TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Fenerbahçe maçından daha dandik bir mucadele izledik.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Denizlispor, Sivasspor'dan daha iyi bir takım.Çok dirençliler, hiç kopmadılar oyundan.Sivasspor gibi arkada inanılmaz boşluklar bırakmadılar.

Tabiki her ne olursa olsun bu kadar zorlanmamalıydık, orası ayrı ama Denizli ile Sivas arasında da dağlar kadar fark var.

Açıkçası hayal kırıklığına uğradım. 4 eksikle de oynasak karşımızdaki takım hükmen galibiyetten başka galibiyeti olmayan, Avrupa'nın en kötü takımı. Ama bu takıma karşı bile doğru düzgün top oynayamadık.

6 eksikli rabikin Sivas ı kalesine 1 kere getirip 90 dk 15 poizsyona girip 5 gol atıp maç bitiriyor. SEn ise 7 puanlı bir takıma 90 dk mahkum oynuyorsun.

Rijkaard kesinlikle kendini toplamak zorunda.!

İnanılmaz kötü değişiliklere devam ediyor. Elano ve Emre Ç. Ne kadar doğru çıktıysa JO ise o kadar hatalı çıkarıldı.

Fener de Denizli'yi yenemeyecekti Hocam hakem yardım etti onlara.Bugün kötü oynamış olabiliriz ama kaliteli takımız.Çıkışa geçince yine güzel oyunlar izleriz bence.

Jo'nun çıkması niye hata olsun ya?Maç başından beri biyerinizi yırtmıyor muydunuz Caner'in kanattan çok geliyorlar diye.Adam Caner'i ileri aldı yerine Uğur'u geçirdi o kanadı kapatmak istedi bunun içinde çıkması gereken Jo idi.Hem böylece avrupada nasıl oynatıcağınıda denemek istedi.

Katılmayabilirsiniz ama hata yaptı diyemezsiniz

Denizli iyi takım maçı izlemeyenler geçen hafta fener maçını hatırlasınlar

Bunun adına deplasman sendromu diyorum.

Bu oyun şablonuyla deplasmanda ne zaman rahat galibet kazanırı bilmiyorum.

Konuyu hafta içinde detayıyla değerlendiririz.

Denizlispor, Sivasspor'dan daha iyi bir takım.Çok dirençliler, hiç kopmadılar oyundan.Sivasspor gibi arkada inanılmaz boşluklar bırakmadılar.

Tabiki her ne olursa olsun bu kadar zorlanmamalıydık, orası ayrı ama Denizli ile Sivas arasında da dağlar kadar fark var.

Katılıyorum Sivasspor çok kötüydü bugün adamlar resmen maç bitsinde skor ne olursa olsun havasındaydılar özellikle Abdurrahman Dereli palyaçosunun yedirdiği golleri düşündükçe kendimi gülmemek için zor tutuyorum :D

Jo'nun çıkması niye hata olsun ya?Maç başından beri biyerinizi yırtmıyor muydunuz Caner'in kanattan çok geliyorlar diye.Adam Caner'i ileri aldı yerine Uğur'u geçirdi o kanadı kapatmak istedi bunun içinde çıkması gereken Jo idi.Hem böylece avrupada nasıl oynatıcağınıda denemek istedi.

Katılmayabilirsiniz ama hata yaptı diyemezsiniz

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

barışın ne kötülüğünü gördünüz ? Keitanın yokluğunda iyi oynadı bence ortalarıda iyiydi.Leoyu geldiği günden beri istemiyorum.

İnanılmaz kötü değişiliklere devam ediyor. Elano ve Emre Ç. Ne kadar doğru çıktıysa JO ise o kadar hatalı çıkarıldı.

Bence Jo-Emre değişikliği santosu Atletico maçı için tek forvet denemkti,ki zaten doğru bir seçenekti ancak zamnlama yanlıştı

Sabri ek iş bulmuş, yorumculuk yapıyor :D

FR saçmalıklarına devam ediyor.Ama takım kazandığı için kimse eleştiri yapmak istemiyor.Geldiğinden beri istediğim umut ışığını alamadım.

Denizli iyi takım maçı izlemeyenler geçen hafta fener maçını hatırlasınlar

Fener-Denizli maçında bazı arkadaşlar bu takımı bile hakem yardımıyla yendi diyorlardı. Ama fanatizmi bir kenara bıraksınlar, Fenerbahçe o maçta, o saha koşullarında, bugün bizim tertemiz zeminde oynadığımızdan çok daha üstün top oynamışlardı.

Fener de Denizli'yi yenemeyecekti Hocam hakem yardım etti onlara.Bugün kötü oynamış olabiliriz ama kaliteli takımız.Çıkışa geçince yine güzel oyunlar izleriz bence.

Haftaya anlayacağız. Çıkış mı olacak iniş mi! Herşey takımın elinde.

fener denizliye resmen 10 pozisyon yakaladı. biz ise 2-3 var yok.

Ben G.Antep maçındaki oyunu istiyorum. Karlı havadaki oyuna bak bir de buradaki oyuna..

Takım futbolu ile bu taraftarı umutlandırmalıdır. Bu oyunla bu hakem ve bu fikstürle bişi yapamazsın.

Yönetimin onca para ve emeği böyle heba olmamalı. İş işten geçmeden Rijkaard'a ufak bir uyarı yapılması gerekebilir.

Takım çok vurdum duymaz oynadı.

Haklısında buugn kedilerinde 5 ası yoktu ama adamların ne oynadıkları belliydi 2 macı ızleyınce karamssar olmamak elde değilki.

6 eksikli rabikin Sivas ı kalesine 1 kere getirip 90 dk 15 poizsyona girip 5 gol atıp maç bitiriyor. SEn ise 7 puanlı bir takıma 90 dk mahkum oynuyorsun.

Rijkaard kesinlikle kendini toplamak zorunda.!

Geçen hafta Denizli - FB maçını izleseydiniz o çok beğendiğiniz FB'nin ne hale düştüğünü görürdünüz.

Çok aşırı iyi oynamadığımız ama istediğimizi aldığımız bir maçtı. Eksiklerimiz de fazlaydı, ama yenmesini bildik gene. Zaman zaman çok iyi paslarla hücum yaptık, zaman zaman hatalı oynadık, ama sonuçta kazandık. Eksikler tamamlandıkça takımda oturacaktır. Çünkü ön taraf tamamen değişti gibi, artı olarak sisteme uygun sağ kanat yok. Uğur ne eskisi gibi hücuma çıkıyor, ne de Barış sağ kanat gibi oynuyor. Sistemin sağ kanadına Keita tarzı oyuncu lazım, onun stilinde. Barış ise tam tersi bir oyuncu. Bekte oynayan Uğur'da hücuma yeterince yardım etmeyince işler yerinde gitmiyor.

Bir de dikkatimi çeken Rijkaard acaba ne düşünerek Elano'yu savunmaya yakın oynatıyor pek anlamış değilim tam 4-3-3 oynamıyoruz son maçlarda. Eskisi gibi oynasak daha iyi olacağı görüşündeyim ama Rijkaard'ın işine de karışmak istemiyorum. Umuyorum oyuncular birbirine alıştıkça daha iyi sonuçlar olacak. Tabii eski sistemden bir an da buna geçince garip oldu futbolcular için de.

Bir konu daha mutlu olduğum bir konu Neill konusunda. Çok güzel transfer gerçekten. Çok iyi oyun kuruyor, tam bizim aradığımız ayağı top yapan adam. Agresifliği, defansif özellikleri ve liderlik vasıfları da cabası. Tekrar yönetimi ve teknik ekibimizi kutluyorum. Çok ta ucuz bir fiyata geldi böyle bir oyuncu. Çok sevindim bu Neill'e gerçekten...

*Hocamız Frank Rijkaard şimdi basın toplantısı yapıyor ve eski sisteme geri döneceğiz Keita vs. geldiğinde dedi. Yani Keita geldiğinde tam 4-3-3 oynayacağız ve asıl Galatasaray'ı o zaman ölçüp tartışabiliriz bence. Bakalım yenilerle eskileri harmanlayıp nasıl bir oyun oynatacak Rijkaard eski sistemde umuyorum çok çok daha iyi oynayacağız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

AYHAN AKMAN senden nefret ediyorum,yunanistan a mı almanya 2 yemi gideceksin ne haltr edersen et ama bu takımda kalma

ayhan takıma girince en az 5 top kazandı ve topun ayağımızda kalmamızı sağladı.bu nefretin sebebi kesinlikle kişisel olmalı.şu an takımda en büyük eksiklik iyi bir ayhan.

Lig tv de Sabri konuk.Melih Şendil diyoki maç esnasında arkadaşlarına salladın hadi bakalım şimdi yorumla :D

FR saçmalıklarına devam ediyor.Ama takım kazandığı için kimse eleştiri yapmak istemiyor.Geldiğinden beri istediğim umut ışığını alamadım.

Ne kadar mantıklı bi arkadaşla karşı karşıyayız daha deminde servet'e futbolcu değil dedi seni tebrik ediyorum

Geri
Üst Alt