TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

hahaha serhatla ahmet evcilik oynuyor

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

A.Çakar ne kadar aptal adam ya

Ben bunları izleyince sinir denen birşey kalmıyor.İzleyip de sinir olmayın arkadaşlar...Ben bizim takımın röportajlarını izledim kapadım Fildişi'nin maçını seyrediyorum:)

Bir Dingil cikti 4 ayda 2 Milyon Euro alacak diye poposundan haber uydurdu..

o Dingil tabikide Erhan telli Dingilidir..

Herkesin hosuna gitti bu Dingilin Haberi..Yalanlanmasina ragmen dönüp dolasip 2 Milyon Euro alacak diyip duruyorlar..

Özellikle Ahmet Cakar Sovmen´i...

Beyler izlemeyin şu insancıkları ya.Galibiyet almışız tadını çıkarın.

Yahu Jo'nun 2 milyon euro aldığı ne malum ?

Bu gökmen bu mallıkla nasıl bizde oynamış ?

Telegol'ü sadece gülmek için izlerim :D

Bizim Jooo Telegol'e koooooooooooo :)

Nondanın bugün boş kaleye gol atmayacağını düşünüyorum. Atamaz kaçırır ayrı. ama bilerek yaptı bence. Kimse Galatasaray ile böyle dalga geçemez. O yüzden burda ceza alacağım laflar kullanmak yerine camı açıp soğuk havayı içime tenefüs edeyim.

Ahmet Cakar: Rijkaard Jo'yu istemedi

Ulan mallar Avrupa kupasını ne düşünüyorsunuz ? Bize şampiyonlar ligi lazım Ligde şampiyon olalım Şampiyonlar Ligine asıl yerimize gidelim diye açıp sövesi geliyor insanın.

Bide daha transfer bitmedi ki ? Dos santos gelsin bakalım ne diycekler

Bu Kel Sinanin Basina Soguk mu vurdu ne ya..?? Bugün akilli konusuyor..??

Bir Dingil cikti 4 ayda 2 Milyon Euro alacak diye poposundan haber uydurdu..

o Dingil tabikide Erhan telli Dingilidir..

Herkesin hosuna gitti bu Dingilin Haberi..Yalanlanmasina ragmen dönüp dolasip 2 Milyon Euro alacak diyip duruyorlar..

Özellikle Ahmet Cakar Sovmen´i...

Özür dilerim bu konuda kendimi sorumlu hissediyorum. O haberini bir benzerini 2-3 gün önce ben yapmıştım. :o

JO SERVET DEĞERİNDE!

Jo 'nun 6 aylık sözleşme ücreti olarak medyaya yansıyan haberlerin aslında gerçek olmadığı, 6 aylık denilen ücretin aylık rakam olduğu öğrenildi.

Bu durumda Jo, Galatasaray 'a çok pahalıya malolmuş olacak.

kaynagimipaylasmambelkiistifadeetmekistersiniz.com

Nondanın bugün boş kaleye gol atmayacağını düşünüyorum. Atamaz kaçırır ayrı. ama bilerek yaptı bence. Kimse Galatasaray ile böyle dalga geçemez. O yüzden burda ceza alacağım laflar kullanmak yerine camı açıp soğuk havayı içime tenefüs edeyim.

Niye bile bile atmasın? Sanki fenevli. Ama takımdan gönderileceği için morali bozulmuş olabilir. Nonda bunun için bugün kötüydü.

Gökmen Özdenak: Kevel :D

Geri
Üst Alt