Mustafa TEKİN
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.907
- 46
- 1.318
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Galatasaray da oynadıktan sonra yorumcu olanların hepsi takımımızı karalama amaclı yorumlar yapmaktadır ondan dolayı hicbirini izlemiyorum. ornek:sukur, kucuk hakan ,hasan sas vs.
hakan sukur ve omer urundul trabzonu ove ove bitiremiyorlar GS oynayamamıs trabzon iyi oynamıs diyolar birinin karsısındaki Antep digeri Sivas biri karlar altında buz ustunde oynuyor digeri guzel bi havada ondan dolayı boyle luzumsuz yorumcuları dinlememek daha iyidir bence
1 -0 da olsa macı almasını bildik gecmis ve hayırlı olsun bizim adımıza
Ama bana en cok koyan Hakan Sükür´ün Yönetime karsi durusu..!!!
Bizim yönetimize söyle hitap ediyor..! "Onlar, Düsünüyorlar, Göz boyuyorlar"...
Hatta Jo Transferinde su cümleyi kullandi...
"Kaliteli oldugu gözüktü bu macta, ama Optionlu degil onun icin kötü bir transfer..Optionlu olsa yerinde bir Transfer diyebiliriz ama bu Transferin secim öncesi Sensation, Göz boyama amacli oldugunu düsünüyorum" dedi..
Gözümde sifir oldun Hakan Sükür. Sen bir Hicsin...Senin Tarihini de sildim beynimden...
Galatasaray da oynadıktan sonra yorumcu olanların hepsi takımımızı karalama amaclı yorumlar yapmaktadır ondan dolayı hicbirini izlemiyorum. ornek:sukur, kucuk hakan ,hasan sas vs.
hakan sukur ve omer urundul trabzonu ove ove bitiremiyorlar GS oynayamamıs trabzon iyi oynamıs diyolar birinin karsısındaki Antep digeri Sivas biri karlar altında buz ustunde oynuyor digeri guzel bi havada ondan dolayı boyle luzumsuz yorumcuları dinlememek daha iyidir bence
1 -0 da olsa macı almasını bildik gecmis ve hayırlı olsun bizim adımıza