan ise gereksiz çalım ve geri pas dan başka bişi yapmaz.

Eğer muhalefet olmak istiyorsan Okey derim. Futbol ciddi bir oyundur.

Lucas Neill 10 numara oynadı gerçekten. Ayrıca Elano varken Nonda neden penaltı attı hala anlamadım.

Geri
Üst Alt