TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Elano neden bu kadar istekliydi acaba?

Ronaldinho nin performansi yükseliyor gittikce.. Brezilya milli takimi teknik direktörü Dunga Elano yu keser kesin.. Elano da bunda korkarak böyle istekli oynuyo olmasin:)?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Hocam işi Td'lik olanlar, sıradan seyircilerden bu işi daha iyi bilir orası kesin. Tamam haklısın. Peki Skibbe-Gerets-Aragones-D.Bosque-Daum hatta S.Özberk-G.Kurtar-Y.Vural eleştirilken de aynı fikir de miydin?

Rijkaard'a ses cıkarmıyorsan eyvallah ama o zaman Guvenc Kurtar'a da Yılmaz Vural'a da birsey soylememen lazım. Kısacası meslegi TD'lik olan kimseyi eletirmemen lazım. Aynı mantık.

Cunku, en acemi super lig TD'si bile hepimizden fazla futbol içi kariyeri, tecrubesi bilgidi vardır. Amator lig dısında hiçbir Td'yi elestirme hocam o zaman :)

Dostum adama öyle demişsinde Frank Rijkaard ile Güvenç Kurtar arasında dağlar kadar fark var,Messi hata yapsa bile tamam dersin eleştirmezsin ama İsmail Güldüren hata yapıncada eleştirmek hakkındır bence...

Ronaldinho nin performansi yükseliyor gittikce.. Brezilya milli takimi teknik direktörü Dunga Elano yu keser kesin.. Elano da bunda korkarak böyle istekli oynuyo olmasin:)?

Elano ve Ronaldinho ayni mevkilerin adamlari degilki

Alakası yok bence. Elano zaten Brezilya'da sistemin ana adamlarından. Kolay kolay vazgeçmez Dunga. Herşeyin altında birşey aramayın. Adam zaten iyiye gidiyordu, öyle de devam ediyor. Devre arasından önceki 4 maçta da güzeldi, sonra gene öyle devame diyor işte bir Denizli maçında çok aşırı etkili değildi o kadar yani normal şeyler bunlar daha üst seviyesini göreceksiniz inşallah. Merak etmeyin...

Abi bence tarftar Nonda'yı ıslıklar diye Nondayı çıkarmadı Elanoyu çıkardı

Bu kadar kötü oyuna bi de ıslıklansaydı Nonda tamamen biterdi. Avrupa Ligine de bi maçla adam gönderen kardeşlerimiz çıkar oynardı.

Evet doğru olan Nonda'nın çıkmasıydı orda ama işte herzaman da doğruyu yapamıyorsunuz...

"GOL BU İŞİN EN GÜZEL MEYVESİ"

Turkcell Süper Lig 18.haftasında kendi evinde Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın oyuncusu Mustafa Sarp karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçtaki tek golün sahibi Mustafa Sarp Nonda'ya moral verdiklerinin ve bu hatasının daha önceden kurtardığı maçlara sayılmasının altını çizdi.

Mustafa Sarp şunları kaydetti:

"Tabi gol atmak güzel ama en önemli olan kazanmak. Gol de bu işin en güzel meyvelerinden biri. Bazen gitmem gereken yerlere top gelmiyor veya ben geç kalıyorum o yüzden bazen şanssızlık yaşıyordum.

Tabi ki hocam bana arka direğe git veya ön direğe git demedi. Nonda’ya moral vermeye çalıştık. Kendisine kafasını bu konuya takmamasını söyledik. Bundan önce kurtardığı maçlara sayabiliriz. Zor hava şartları vardı fakat top oynanmayacak gibi değildi".

eveeeeet dos santos bombasını patlatsak tam zamanı artık:f50::f50::f50:

Beyler bu arada haftaya lider olma ihtimalimiz yüksek inşallah.

Takımı bugün çok beğendim,zemine rağmen hep ayağa oynama isteği hep sabırlı oyun benim çok hoşuma gitti.Herkesin belirttiği gibi Caner ve Elano maçın yıldızıydı.Elano'nun çıkması herkes gibi beni de çok şaşırttı,benim tespitim Elano sistemin kurbanı oldu,Rijkaard çift forvete dönmek istedi ama Barış veya Mustafa Sarp gibi mücadele gücü yüksek oyuncuları çıkarmak istemedi bu nedenle iyi oynamasına rağmen Elano çıktı.Neill ise çok soğukkanlı ve güven veriyor yani tam ihtiyacımız olan birisi.

Elano inşallah bu kadar iyi oynarken çıktığı için küsmez gerçi öyle bir tasarrufu yok çünkü milli takımda oynama isteği var.

"GOL BU İŞİN EN GÜZEL MEYVESİ"

Turkcell Süper Lig 18.haftasında kendi evinde Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın oyuncusu Mustafa Sarp karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçtaki tek golün sahibi Mustafa Sarp Nonda'ya moral verdiklerinin ve bu hatasının daha önceden kurtardığı maçlara sayılmasının altını çizdi.

Mustafa Sarp şunları kaydetti:

"Tabi gol atmak güzel ama en önemli olan kazanmak. Gol de bu işin en güzel meyvelerinden biri. Bazen gitmem gereken yerlere top gelmiyor veya ben geç kalıyorum o yüzden bazen şanssızlık yaşıyordum.

Tabi ki hocam bana arka direğe git veya ön direğe git demedi. Nonda’ya moral vermeye çalıştık. Kendisine kafasını bu konuya takmamasını söyledik. Bundan önce kurtardığı maçlara sayabiliriz. Zor hava şartları vardı fakat top oynanmayacak gibi değildi".

Evet sanırım tezimiz doğru Rijkaard Nonda'yı ıslıklamasınlar diye Elano'yu oyundan aldı ve doğru bir hamle yaptı bence

Abi bence tarftar Nonda'yı ıslıklar diye Nondayı çıkarmadı Elanoyu çıkardı

yahu nonda ıslıklanacak diye takımın kilit adamı çıkar mı.

tabiki bilemeyiz ne düşündüğünü hocanın ama,soruyorum işte varmı bir açıklama yapabilecek.şundan dolayı şöyle düşün diye.barış nonda ve arda dururken canerle beraber takımın en iyisi elano çıkar mı ? elanodan sonra takımın performansı düşmedi mi.golü bulduk allahtan duran toptan.elano çıkana kadar takım mütiş tempolu oynadı bence.

Nonda'ya benim gibi sakin bir adamı bile çıldırttı. Neill'i iyi oynadı, pasları güzeldi ve soğukkanlıydı defansta güven verdi. Elano süper oynadı keşke penaltıyı o kullansaydı.

Neill defansı iyi toparladı

Nonda'ya rakip defans oyuncusu olarak bakarsak cidden başarılıydı.Çok iyi toplar kesti, yürütmedi Galatasaray'ı.

yahu nonda ıslıklanacak diye takımın kilit adamı çıkar mı.

tabiki bilemeyiz ne düşündüğünü hocanın ama,soruyorum işte varmı bir açıklama yapabilecek.şundan dolayı şöyle düşün diye.barış nonda ve arda dururken canerle beraber takımın en iyisi elano çıkar mı ? elanodan sonra takımın performansı düşmedi mi.golü bulduk allahtan duran toptan.elano çıkana kadar takım mütiş tempolu oynadı bence.

Abi öylede taraftar Nonda'yı ıslıklasa takımdaki diğer oyuncularında morali çökebilirdi Nonda herkes tarafından çok sevilen bir oyuncu ayrıca oyuncuların kendine olan güvenleri düşebilirdi aa bak biz kötü oynarsak taraftar bizi ıslıklayabilir havası oluşabilirdi

Hakan Sükür yine Yönetime Salliyor..!!!! Benim Gözümde Hakan Sükür siradan bir Futbolcu olmustur. Siniri asti artik..!!

Elano'dan başka adam mı yok?Bence Barış'ı ya da defanstan bir oyuncuyu çıkarabilirdi.

Abi belliydi işte takım Nonda'y amoral vermeye çalışıyordu yoksa penaltıyı Nondaya attırırlarmıydı...

Barışı çıkarmamasınında nedeni başkadır belki bilemeyiz ama bu yüzden Elanoyu çıkardı kesin

Geri
Üst Alt