TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Abi bu nasıl iş lig sonuncusuyla maç oynuyoruz ben kalpten gidicem artık şu sistem otursa yazık bizede.

hangi sistem?iyi bir hazırlık süreci geçiremedik gibi gözüküyor kişisel yeteneklerle maç kazanıyoruz içime bir off çöktüresmen

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

böyle uyum sorunu yaşayıp, kötü oynadıktan sonra ridven ve siergenin ağzına sakız olmak insanın canını sıkıyor be ya

Elano da nefisti.

:D

Leo Franco-Deli ediyor insanı.Ben de destekledim bu zamana kadar ama olmadı, olmayacak.Israr etmenin anlamı yok.Son dakikalarda yaptığı hata affedilir gibi değil.Hele hakemi alkışlaması yok mu, 2. sarı ve kırmızı olması gerekirdi.Yakıyordu az daha takımı.

Neill-Servet-Bu orta sahaya rağmen gayet iyiydiler bence.

Uğur-Sakatlanmadan önceki Uğur'un yanından dahi geçemez.Beğenmiyorum.

Caner-Sol bekte oynayamıyor.Bugün çok top kaybetti.

Barış-Sahada görmeye katlanamıyorum.Rezalet oynuyor, futbol zekası yok, yeteneği yok.Hiçbir şey yok bu adamda.Niye oynatılıyor anlayamıyorum.Kaç tane pozisyon bu herif kafasını kaldırıp da kaçan oyuncuya bakmadı diye daha başlamadan bitti.

Arda-Yine yokları oynadı.Tel tel dökülüyor, sorumluluk almıyor.Şu anki Arda Turan yıldız oyuncu falan değil.Cepten yiyor şu anda, bir an önce toparlanması lazım.

Top Barış'a gelince futboldan soğuyorum yemin ederim..

Ya arkadaş şu Denizlispor'da Braga mıdır nedir ne çılgın bir oyuncuymuş ya mahvetti ortalığı

Rezil futbol oynadık iyişallah eksikler dönünce düzeliriz yoksa bu futbolla zor...

Kazanmak sevindirici.

hakkaten jo yu çıkartmak herhalde en son şey olurdu zaten 1 forvet var ligin sonucusuna forvetsiz yada gio forveti ile oynadık. Fazla destek patlayacak bi şekilde

UEFA ya hazırlık...

Abi Keita ve Baros lazım bize ya nerede bu iki adamımız takımın yükünü çeken adamlarmış bunlar ya

Keita dönünce hersey daha güzel olacak

angutlar denizliye mahalle takımı diyo kendi 5likleri sivas'a tek kelime etmiyolar :asd:

Bence iyi maçtı.Ligimiz 300 kusur milyon dolarlık ise böyle maçlar görmeliyiz ligimizde.Direk çıkıp 4-5 atsaydık çok keyif almazdım açıkcası keyifli maçtı kazandık,bitti.

Leo Franco yu bu zamana kadar savundum ama artık sınırı aştı.

Maç oncesi demistim sov'u mov'u sallayin kazanalim yeter diye. Ama bazi arkadaslar 10-0 fln olsun diyordu.

Kötü bi maç çıkardık, Denizli karşısında onların konumu itibariyle daha rahat bi maç çıkaracağımızı umuyordum ama olmadı. Demekki neymiş oynanmadan maç kazanılmıyormuş.Ama yinede oyuncularımızı kutluyorum.

Bugün bişe daha öğrendik Caner'den sol bek olmaz.Adamların yaptığı her atakta neredeyse onun kanadı hep boştu.Topa hiç müdahale ettiğini görmedim, Topa yaptığı müdahalelerin hepsi zaten fauldü...

Kazasız belasız atlattık.Bide Franco'dan kazasız belasız kurtalsak iyi olur...

Geri
Üst Alt