TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Leo Franco´yu simdiye kadar savundugum icin hepinizden özür diliyorum.

Kaleciden anlamiyormusum demek.Rezalet.Bi kere de direk gibi durma be adam.

Bi zipla ya.En azindan bosa zipla:) Ama zipla ya:) Rezalet.Bugün ilerisi icin cok korkuttu beni.

Sag kanatta BAris? En iyisi oynamasin bi daha orda:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Oynanan futbolu izledikçe nefesim daralıyor valla.Bu orta saha ile nasıl bitecek bu lig bilmiyorum.Top tutamıyoruz ilerde.Denizli bile bu kadar üzerimize geldiyse A.Madrid maçları ne olur Allah bilir.

Ya beyler Denizlispor'da boş değilmiş ya adamlar iyi takım olmuşlar özellikle son transferlerinden sonra tamam son vuruşları ortaları kötü ama maça asılıyorlar

bize acil solbek lazım lütfen duysesimizi haldun üstünel kap getir bi tane süper ligden solbek

hangi sistem?iyi bir hazırlık süreci geçiremedik gibi gözüküyor kişisel yeteneklerle maç kazanıyoruz içime bir off çöktüresmen

4-3-3 mü oynıcaz 4-6-0 mı bilemem ama bi şey oynasak artık nasıl iş bu böyle maç mı izletilir insana denizliden 1 puanla dönücektik ya anlamıyorum neler oluyo :S

Kısıtlı kadro yüzünden bu şekilde oynadı takım. Yoksa Rijkaard'da biliyor Caner'in ofansta çok iyi olduğunu. Haftaya Keita'nında dönüşüyle asıl gücümüz ortaya çıkar. Oyuncu değişiklikleri ise bana göre kötüydü. Ayhan-Elano değişikliğini hiç anlamıyorum. Keza Emre Güngör-Jo değişikliğide öyle çok erken defansa yaslandık. Sonuç olarak 3 puanı almak önemliydi. Şu takım biraz daha maç yapsın oyuncular iyice alışsın takıma. Ondan sonra ivme kazanırız seri yaparız. Leo Franco ise evlere şenlik. Yediğimiz golde uzansa o topu dışarı çelebilirdi. Resmen Leo Franco kontrolünde gol yedik.

arkadaşlar maça çıktığımız ilk 11 çok ofansif bir takım. PES takımı oldu.Mustafa sarpın dışında top kesen adam yok. Adamlar orta sahamızı çok rahat geçti.İnşallah F.R bu işi çözer.Savunmamız çok zorlandı.Geri gelişlerde çok sıkıntı yaşadık.Ama adamlarda çok hırslı oynadılar.Denizlinin yerine Sivasın düşmesini isterim.

golde hatası vardı.atılan şutlarda SAP gibi durdu ayrıca son dakikada puan kaybetmemize yol açıcaktı.seni kınıyorum leo :S

Ufuk'u oynatalım, Aykut'u oynatalım.Hata yapacaklarsa onlar yapsın.Leo Franco berbat bir kaleci.Herif zıplamıyor bile.Deli edecek beni.

benin hatırladığım fenerbahçe maçı , ankaragücü Türkiye kupası maçı, denizli maçı .... ya bi kere de sana top gelince adam gibi vur şu topa ekleyebilirsiniz daha da kaç tane maç var böyle yeter leoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo franco yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reçetemizi yazıyorum:Keita+Baros+Sabri

Allah'ım Sabri'yi bu kadar çok özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi adam iyi oynuyormuş aslında..

Neill müthis oynadi bugün tam aradigimiz adam

Leo Franco elinden geldiğince Denizli'ye yardım etti. Bu adam niye gönderilmedi de Nonda gönderildi? :(

Arkadaşlar abartmayın, bu takımın 5 tane as - ilk11 oyuncusu yok!

Her maç 4-5 atacak değiliz, zor maçlar da geçecek elbet, hele ki can derdinde olan bir takıma karşı..

Denizlisporu tebrik etmek lazim en son 2006da böyle oynamislardi heralde. Bu futbolu oynayabiliyordunuzda nerdeydiniz bu güne kadar derler adama. Insallah bundan sonrada devam ettirirler bu futbollarini.

Koskoca Galatasaray küme düşmesi nerdeyse kesinlenmiş takım karşısında düştügü hale bak. takım baya eksiklikler var yani anlayış yardımlaşma yok. Elano - Ayhan Jo - Emre Güngör degişiklikleri tartışılır tabikide. ama sonuçta 3 puan almamız güzeldi.

Arkadaşlar allah rızası için youtube da videolara filan girip leo franconun tüm videolarına ingilizce süper adam bizim kurtarıcımız filan yazın ya belki alıcısı olur. Ah haldun baba ah nerden buldun valla sanctisi arar olduk

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

AYHAN AKMAN senden nefret ediyorum,yunanistan a mı almanya 2 yemi gideceksin ne haltr edersen et ama bu takımda kalma

Galatasaraya bu kadar cok emek vermis, biraz ayip olmuyor mu:mad:

Bir futbolcu bu kadar cabuk harcanmaz yahu. Ayhanin hala Galatasaray da oynayabilecek kapasitesi var. Türkiyede türk oyuncusuna otuzun dan sonra hic tahamül yok.Ardanin Galatasaray dan ayrilmasini hic istemiyorum aslinda ama böyle yorumlari gördükce, gitmesi kendisi icin daha iyi olucak.

Bu orta saha ile işimiz çok zor.Gerçekten 2 pas yapamayan bir orta saha.

Geri
Üst Alt