TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Arkadaş o değilde Caner ne çılgın çocuk çıktı ya.. :D

Adamda potansiyel olduğunu biliyordumda bu kadar da iyi olacağını tahmin etmiyordum

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Leo bu kadar gitsin gitsin dedirtcek ne yapmış çok merak ediyorum valla.Maç genelinde kalemizde pozisyon yoktu zaten.Bi neill'in yüzüne top geldiği pozisyondan dolayı mı bu kadar eleştiriliyo adam?

Arkadaşlar maçı izleyemedim..

Elano nasıldı?.. Gene pasif miydi?..

Maç içinden bilgiler verebilirmisiniz :)

Gene derken :) Bence İbb Antalya Gb ve bu maçtada çok iyiydi yani lig maçlarının sonunda yükselen performansı bu maçta da devam ediyordu ama çıktı :(

Leo bu kadar gitsin gitsin dedirtcek ne yapmış çok merak ediyorum valla.Maç genelinde kalemizde pozisyon yoktu zaten.Bi neill'in yüzüne top geldiği pozisyondan dolayı mı bu kadar eleştiriliyo adam?

yarım sezonun birikimi:)

Bence yönetim hepimizi ters köşeye yatırarak bir orta saha alırsa daha iyi olacak galiba.Barış ya da Ayhan ile olacak iş değil bunlar.Topal ile Sarp da aynı anda olmuyor.Bence bir orta saha şart...[/QUOTE' Alıntı:
Keşke öle akllı bir hamle de bulunsalar.

"NEILL'IN DÜZ OYUNUNU BEĞENDİM"

Turkcell Süper Lig 18.haftasında kendi evinde Gaziantepspor’u 1-0 yenen Galatasaray’ın teknik direktörü Frank Rijkaard karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lucas Neill’ın düz oyununu çok beğendiğini söyleyen Rijkaard şunları kaydetti:

“Bu karşılaşmadan galip ayrılmamız gerekiyordu. Mustafa Sarp’ın atmış olduğu gol bizim için çok önemliydi. Seyircimizin önünde galip geldiğimiz için mutluyum.

Oyuncu değişikliğini yorumlarsak Nonda’yı çıkarmamamın sebebi iki forvetle oynamak istiyorduk ve gole ihtiyacımız vardı o dakikalarda. Gol için de forvetlerle oynamanız gerekir. Bugün galibiyetin mimarlarından biri de Lucas Neill oldu. Çok basit oynadı belki ama defansı toplamasına sevindim”.

Takım iyi mücadele etti hepsini tbk ediyorum(nonda hariç:mad::mad:)

Elimizde böyle bir caner varken santos transferi yapmak kötü bir hamle olur adam akıllı bir ortasaha alıp nondayı şutlarsak lige damga vururuz.

Caner böyle gitsin yemin ediyorum bonservisi 15 milyon euro ya elimizi öpene satarız . Avrupada yok böyle sol açık doğru düzgün

Caner Brezilyalı olsa Man City Jo ile takas ederdi :D

Allah aşkı için bir kişi söylesin,elano yu bu adam neden çıkarttı ?

NEILL: "BÜYÜK BİR TAKIMIZ"

Turkcell Süper Lig 18.haftasında kendi evinde Gaziantepspor’u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası Galatasaray’ın yeni transferi Neill karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’daki ortamdan ve takım arkadaşlarından oldukça memnun olduğunu dile getiren Neill ilk karşılaşmasında gol yemedikleri için mutlu olduğunu söyledi.

İşte Lucas Neill’ın açıklamalarının tamamı:

"Çok zor şartlar altında oynadığımız bir karşılaşmaydı. 10 kişi kalmasına rağmen karşımızda oldukça organize bir takım vardı. Çok tecrübeli bir defans hattına sahibiz. Benim için de çok iyi oldu bu. Oldukça iyi bir takımımız var. Oyuncularımız çok yetenekli. Hepsi büyük takım oyuncusu. Galatasaray büyük bir takım".

"Kewell’la ilgili bildiğim en az 3 hafta sahalardan uzak olacağı. Onun en kısa sürede iyileşip takıma katılacağını düşünüyorum. Takım için çok etkili bir oyuncu".

sene başından beri güven vermiyor.mondragondaki gibi rahat maç izleyemez oldum

Güzel galibiyetti. 90 dk. oyunun hakimiydik. Tabii kadroda; Keita,Sabri,Baros,Kewell gibi isimler olsa çok çok daha iyi oynardık heralde.

Tek tek değerlendirirsek; Lucas Neill iyi oyun kuruyor bir kaç pozisyonda başarıyla yaptı bu işini, bir pozisyonda ileri doğru iyi bir pas atmıştı yani tekniği olan bir futbolcu. Defansı da güzel. Defansa ilaç gibi geldi gerçekten.

Bunun dışında Elano çok çok iyiydi. Fizik olarak daha diri gördüm kendisini. Defansa da baya yardım etti ileriye de yardım etti oyunu çift yönlü oynamaya çalıştı zemin kötü de olsa bence maçın iyi adamıydı, şutları da güzeldi.

Caner'de baya güzel, bonservisi alınsa iyi olur gibi bakalım önemli maçlarda nasıl performans gösterecek, şu anlık gayet güzel oynuyor Allah bozmasın.

Nonda'ya gelirsek, bence neden bilmiyorum ama gönderilsin yani forvet tanımlı tek kişi kaldı takımda ama ileride varlık gösteremiyor pek ne yazık ki. Seviyorum kendisini ama yaşının itibariyle artık iyice futbolla ilişkisi kesilmiş gibi. Dos Santos forvet değil diyoruz ama bence Nonda'dan çok daha yararlı olur. Hem hızlı, hem şutör, çok ta genç ileride süper yarar sağlar bize Rijkaard'la çok gelişir.

Jo'yu da konuşursak, uzun boylu, hızlı ve yavaş oynamıyor futbolu izlemlerim bu şekilde, iyi de top indirir yani bir pozisyonda çok güzel top indirip gol pozisyonu yaratmıştı. Ligte kesinlikle faydası olacak :).

heyt be görüyomusunuz tv den maçı izleyip koskaca Rijkaarda-Neeskense akıl verenler var tabi bizler için konuşmak kolay al-sat oyuna sok-çıkar sanki playstaison oynuyor adamar :D

Hocam işi Td'lik olanlar, sıradan seyircilerden bu işi daha iyi bilir orası kesin. Tamam haklısın. Peki Skibbe-Gerets-Aragones-D.Bosque-Daum hatta S.Özberk-G.Kurtar-Y.Vural eleştirilken de aynı fikir de miydin?

Rijkaard'a ses cıkarmıyorsan eyvallah ama o zaman Guvenc Kurtar'a da Yılmaz Vural'a da birsey soylememen lazım. Kısacası meslegi TD'lik olan kimseyi eletirmemen lazım. Aynı mantık.

Cunku, en acemi super lig TD'si bile hepimizden fazla futbol içi kariyeri, tecrubesi bilgidi vardır. Amator lig dısında hiçbir Td'yi elestirme hocam o zaman :)

canerin opsiyonu bizde kesin aliriz ;)

haldun abi kacirmaz

demedi deme ibrahim bu caner yakında kewell i keser

Arkadaş o değilde Caner ne çılgın çocuk çıktı ya.. :D

Adamda potansiyel olduğunu biliyordumda bu kadar da iyi olacağını tahmin etmiyordum

aynen çok koşuyor,pres yapıyor,topla çok iyi ilerliyor.canla başla oynuyor resmen

Geri
Üst Alt