Mustafa DEMİR
Kırmızı Üye
- 6 Haziran 2009
- 1.655
- 0
- 286
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Caner gençlik ateşiyle hiç yerinde durmadı
Caner gençlik ateşiyle hiç yerinde durmadı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler aykutun sattığı steau bükreş maçını ne çabuk unutuyorsunuz....
adamın vurduğu top sekip kaleye gitti...
adam yüzünden CL'ye giremedik...
balık hafızalımısınız?
Hocam sorması ayıp? Rakip 10 kişi zaten bitmişler. Elano gibi şut çeken arka direğe giren bir adamı çıkarmak futbolun kuralına aykırıdır.
2 günlük adamla da alakası yok. Nonda zaten moralmen çkmüş gidicem havasında ilk yarı bom boş d goller kaçırmış. Futbolda gereksiz zorlamanın mantığı yoktur.
O 2-3 Dk da Emre'nin heyecanla ileri diktiği top sonrası oluşan 4 kornerin 1 i çarpıp Gol olsa burada forum bitmişti.
M.Topal - Ayhan konusu şöyle M.Topal geri gereksiz pas atmıyor artı ayağa net oynuyor. Ayhan ise gereksiz çalım ve geri pas dan başka bişi yapmaz.
Eğer muhalefet olmak istiyorsan Okey derim. Futbol ciddi bir oyundur.
arkadaşlar caner mükemmel oynuyor izlerken bile yoruldum krasicin türk versiyonu topla drilingler,ortları,çalımları, ara pasları birde penaltı yaptırdı mükemmel oynadı dos santosa gerek yok bence kewell yokluğunu aratmaz canerin yedeğide emre çolak olur birde yeni bir haber okudum robinho ayrılacağını açıladı mancinide onu kiralık veremek istediğini söledi istermisiniz haldun abi Robinho ile dönsün neden olmasın![]()
Renktas soylediklerine sonuna kadar katiliyorum ama sectigin kelime cok yanlis olmus. Mac satmak baska sey![]()
Leo'ya bok atanlara soruyorum,
Aykutun steau bükreş maçını ne çabuk unuttunuz?
Leo'ya bok atanlara soruyorum,
Aykutun steau bükreş maçını ne çabuk unuttunuz?
Uyum sağlarsa Barosu keser bence Baros´a göre artıları var hava hakimiyeti , bitiricilik ve genç olması
Ama burada kimse Aykut geçsin kaleye demedi ki. Leo yla Aykutu karşılaştırmadık biz. Ayrıca ben Leo nun kaleciliğini değil IQ sunu eleştirdim. Yemin ederim aklımdan çıkmıyor o pozisyon. Taça atmadın gittin adamun suratına vurdun bari özür dile bunu da yapmazsan sorun vardır sende.
Su mactan sonra bile Leo`ya laf soylemek icin art niyetli olmak gerekir.
Elano`nun cikmasini anlayamayacak bi sey yok, cift forvete donerken ortasahadan Elano yerine baskasini cikarsak takim direnci diye bisey kalmayacakti, akil mantik almaz bisey degildi yani bu degisiklik.
Son olarak her ne kadar fazla is dusmese de Neill guven verdi...