TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Dinlediğimden değil de çok çok emin söyledi " Santos'un var ama Jo'nun opsiyonu alınmadı" dedi.

Abi onu Murat Yalçındağ'ın lafına ithafen söyledi bence. Haldun Üstünel net olarak opsiyonları bizde dedi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Eleştirmene laf eden oldumu ? Hayır, en doğal hakkın. Kötüleyenler alıntı yapsın da yazsın, sen değil.

Kötüleyenler demişsiniz.Bir kere daha yorumun başta yanlış arkadaşım

olumsuz yönde eleştirenler demek daha mantıklı,çünkü kötülemek ayrı şeydir, olumsuz yönde eleştirmek çok ayrı birşeydir.

Ben de bu akşamı takımı olumsuz yönde eleştiriyorum ve orda söylenen o yazıyı benim gibi düşünenler için kendi üstüme alınıyorum,ve cevap yazma gereğinde hissediyorum .

Artk şu klişe fikirleri atın kötülemek ayrı ,eleştirmek ayrı birşeydir.

Saygılarımla.

Simdi bu Yorumu bahane olarak algilayan olacak ama olmasin lütfen.. Ben Galatasaray cok berbat oynuyor diye yazdim..

Ama Hakemler haala Galatasaray´in rakiplerine sert oynamalari icin haala izin veriyor.. Her mac ayni olaylar.. Kolay Kolay cikmayan Kartlar ve Rakibin Rahat bir sekilde Sert oynamasina izin verilen Yönetim...

Caner ve Lucas Neilll´in bu macta ayagi kirilabilirdi..

Rijkard´in degisiklerinde herseyi anliyorum ama su Elano-Ayhan degisikligini bi türlü anlayamiyorum.. Her Mac ayni gereksiz degisiklik..

kardeş denizlispor akın akın gelip orta sahayı nerdeyse tek pasta geçiyordu.Elano bugun hiç iyi değildi defansif olarak takıma hiç katkı vermedi.Ortasahada mustafa sarp yalnız kaldı.Bı değişiklik belkide maçı kazanmamızı sağlayan değişiklikti.Ayhan ister beğenin yada kötüleyin , topun bizde kalmasını sağladı.Oyunun temposunu yavaşlatmaya çalıştı.

yani F.R kendisi keita gelince sistemi değiştireceğini söyledi.F.R da bu sistemin ilerde başarılı olamayacağını gördü ve gerekli değişikliği yapacaktır.Dünya markası bir teknik direktörümüz var.Ona güvenin.

Haldun üstünel kendi söyledi kiralık oyuncularımızın opsiyonu olması avantaj diye bence ona inansak daha iyi :) ayrıca güntekinide çok severim :)

leo her topa bakıyorya bu beni deli ediyor

Simdi bu Yorumu bahane olarak algilayan olacak ama olmasin lütfen.. Ben Galatasaray cok berbat oynuyor diye yazdim..

Ama Hakemler haala Galatasaray´in rakiplerine sert oynamalari icin haala izin veriyor.. Her mac ayni olaylar.. Kolay Kolay cikmayan Kartlar ve Rakibin Rahat bir sekilde Sert oynamasina izin verilen Yönetim...

alistik artik :mad:

Haldun Üstünel var dedi Güntekin Onay yok diyor valla benim için geçerli söz Haldun Baba'nın sözüdür Güntekin Onay kim abi :D

Bakın, ben adamın söylediğini yazdım :)

İnandığımı söylemedim. Çokda umurumda değil Jo'nun opsiyonu açıkcası. Biz futbolumuzu oturtursak oraya Pektemek'de gelse aynı etkiyi alırsın. Baroş var en güzeli zaten. Neyse.

Çok haklısın. Hakem Denizli'nin sert oyununa karşı çok taviz verdi.

Leo konusunda sene sonu bekleniyor kanımca.

Arkadaslar aranizda beni aydinlatacak biri var ise cok saol diyecegim simdiden. Kahroluyorum kendimden, oyle yorgundum ki dedim bir saat kestirim sonra maci izlerim, ne telefon alarmi, ne saat alarmi ne de televizyon sesinden uyandim... bir anda korkulu ruya gorme baslarken birden uyandim, baktim ki macin son on dakikasi.

Nasil oynadik? Ilk yarida Braga'nin Canere yaptigi bir faul var, ikinci yari sonuna dogru Neill e yapilan cok sert bir faul var, ve Barisin kafa vurmak isterken rakip oyuncunun topu eliyle dokunmasi? ya ben mi yanlis gordum yoksa bunlar KIRMIZI KOYU KIRMIZI ile Penalti degilmidi yoksa benim gozlugum cok asiri Sari Kirmizi mi?

Jo mac icinde nasildi?

Emre Colak ve Elano nasil bir gorev gosterdiler saha icinde?

tsskrlr.

Maçı 90 dakika diken üstünde izledim resmen.Çok kötü futbol oynadık özellikle Elano beni hayal kırıklığına uğrattı.

Giovanni ileri uçta pek oynayabilecek gibi gelmedi,bakıp göreceğiz ama çok iş yapacağı kesin.

Jo çok iyi oynadı hem havadan hem yerden iyi oynadı.

Caner kesinlikle sol bek oynamamalı çok tehlikeli oluyor sol bekte.Neill birkaç pas hatası yaptı ama oynadıkça uyumu artacaktır.

Servet ve Mustafa mücadeleriyle takımı ayakta tuttu.

Ayhan oyuna girince takımı çok rahatlattı,Ayhan'ı eleştirenlere duyrulur.

Emre Çolak'ın daha zamana ihtiyacı var.

20100131.185307_DEN285_1267.jpg

Geri
Üst Alt