Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Güzel galibiyetti. 90 dk. oyunun hakimiydik. Tabii kadroda; Keita,Sabri,Baros,Kewell gibi isimler olsa çok çok daha iyi oynardık heralde.
Tek tek değerlendirirsek; Lucas Neill iyi oyun kuruyor bir kaç pozisyonda başarıyla yaptı bu işini, bir pozisyonda ileri doğru iyi bir pas atmıştı yani tekniği olan bir futbolcu. Defansı da güzel. Defansa ilaç gibi geldi gerçekten.
Bunun dışında Elano çok çok iyiydi. Fizik olarak daha diri gördüm kendisini. Defansa da baya yardım etti ileriye de yardım etti oyunu çift yönlü oynamaya çalıştı zemin kötü de olsa bence maçın iyi adamıydı, şutları da güzeldi.
Caner'de baya güzel, bonservisi alınsa iyi olur gibi bakalım önemli maçlarda nasıl performans gösterecek, şu anlık gayet güzel oynuyor Allah bozmasın.
Nonda'ya gelirsek, bence neden bilmiyorum ama gönderilsin yani forvet tanımlı tek kişi kaldı takımda ama ileride varlık gösteremiyor pek ne yazık ki. Seviyorum kendisini ama yaşının itibariyle artık iyice futbolla ilişkisi kesilmiş gibi. Dos Santos forvet değil diyoruz ama bence Nonda'dan çok daha yararlı olur. Hem hızlı, hem şutör, çok ta genç ileride süper yarar sağlar bize Rijkaard'la çok gelişir.
Jo'yu da konuşursak, uzun boylu, hızlı ve yavaş oynamıyor futbolu izlemlerim bu şekilde, iyi de top indirir yani bir pozisyonda çok güzel top indirip gol pozisyonu yaratmıştı. Ligte kesinlikle faydası olacak

.