TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Sayın moderatörümüz Emrah bey Lucescu'nun defansif futbolundan haz almadığını belirtmişti. Ama bugünkü takım Lucescu döneminden bayağı bir defansifti. Şansımızla kazandık. Denizlispor da son 20 dakika çöktü resmen.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Abi Nonda'nın ve bizim günahımız neydi de biz Leo Franco işkencesini çekiyoruz ya!

Kısıtlı kadro yüzünden bu şekilde oynadı takım. Yoksa Rijkaard'da biliyor Caner'in ofansta çok iyi olduğunu. Haftaya Keita'nında dönüşüyle asıl gücümüz ortaya çıkar. Oyuncu değişiklikleri ise bana göre kötüydü. Ayhan-Elano değişikliğini hiç anlamıyorum. Keza Emre Güngör-Jo değişikliğide öyle çok erken defansa yaslandık. Sonuç olarak 3 puanı almak önemliydi. Şu takım biraz daha maç yapsın oyuncular iyice alışsın takıma. Ondan sonra ivme kazanırız seri yaparız. Leo Franco ise evlere şenlik. Yediğimiz golde uzansa o topu dışarı çelebilirdi. Resmen Leo Franco kontrolünde gol yedik.

Ayhan girince takım rahatladı,pas yapmaya başladık. Elano hafta içindeki rahatsızlığı nedeniyle biraz zayıf kaldı bugün.

Bugün Jo çok faydalı olucağını gösterdi bence önümüzdeki haftalarda daha çok katkısı olucaktır.Arda'da iyidi bugün.Mustafa ve Servet'i de çok beğendim.Mustafa'nın Jo'nun attığı golde payı çok büyüktü.

Son gün Leo Franco'yu gönderin yeter.Transfer falan istemiyorum, Leo gitsin sadece.

En formsuz isimlerimiz Rijkaard ve Leo Franco'du.

sabri-keita ikilisine acil ihtiyacımız var...

barışın çıkmaması sanırım arkasındaki uğura rijkaardın güvenmemesi yüzünden...

Arkadaşlar abartmayın, bu takımın 5 tane as - ilk11 oyuncusu yok!

Her maç 4-5 atacak değiliz, zor maçlar da geçecek elbet, hele ki can derdinde olan bir takıma karşı..

Haklısında buugn kedilerinde 5 ası yoktu ama adamların ne oynadıkları belliydi 2 macı ızleyınce karamssar olmamak elde değilki.

Leo Franco elinden geldiğince Denizli'ye yardım etti. Bu adam niye gönderilmedi de Nonda gönderildi? :(

Abi ne fark eder Nonda Leo Francodan beterdi adam altıpastan auta dikiyordu topu Nonda kalsaydı daha fazla saç baş yolardık

Arkadaşlar abartmayın, bu takımın 5 tane as - ilk11 oyuncusu yok!

Her maç 4-5 atacak değiliz, zor maçlar da geçecek elbet, hele ki can derdinde olan bir takıma karşı..

6 eksikli rabikin Sivas ı kalesine 1 kere getirip 90 dk 15 poizsyona girip 5 gol atıp maç bitiriyor. SEn ise 7 puanlı bir takıma 90 dk mahkum oynuyorsun.

Rijkaard kesinlikle kendini toplamak zorunda.!

İnanılmaz kötü değişiliklere devam ediyor. Elano ve Emre Ç. Ne kadar doğru çıktıysa JO ise o kadar hatalı çıkarıldı.

Bugün ilk onbirde oynayan Leo , Servet , Barış derhal gönderilmeli.Şahsen futbolcu olduklarına inanmıyorum.

Bir de Rijkaard kendine bir çeki düzen vermeli.Sistemin içine etti resmen.Sanki maçı izlemiyor veya kibar tabirle okuyamıyor diyelim.

Barış Özbek+Uğur:Out

Sabri+Keita:In

En büyük transfer leo franconun gönderilmesidir 1 kişi fazla oynarız bu da bi katkı

Rıdvan Santos'u kötülüyor. Demek ki Santos Galatasaray'da iş yapacak :D

6 eksikli rabikin Sivas ı kalesine 1 kere getirip 90 dk 15 poizsyona girip 5 gol atıp maç bitiriyor. SEn ise 7 puanlı bir takıma 90 dk mahkum oynuyorsun.

İnanılmaz kötü değişiliklere devam ediyor. Elano ve Emre Ç. Ne kadar doğru çıktıysa JO ise o kadar hatalı çıkarıldı.

:2_thumbs_up_-_anima

bunu ben maç oynanırken anlatmaya çalıştım yemediğim laf kalmadı :D bide üstüne vardır bir bildiği cevabını aldım...

Arkadaşlar trt bizim maçın özetini ne zaman veriyordu?

Bazen kötü oynarkende maç kazanacağız fener ilk 7 hafta top oynamadan maç kazandı biz bir maç kazanmışız çok mu ?

Geri
Üst Alt