TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Elano'nun oyundan çıkış şekli Lincoln'ün Hamburg maçında ki çıkış şekline çok benziyordu ama Elano Lincoln gibi değil çok profesyonel bir oyuncu.

Lincoln Hamburg maçında, Elano'nun şu maçta oynadığı oyunun yarısını dahi oynamamıştı..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Yahu şimdi Elano küserse ne yaparız bilmiyorum..

Bana göre de çıkmamalıydı ama hocanın kararı bu vardır bi bildiği.Herkes Lincoln değil öyle bişey olmaz rahat olun.Ayrıca brezilya milli takımında oynayan bir oyuncu yapmaz o işleri.

Umarım Rijkaard Elano'nun gönlünü alır. Elano'nun oyundan çıkmasına Lincoln kadar tepki vereceğini düşünmüyorum ayrıca.

elano küsmez arkadaşlar merak etmeyin o lincoln değil. yalnız nonda malesef döküldü bu akşam ve muhtemelen gitmeyi de garantiledi bu performasla. barış ve sarp8golü atmasına rağmen) bu takımın oyuncuları değil ama sarp hırsıyla ve özverisiyle takımda her zaman yedek olarak bulunmalı. neill i beğendim sakin kendine güvenen kaliteli bir stoper havası var.

neil yedek futbolcuymuş zaten, jo denilen adam diyor sanki tanımazdan geliyor, ahmet arının kartını haksız çıkarmaya çalıştı bi sürü şey hangi birini sayayım tam bir şeref abidesi

Neill mi yedekmiş? Ayrıca Ahmet o pozisyonda hakeme küfretti ve kırmızıyı yedi. Çok amatörce bir kırmızı kart oldu ama oyun kurallarına göre atılması gerekiyordu. Ayrıca Rıdvan şunu hatırlatayım senin fenevinin güzide topçusu Baroni de rakip taraftarın ayalarına tekme attı. Olayı iki lafla geçiştirdin.

ya canere atılan tekmeler içimi acıttı maç sonunda gördüm bileğine sargı yapmışlar zor yürüyordu

Elano cıkarken cok sasırdı, ben mi gibisinden isaret parmagıyla kendini gosterdi? İlk yazdıgım yazıda maç 0-0'dı. Attıgımız gol yine sarp2ın bireysel hırsının sonucu, atamasaydık, gorurduk. Sanslıyız yine de.

rıtfanı protesto olayına ne dersiniz ?

Telegol'e dalmaya gidiyorum deli ediyorlar beni ya

bence elanonun cikmasi dogruydu

FR buyuk adam

bir oyuncu iyi oynuyor diye cikarilmaz diye birseymi var

o dakkadan sonra fizk gucte bir azalmaya tahammulum yok dedi

2 forvetim olmasi lazim ben buyuk takimim dedi bu maci kazanacagim dedi

dikkat edin takim savunmasinda bir dusus olmadi golden sonrada baski kurduk vesaire

ben boyle teknik direktor istiyorum

klise degisiklikler yapmayan futbolu bizim bildigimizden farkli goren

Bugün bir kez daha Baros'un değerini anladım.Bir mucize olur da döner inşallah.

Çok zor bir maçtı.Herşeye rağmen kazandık en önemlisi buydu.

Leo için yorum yapamayacam :D Adam dondu resmen.Ben güveniyorum Leo'ya.

H.Balta'yı geçen döneme göre iyi gördüm umarım bu şeklide devam eder.

Neill'i çok beğendim.Adam çok soğukkanlı ve kapı gibi :DOyunu geriden kurma becerisini biraz olsun gördük bu maçta.İlerisi için güven verdi.

Servet için pek yorum yapamayacam.Mücadele etti.

U.Uçar eski Uğur'u aratıyor.İyi mücadele etti ama Sabri eski performansıyla dönerse lafı bile olmaz her türlü formayı alır elinden Uğur'un.

M.Sarp'ı pek beğenmedim bugün.Mücadele ediyor ama sırıttı bugün.Ama herşeye rağmen golünü attı takımı kurtardı helal olsun.

Elano çok bekledim golü atıcak diye:D bence çok iyi oynadı.Baya istekli gördüm Elano'yu.

Caner süper oynadı.Kewell'ı kesinlikle aratmayacak.Maçın kahramanıydı resmen.

Barış çokta iyi oynamadı sağ kanat durdu resmen. Ama yaptığı pres inanılmaz fakat teknik yok :D

Kaptan iyi mücadele etti.Fakat kötüydü ama sahada oynanacak sahada yoktu.

Nonda'ya söyleyecek söz bulamıyorum.Pekte birşey söylemek istemiyorum aslında adam kafasında Galatasaray'ı bitirmiş.Mücadele sıfırdı.Üstüne Penaltıyı kaçırması kabus gibiydi.

Jo'yu kısa zaman izlesekte beğendim diyebilirim.Uzun boylu hızlı bize çok maç kazandıracak.

Ayhan ve Emra Çolak'ı izleymedim fazla.

Değişikliklere gelince ben pek fazla kızmadım sonuçta bu pozisyonda ki Nondayı çıkarmak yakışmazdı taraftarın yuhalayacağı çok açıktı.

Nonda'ya herşeye rağmen teşekkür etmek gerekir ama misyonunu tamamladı artık.

bence elanonun cikmasi dogruydu

FR buyuk adam

bir oyuncu iyi oynuyor diye cikarilmaz diye birseymi var

o dakkadan sonra fizk gucte bir azalmaya tahammulum yok dedi

2 forvetim olmasi lazim ben buyuk takimim dedi bu maci kazanacagim dedi

dikkat edin takim savunmasinda bir dusus olmadi golden sonrada baski kurduk vesaire

ben boyle teknik direktor istiyorum

klise degisiklikler yapmayan futbolu bizim bildigimizden farkli goren

Vaybe! :o

Kim ne derse desin Rijkaard iyiydi bugün.Değişiklikte hata yapmadı.Nonda'nın morali bir an önce düzelmesi gerek bunun içinde gol atması gerekiyor.Helal olsun Rijkaard'a oyuncusunun moralini dikkate alarak güzel iş çıkardı.

Caner çok iyiydi aynı şekilde Arda'da öyle..Elano'da istekliydi çok beğendim.Herşeyden önce gol yemedik bu beni çok sevindirdi.İnşallah defans problemi Neil ile çözülür..

Havalar düzelsin siz o zaman izleyin ikinci yarıdaki Galatasaray'ı. :)

neil yedek futbolcuymuş zaten, jo denilen adam diyor sanki tanımazdan geliyor, ahmet arının kartını haksız çıkarmaya çalıştı bi sürü şey hangi birini sayayım tam bir şeref abidesi

Rıdvan Dilmen hiç taraflı konuşmadı hocam. Neill Everton'da yedekti, Jo içinde İngiltere'de başarılı olamadı dedi. Ahmet Arı'nın kırmızı kartına doğru karar dedi ama Caner'in Ahmet'e yapmış olduğu müdahelenin faul olduğunu söyledi.

Bu telegoldeki godoşlar ne saçmalıyor ya futbolcuların alacakları arasındaki dengesizlikten bahsediyorlar feeerbahşşe ye niye birşey denmiyor.Şeref yoksunları !

Basın toplantısında sorarlar Elano olayını bence.

Geri
Üst Alt