TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Açıkcası çooooooooooook büyük hayal kırıklıgına uğradım.Şampiyonluga inancım kalmadı...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Sen bu takımdan Servet i çıkarda ne oluyor?

Servet bu takımın vazgeçilmesi,kilit adamı,belkemiği..

Elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın bence.

hiçbirşey farketmez. Servet biran önce satılmalı.

Youla oyuna girince aklıma birden Servet geldi nedense ? Hızlı oyunculara karşı çok ağır kalıyor ben şu savunmada Emre Güngör'ü tercih ederim Servet'e.

Keita dönünce takıma tam anlamıyla 4-3-3 oynarız. Ayrıca orta sahada sadece savunmayı düşünen bir adam oynamalı (Bkz. Mehmet Topal)

hiçbirşey farketmez. Servet biran önce satılmalı.

İstatisklere bakın derim ,başka da bir şey demem.

Bir sezonda kaç maç oynar?

Kaç gol atar?

Kaç top keser?

Havadan hakimiyetlede ki başarı grafiği nedir?

Kısa alanda açı kaptma özellikleri nasıldır?

Bu adamı İngiltere ligi takımları istiyor beyler,başka hangi defans oyuncuna talip var avrupadan? En azından buna bakın derim..

Bir de Servet i sattığınızda yerine hangi Türk stoperi koyacaksınız ve ne kadar istikraralı olacak.

Emre Güngör sezonda kaç maç oynayacak bir bakın derim ,araştırın derim zahmet olmazsa..

İstatisklere bakın derim ,başka da bir şey demem

bir sezonda kaç maç oynar

kaç gol atar

kaç top keser

havadan hakimiyetlede ki başarı grafiği nedir?

kısa alanda açı kaptma özellikleri nasıldır?

Bu adamı İngiltere ligi takımları istiyor beyler,başka hangi defans oyuncuna talip var avrupadan en azından buna bakın derim..

Bir de Servet i sattığınızda yerine hangi Türk stoperi koyacaksınız ve ne kadar istikraralı olacak.

Emre güngör sezonda kaç maç oynayacak bir bakın derim ,araştırın derim zahmet olmazsa..

servet bu takımın el freni. Fizik her şey değil. herkesi 2 adım geriden takip ediyor.

Servet bu haliyle Marsilya'da rahatça oynar. Çünkü Fransa'daki futbol fizike dayalı.

Ne kadar mızmız bir taraftar kitlemiz var ya. Kaç tane eksik var üstüne sahada ki 3 oyuncumuz daha geçen hafta geldi yani bu takım daha ne yaptım 2de 2 yaptılar kupada çeyrek final, daha ne istiyosunuz. Adam maldonado demiş ya elonaya insaf be kardeşim. Gurur duyuyorum takımımla bukadar.

Bu takımın tartışmasız ön liberosu Mehmet Topaldır.Kadrom da budur ;

-------------LEO--------------

SABRİ---NEILL---SERVET---HAKAN

------------M.TOPAL-----------

------M.SARP-----ARDA--------

KEİTA-------------------CANER(GIO)

-------------JO----------------

servet bu takımın el freni. Fizik her şey değil. herkesi 2 adım geriden takip ediyor.

Servet takımı hücuma kaldıran bir oyuncu değil bölgesi defans, nasıl el freni olabilme imkanı var acaba?

Gol atmaya giderken topu gerimi çeviriyor?Yada atağa kalkarken ,onun görevi kesiciliktir..Topla uçmak değil..

El freni dediğin adamlar orta saha bölgesinde ya da kanatlarda oynarlar.

Misal, Ayhan,el freni arıyorsan takımda bu adamdır. Ama; o da kendine has oynar ve takımın zor durumlarında rahatlatıcı paslarla baskıyı azaltmaya çalışır, yani herkesin bir görevi vardır..

Olmadı bu yorum ,olmadı...

Leo ne zaman kesik yiyicek merak içerisindeyim...

koca bir ilk yarı geçti akılda kalan bir kurtarısını hatırlamıyorm...

Ne zaman geri pas verilse büyük tedirginlik içerisinde kalıyorum...

Adamın ayagında bi dengesizlik var :)

İlk yarının sonunda Elano'nun Jo'ya attığı 60 metrelik milimetrik pası anca Maldonado'da gibi bir oyuncu atabilirdi (!)

gecen hafta elanoyu neden macdan cikardi diyenler bu hafta elanoyu coktan silmis

ilginc....

şu forumda elanoyla maldonadoda bir tutuldu ya artık ölsemde gam yemem

Fizik'en çok zayıf elano baskı görünce gardı hemen düşüyor...

Bugunki oyunlarına bakarsak şampiyonluk için fenerbahçe açık ara favori.

bu takım bu savunmayla madridten fark yer.

Geri
Üst Alt