TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Elano rahatsızlığına rağmen sahaya çıktı yorumlar enteresan

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Elano rahatsızlığına rağmen sahaya çıktı yorumlar enteresan

Evet sana katılıyorum renkdaş ama keşke Ayhan'la başlasaydı Rijkaard maça Elano kulübede otursaydı en azından şimdi Maldonado'yla karşılaştırmazdık :D

Burda yazılanlar burda kalıyor nasıl olsa.

Güzel bir söz vardır büyük yiyeceksin büyük konuşmayacaksın.

Zamanı geldiğinde bu yorumlarda gün yüzüne çıkar elbet..

merak etme iddaa ediyorum elano sezon sonunu görmez.

Bugunki oyunlarına bakarsak şampiyonluk için fenerbahçe açık ara favori.

bu takım bu savunmayla madridten fark yer.

servet bu takımın el freni. Fizik her şey değil. herkesi 2 adım geriden takip ediyor.

hiçbirşey farketmez. Servet biran önce satılmalı.

maldonado ne ise elano da o neyazık ki. sıfır katkı.

ne ayaksin sen serden erdemli?

vay be bi macta hemencik silip atmisiniz Elano'yu :rolleyes:

Serden saçmalıyosun. Yukarda sagda bi "X" war taam mı tıkla ona sora git başlattan "Bilgisayarı Kapat" de bi uyu sen. Hadi koçum. Hadi yigidim.

kötü kokular alıyorum :D

benim ne olduğum önemli değil. önemli olan ligde 7 puanı bulunan denizli gibi bir takıma 10 net pozisyon veren takımın hali?

o 7 puanli denizli senin hayran oldugun fbyi(!) gecen hafta elinden kacirdi sansla anca kurtuldular

Bugunki oyunlarına bakarsak şampiyonluk için fenerbahçe açık ara favori.

bu takım bu savunmayla madridten fark yer.

Bu takımın ellerini arkadan bağla, öyle oynat; Madrid'i yine yener gelir.

Fener 2. olursa da yatsın kalksın dua etsin.

Üzülme sen bu takım iyi takım.

Selam Renktaslar, Hastanede oldugum icin maci seyredemedim. Yeni transferlerimiz Jo,Dos Santos, Neill nasil oyladilar? Bilgilendirirseniz sevinirim.

yoruma bak çay demle. 2 antreman yapsa ne olacak yapmasa ne olacak.

10 kişi oynuyoruz bu adam yüzünden.

Haklısın antrenmana gerek yok.Elano pilli bi robot sonuçta tak pilini çalışsın.

Geri
Üst Alt