TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Aman dostun ağzından yel alsın Aykut mu...:eek::eek::eek:

Belki de ben kaleciden anlamıyorum ama şahsi fikrim Aykut' un çok iyi kaleci olduğu, Leo Francodan da, Ufuktan da, milli takımın kalecisinden de iyi olduğunu düşünüyorum. Aykutla şampiyon olduk, Steau maçında bir hata yaptı diye adamı sildik, Leo Franco ayağı çok iyi denildiği halde 2 maçtır aynı hatayı yapıyor, allahtan gol olmuyor. Oysa aynı Steau maçında evet o hatayı yaptı ama kaç topu da inanılmaz çıkarmıştı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

güntekin onay maçı yorumlarken bir kez daha ne halt olduğunu gösterdi zaten...

leo francoyu savunan renktaşlar hala şu adamı savunuyorsunuz artık söyleyecek birşeyim yok sizlere.

Bu arada Servet'i bugün çok beğendim.

Bence bu eksikliklerde Emre Colak bol bol oynatilmalidir.. Aydin´a verilen Sans Emre´ye verilirse Emre yeni bir Arda Turan olabilir...

Bana Kalirsa Arda Turan´dan daha yetenekli bir Futbolcu..

20100131.185307_DEN285_1267.jpg

Gamzene kurban :D

Bu maçta Emre Çolak'ı oynatmamalıydık,Emre Çolak'ı oynatmamız rakibi ne kadar küçümsediğimizin göstergesiydi bence

Maçı 90 dakika diken üstünde izledim resmen.Çok kötü futbol oynadık özellikle Elano beni hayal kırıklığına uğrattı.

Giovanni ileri uçta pek oynayabilecek gibi gelmedi,bakıp göreceğiz ama çok iş yapacağı kesin.

Jo çok iyi oynadı hem havadan hem yerden iyi oynadı.

Caner kesinlikle sol bek oynamamalı çok tehlikeli oluyor sol bekte.Neill birkaç pas hatası yaptı ama oynadıkça uyumu artacaktır.

Servet ve Mustafa mücadeleriyle takımı ayakta tuttu.

Ayhan oyuna girince takımı çok rahatlattı,Ayhan'ı eleştirenlere duyrulur.

Emre Çolak'ın daha zamana ihtiyacı var.

Jo'nun tek eksiği "pres" yapamaması. Buda zorladı orta sahayı bunu görememiş olamazsınız. Ne zaman 4-6-0'a dönüp Caneri öne aldık o zaman Denizli top yapamadı pres ve hareketli oyunumuzdan dolayı.

TEKRAR SÖYLÜYORUM : 4-6-0 ile başlasaydık oyuna ilk yarı 2-3 farkı bulurduk. Santos ve Arda ayrıca Barış son 10dk efsane boşluklar yakaladılar ama Barış ve Arda'nın pas hataları sebebiyle golü bulamadık biraz da Denizli savunması ile kaleci Özden çabası.

Rijkaard geriden oyun kurma görevini Neill'e vermiş belliki. Bugün bir tane pas hatası yaptığını gördüm, onda da az daha kalemizde golü görüyorduk. Fakat genelde pasları oldukça başarılıydı.

Ahmet başladı yine.

20100131.192726_DEN295_1267.jpg

Arkadaslar aranizda beni aydinlatacak biri var ise cok saol diyecegim simdiden. Kahroluyorum kendimden, oyle yorgundum ki dedim bir saat kestirim sonra maci izlerim, ne telefon alarmi, ne saat alarmi ne de televizyon sesinden uyandim... bir anda korkulu ruya gorme baslarken birden uyandim, baktim ki macin son on dakikasi.

Nasil oynadik? Ilk yarida Braga'nin Canere yaptigi bir faul var, ikinci yari sonuna dogru Neill e yapilan cok sert bir faul var, ve Barisin kafa vurmak isterken rakip oyuncunun topu eliyle dokunmasi? ya ben mi yanlis gordum yoksa bunlar KIRMIZI KOYU KIRMIZI ile Penalti degilmidi yoksa benim gozlugum cok asiri Sari Kirmizi mi?

Jo mac icinde nasildi?

Emre Colak ve Elano nasil bir gorev gosterdiler saha icinde?

tsskrlr.

Dediklerin doğru iki kırmızı çıkabilirdi . Caner'inki biraz ağır olurdu ama Neil'a yapılan bariz kırmızı kart.

Jo oyun içinde çok güzeldi görevini laiki ile yerine getirdi. Birde gol kaçırdı sorma izlemişsindir zaten :)

Emre Çolak Jo 'nun arkasında oynadı ama hiç verim veremedi .Bence 10 üzerinden 3 veririm Emreye bu futbolu için.

Elano sakatlıktan çıktığı için bitkin bir hali vardı, bir kaç hata yaptı ama vasatı geçemedi. 10 üzerinden 5

penaltımızı yemişler

Rijkard´in degisiklerinde herseyi anliyorum ama su Elano-Ayhan degisikligini bi türlü anlayamiyorum.. Her Mac ayni gereksiz degisiklik..

Bilmiyorum sen maçı izledin mi ama Elano çok kötüydü ve Ayhan girince orta sahayı rahatlattı yani çok doğru değişikliklerdi.

Baby Face'den iyi şeyler olucak bu sezon görüceksiniz.Yani sizin için çok genç olarka en sevdiğiniz oyuncunun Galatasaraya gelmesi ne demek ise Gio nun gelmesi beni için odur.

Bence Hayrettin Demirbaştan sonra kaleyi Türk kalecilere emanet etmek konusunda bir çekincemiz var :D

jo alves

sistem taktik hikaye leo franco ile 4-4-2 de oynasan 4-3-3 te oynasan 10 kişisin olayın taktiksel özeti bu :D

Jo'nun tek eksiği "pres" yapamaması. Buda zorladı orta sahayı bunu görememiş olamazsınız. Ne zaman 4-6-0'a dönüp Caneri öne aldık o zaman Denizli top yapamadı pres ve hareketli oyunumuzdan dolayı.

TEKRAR SÖYLÜYORUM : 4-6-0 ile başlasaydık oyuna ilk yarı 2-3 farkı bulurduk. Santos ve Arda ayrıca Barış son 10dk efsane boşluklar yakaladılar ama Barış ve Arda'nın pas hataları sebebiyle golü bulamadık biraz da Denizli savunması ile kaleci Özden çabası.

Geri
Üst Alt