TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Caner gençlik ateşiyle hiç yerinde durmadı:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Bu arada dikkat etmişsinizdir renkdaşlar Uğur hala korkuyu atamamış üzerinden toplara girmeye korkuyor, bir an önce atsa bu korkuyu, bazen sırf bu yüzden çok basit çalımlar yiyor. Atsa eski Uğur'a dönse çok iyi olur Sabri'yle beraber değişmeli oynarlar =)

angutların ağlamasını okumak ne kadar büyük zevk veriyor insana :D sezon sonuda böyle ağlatacaz..

Leo'ya bok atanlara soruyorum,

Aykutun steau bükreş maçını ne çabuk unuttunuz?

beyler aykutun sattığı steau bükreş maçını ne çabuk unutuyorsunuz....

adamın vurduğu top sekip kaleye gitti...

adam yüzünden CL'ye giremedik...

balık hafızalımısınız?

Ama burada kimse Aykut geçsin kaleye demedi ki. Leo yla Aykutu karşılaştırmadık biz. Ayrıca ben Leo nun kaleciliğini değil IQ sunu eleştirdim. Yemin ederim aklımdan çıkmıyor o pozisyon. Taça atmadın gittin adamun suratına vurdun bari özür dile bunu da yapmazsan sorun vardır sende.

Millet Rijkaardı eleştirmeyi seviyor galiba

Hocam sorması ayıp? Rakip 10 kişi zaten bitmişler. Elano gibi şut çeken arka direğe giren bir adamı çıkarmak futbolun kuralına aykırıdır.

2 günlük adamla da alakası yok. Nonda zaten moralmen çkmüş gidicem havasında ilk yarı bom boş d goller kaçırmış. Futbolda gereksiz zorlamanın mantığı yoktur.

O 2-3 Dk da Emre'nin heyecanla ileri diktiği top sonrası oluşan 4 kornerin 1 i çarpıp Gol olsa burada forum bitmişti.

M.Topal - Ayhan konusu şöyle M.Topal geri gereksiz pas atmıyor artı ayağa net oynuyor. Ayhan ise gereksiz çalım ve geri pas dan başka bişi yapmaz.

Eğer muhalefet olmak istiyorsan Okey derim. Futbol ciddi bir oyundur.

Futbol ciddi oyundur , ancak senin de dediğin gibi şöyle yapmalıydı , böyle yapmalıydı diyecek kadar da basit değildir.

Dediğin gibi rakip zaten 10 kişi ve çift forvete dönmek gerek , o kadar akıllıca bir değişiklikti ki herşeyiyle Cem Yılmaz esprileri gibi, önce düşündürüyor.;)

Emre girdi , onun için harika bir gelişme. Riijkard kısaca ona hazır da dur , her an sokabilirim mesajı verdi. O 4 kornerden biri gol olsa suç Emre'nin mi? Ki gol de olmadı o zaman sorun yok.

arkadaşlar caner mükemmel oynuyor izlerken bile yoruldum krasicin türk versiyonu topla drilingler,ortları,çalımları, ara pasları birde penaltı yaptırdı mükemmel oynadı dos santosa gerek yok bence kewell yokluğunu aratmaz canerin yedeğide emre çolak olur birde yeni bir haber okudum robinho ayrılacağını açıladı mancinide onu kiralık veremek istediğini söledi istermisiniz haldun abi Robinho ile dönsün neden olmasın :)

Istemem :)

Maç sonucu bu zemin şartlarında bizim lehimize sonuçlandı ve bu memnuniyet verici,kuşkusuz sahada ki bütün futbolcuları tebrik etmeliyiz.

Maça gelince Galatasaray bu ağır zeminde elinden gelenin en iyisini yaptı,maçın yıldızı kuşkusuz Caner Erkin idi onu takip eden Elano da en iyiler arasındaydı.

Arda vasat bir futbol ortaya koydu zeminden midir yoksa form düşüklüğümüdür iler ki haftalarda daha net gün yüzüne çıkacak.

Nonda konusuna gelince Nonda elinden gelenin en iyisini yaptı fakat belii bir tempo ve ritmin üstüne çıkamayacak kadar ağır sakatlıklar geçirmiş bir futbolcu Galatasaray ı taşıyamaz.

Penaltı konusuda ise her futbolcu kaçırabilir.

Lucas Neill ilk maçında topu oyuna sokmak da ne kadar kaliteli bir adam olduğunu ortaya koydu fakat Gaziantep in forvetleri sonderece etkisizdi. Onun için Neill in savunmasını net göremedim.

Alves e gelince ilk maçıydı ısınması lazım takıma.

Bu arada sağ bek Uğur çok hatalı oynadı ve henüz istenilen hız da değil kanımca.

Maçın en kötü adamı bence tekni direkdörümüz Frank Rijkaard idi.

Sezonun en iyi perfomansını ortaya koyan Elano yu çok gereksiz bir biçimde oyundan aldı. Onun yerine saha da dökülen Arda ya da Barış ı tercih edebilirdi.

Elano nun güveni bence bu akşam teknik adamımız tarafından yerle bir edildi.

Renktas soylediklerine sonuna kadar katiliyorum ama sectigin kelime cok yanlis olmus. Mac satmak baska sey :(

o anlamda demedim renkdaş =)

futbol tabiriyle sattığı maçı, yoksa Galatasaray'da kimse maç satmaz

Sonuç olarak kötü bir havada,kötü bir zeminde,zorlu bir rakibe karşı,iyi futbolla,zor da olsa yendik.Teşekkürler aslanlar!

Uyum sağlarsa Barosu keser bence Baros´a göre artıları var hava hakimiyeti , bitiricilik ve genç olması

Baros'u keseceğini zannetmiyorum yada dişe diş kapışırlar,Baros çok sağlam pres yapan forvet belki Jo kadar teknik ve hızlı olmayabilir ama artıları da var bence...

İleride daha fazla pres yapması,daha çok pozisyona girmesi,kafa toplarında hakimiyetinin daha iyi olması...

Bence bunlar Baros'un Jo'ya göre artıları olur...

Bu macta tek üzüldügüm nokta Elano'nun maci sonuna kadar izlememesi oldu :(

Ama burada kimse Aykut geçsin kaleye demedi ki. Leo yla Aykutu karşılaştırmadık biz. Ayrıca ben Leo nun kaleciliğini değil IQ sunu eleştirdim. Yemin ederim aklımdan çıkmıyor o pozisyon. Taça atmadın gittin adamun suratına vurdun bari özür dile bunu da yapmazsan sorun vardır sende.

aykutla leo yu karşılaştırırsan sana aykutun aynı hayatı yapıp cl'den elenmemizi gösteririn bende..

aykut leodan iyi değildir, ufuk belki.. izlemediğimiz için bilemeyiz

Rıjkaardın maçın en iyi adamlarından biri olan elanoyu çıkarıp,Nondayı tutması en şaşırdığım hamle oldu.

Su mactan sonra bile Leo`ya laf soylemek icin art niyetli olmak gerekir.

Elano`nun cikmasini anlayamayacak bi sey yok, cift forvete donerken ortasahadan Elano yerine baskasini cikarsak takim direnci diye bisey kalmayacakti, akil mantik almaz bisey degildi yani bu degisiklik.

Son olarak her ne kadar fazla is dusmese de Neill guven verdi...

Yahu şakamı yapıyorsun arkadaşım.Arda sahada yoktu bugün Sarpa attığı top dışında,Barışda çıkabilecek isimlerden biriydi nasıl direnç oluyorsa Elano çıktıktan kısa bir süre sonra Barışın yerinede Ayhan giriyor yani Bu Elano-jo değişikliğin hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Takıma helal olsun. G.Antep'i 90 dk sahadan sildik. Bu oyunu sürüdürürsek ligde fırtına gibi eseriz.

Şimdi yapacağımız tek Keita elenip gelsin duası.

Çok değerli bir galibiyetti bu saha koşullarına rağmen...Nonda oyunda yoktu belki...Belki çok pozisyon harcadı ama yuhalanmasına bir anlam veremedim.Ayıp oldu bence...

Geri
Üst Alt