Mustafa DEMİR
Kırmızı Üye
- 6 Haziran 2009
- 1.655
- 0
- 286
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son
5 dakika sonra özet var trt de
5 dakika sonra özet var trt de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş gerçekçi olalım kaç maçtır tek farklı kazanıyoruz,galibiyeti olmayan bi takıma karşı bile savunma oynuyoruz.
Ya her maç sonu isyankarsınız !! Maç öncesi en büyük cimbom maç sonrası bu böyle gitmez nedir bu skora göre taraflık,taraftarlık anlam veremiyorum gerçekten sizlere.![]()
Hemen takımı kötülemeye başlamışız bakıyorumOlur böyle maçlar. Önemli olan 3 puandı aldık. Sadece ben leo'ya yeter diyorum. YETER!
Sarp gerçekten çok güzel kullanıyor Türkçe'yi.
yani renkdaşlar bu oynadığımız futbolu beyendinizmi?
Fatih abartıyorsun. Adamlar Malaga gibi bir takıma karşı kendi evinde yenik oynuyor. Biz bugün çok çok stressli maç çıkarmadık ki. 4-6-0'a döndükten sonra Denizli kalemize öyle aman aman gelemdi bile. Orta sahada sıkıntı yaşadık bunlarda olur bazen. Fener kazanmış (muhtemelen izlemişlerdir) bjk ve kayseride öyle buda stress yapıyor ister istemez. Yeni oyuncular var buda yeni düzen demek biraz sakin olsak.
Takımı eleştirince hemen kötü taraftar oluyoruz. Gerçek Galatasaray taraftarı takımını eleştirmeyen değildir, takımını her koşul altında destekleyendir.
Yorumları teknik olarak da çok iyi abi.
Takım bu utanç veren futbolu haftaya Kayserispor maçı ile silmeli ve gerçek oyununu gösterip bizi de umutlandırmalıdır.
Yalnız şu Leo Franko denen adam neden gitmedi hala inanamıyorum. Her yorumumda yazdım. Aykut A bile r
Razıyım. Adam her topu içeri alıyor. Yumruk atsa çıkacka topu içeri aldı. Yer alışı berbat herşeyi berbat.
Nonda yedek olsa yine bundan iyiydi.
Tek teselli JO Alves bariz iyi oyuncu. Neill' de umut veriyor.
Gio bencil ama ilerleyen maçlarda belki ısınır işallah göreceğiz.
Gio kendini göstermek istediğinden öyle oldu bence ve oynayabileceği tek Ardayla Caner kaldı. Kaç kere boşa kaçtı ne Arda ne Ayhan ne de Barış pas atmadı. Umarım Elano muhabbetine dönmez.