TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

5 dakika sonra özet var trt de

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Renkdaş gerçekçi olalım kaç maçtır tek farklı kazanıyoruz,galibiyeti olmayan bi takıma karşı bile savunma oynuyoruz.

Fatih abartıyorsun. Adamlar Malaga gibi bir takıma karşı kendi evinde yenik oynuyor. Biz bugün çok çok stressli maç çıkarmadık ki. 4-6-0'a döndükten sonra Denizli kalemize öyle aman aman gelemdi bile. Orta sahada sıkıntı yaşadık bunlarda olur bazen. Fener kazanmış (muhtemelen izlemişlerdir) bjk ve kayseride öyle buda stress yapıyor ister istemez. Yeni oyuncular var buda yeni düzen demek biraz sakin olsak.

Ya her maç sonu isyankarsınız !! Maç öncesi en büyük cimbom maç sonrası bu böyle gitmez nedir bu skora göre taraflık,taraftarlık anlam veremiyorum gerçekten sizlere.:o

Takımı eleştirince hemen kötü taraftar oluyoruz. Gerçek Galatasaray taraftarı takımını eleştirmeyen değildir, takımını her koşul altında destekleyendir.

Hemen takımı kötülemeye başlamışız bakıyorum :) Olur böyle maçlar. Önemli olan 3 puandı aldık. Sadece ben leo'ya yeter diyorum. YETER!

Bu takımın nesini övmemizi bekliyosun ,tabiki eleştireceğiz,ben 3 puana bakmam arkadaşım ben futbola bakarım ve bu futbol tam bir fiyasko.

Nasıl takım iyi olduğunda övmesini biliyorsak,kötü olduğunda eleştirmeyi de bileceğiz,bu bizim en doğal hakkımız.

Sonuçta bizde takım iyi olsun iyi oynasın isteriz zaten; tüm yorumlarımız da bu yüzden.

Artık gerçekleri bir kenara bırakarak,at gözlüğü takarak,susarak bir yere varılacağını hala anlamAdınız mı acaba.

Bugün takımın başında Frank değl de Ahmet ya da Mehmet olsaydı aynı sakinliği gösterebilecek miydiniz acaba? Onu çok merak ediyorum.

Ayrıcada burda Frank ı en az bizde sizler kadar tutuyor ve seviyoruz ama; kimseyi Galatasaraydan çok sevmiyoruz, hatalar varsa söylenecek.

inş. sivasa bir tekme de denizli vururda apışıp kalırlar...

Takım savunmamız, kötü durumda.. Öne geçtikten sonra sürekli bir geri yaslanma hastalığımız var ve bi an önce çözülmesi gerek. Ortasaha oyuncularımız Elano(bugün o da pek iyi değildi ama sanıyorum hafta içinde yaşadığı hastalıktan kaynaklı) dışında yetersiz. Bugün Emre Çolak'ın oynamasının da bunda payı var ama ne Sarp ne Ayhan'ın(gerçi bugün oynadığı süre içerisinde son dönemlerin en iyi Ayhan'ını izletmiş olsa da) performansları yeterli değil. Trabzon'daki Ceyhun Gülselam'ın bile mevcut ortasahamızı güçlendireceğini düşünüyorum. Çünkü defansif yönü, fizik gücü, hızı iyi ve uzun, isabetli, dikine paslar atabilen bi oyuncu(en azından bizdeki alternatiflere göre daha iyi bu konularda), uzaktan şutları da cabası. Sezon sonu o bölgeye yapılacak sağlam bir oyuncu transferi şart (bu türden bi oyuncumuz olmadığı için, ne Rijkaard'ın istediği gibi oynayabiliyoruz ne de adam akıllı takım savunması yapabiliyoruz).

İşin iyi tarafından bakacak olursak Emre Çolak geliyor, fizik olarak güçlenirse, gelecek sezon kadrodaki tüm hücuma dönük oyuncuların yerini zorlamaya aday. Jo'nun performansı yeterli değildi ancak attığı gol kendine güveninin artmasını sağlayacaktır. İlerleyen haftalar da çok faydalı olacak. Gio'nun gözle görülür maç eksiği var ama bazı hareketleri, top sürme ve pasları ilerleyen haftalarda faydalı olacağını gçsterdi.. Neill iki kritik pas hatası yapsa da fena değildi.(en azından takım geriye yaslandığında çıkın diye el kol hareketleri yapması bile onun kadrodaki diğer stoperlerden artısı olduğunu gösterdi)

leo bari kırmızı görseydi haftaya rahat bi maç izlerdik hiç olmazsa

Takım bu utanç veren futbolu haftaya Kayserispor maçı ile silmeli ve gerçek oyununu gösterip bizi de umutlandırmalıdır.

Yalnız şu Leo Franko denen adam neden gitmedi hala inanamıyorum. Her yorumumda yazdım. Aykut A bile r

Razıyım. Adam her topu içeri alıyor. Yumruk atsa çıkacka topu içeri aldı. Yer alışı berbat herşeyi berbat.

Nonda yedek olsa yine bundan iyiydi.

Tek teselli JO Alves bariz iyi oyuncu. Neill' de umut veriyor.

Gio bencil ama ilerleyen maçlarda belki ısınır işallah göreceğiz.

Fatih abartıyorsun. Adamlar Malaga gibi bir takıma karşı kendi evinde yenik oynuyor. Biz bugün çok çok stressli maç çıkarmadık ki. 4-6-0'a döndükten sonra Denizli kalemize öyle aman aman gelemdi bile. Orta sahada sıkıntı yaşadık bunlarda olur bazen. Fener kazanmış (muhtemelen izlemişlerdir) bjk ve kayseride öyle buda stress yapıyor ister istemez. Yeni oyuncular var buda yeni düzen demek biraz sakin olsak.

İnşallah dediğin gibi olur da A.madri'di eleriz.

Bence takımın en iyisi Mustafa Sarp'tı. Hala bu adama sallayanlar var. Şaşırıyorum. Adam takımı için herşeyini veriyor, yürekten oynuyor. Çok isabetli bir transfer yapmışız.

Takımı eleştirince hemen kötü taraftar oluyoruz. Gerçek Galatasaray taraftarı takımını eleştirmeyen değildir, takımını her koşul altında destekleyendir.

işte sorunda orada siz her koşulda desteklemiyorsunuz ! Maç bitince lanet olsun bu takıma bilmem ne bumudur desteklemek ? Bir kaç kişi gaz verse çıkacaksınız sanki dışarı Rj istifa bağıracak gibi yorumlar yapıyorsunuz. Her koşul dediğin nedemek ? Kötü oynasada , iyi oynasada destek olmak demek.

Siz kötü oynayınca Lanet olsun.

İyi oynayınca aferin kral sizsiniz.

Böyle taraftarlık mı olurmuş ? Bizde eleştiriyoruz ama lanet olsun , Rj yine saçmaladı , şu oyuncuyu neden takıma alırlar tarzı yorumlar yapmıyoruz !!

Dipnot: Bu yorum sana değildir , genel olarak konuşulmuştur !

Panik yapmamalıyız asıl adamımız daha takıma katılmadı..

Abdul Kader Keita ;)

Bu futbola devam edersek antalya ve kayseri'ye yeniliriz...

Yorumları teknik olarak da çok iyi abi.

Aynen Namık. İyiki aldırmış bu adamı Bülent Korkmaz Hoca. Cidden iyi bir kazanç fiyat/performans adına.

Topal'dan daha efektif burası kesin tek sorunu defansı çok sağlam yapamıyor bir Topal kadar.

A.Madrid kötü durumda şuan. Ve Rijkaard bugün yeni şeyler denedi bu sebeble o sistemsel değişikliği yaptı. İnanın bana, maça 4-6-0 başlasak -Avrupada bu böyle olacak büyük ihtimalle- rahat rahat kazanırdık.

Takım bu utanç veren futbolu haftaya Kayserispor maçı ile silmeli ve gerçek oyununu gösterip bizi de umutlandırmalıdır.

Yalnız şu Leo Franko denen adam neden gitmedi hala inanamıyorum. Her yorumumda yazdım. Aykut A bile r

Razıyım. Adam her topu içeri alıyor. Yumruk atsa çıkacka topu içeri aldı. Yer alışı berbat herşeyi berbat.

Nonda yedek olsa yine bundan iyiydi.

Tek teselli JO Alves bariz iyi oyuncu. Neill' de umut veriyor.

Gio bencil ama ilerleyen maçlarda belki ısınır işallah göreceğiz.

Gio kendini göstermek istediğinden öyle oldu bence ve oynayabileceği tek Ardayla Caner kaldı. Kaç kere boşa kaçtı ne Arda ne Ayhan ne de Barış pas atmadı. Umarım Elano muhabbetine dönmez.

Cok igrenc, cok kötü bir Futbol...

Kisacasi bu oyunla Sampiyon olmak hayal...2. Olmak zorda...

Gio kendini göstermek istediğinden öyle oldu bence ve oynayabileceği tek Ardayla Caner kaldı. Kaç kere boşa kaçtı ne Arda ne Ayhan ne de Barış pas atmadı. Umarım Elano muhabbetine dönmez.

Katılıyorum. Arda ve Barış o pasları atabilseydi maçı 1-3 ya da 1-4 kazanabilirdik.

Dos Santos konusundaki kuşkularım, o topu alıp 10-20 metre sürdükten sonra kayboldu:) Bu çocuk gerçekten çok canlar yakacak:) Ayrıca maç içindeki 10 dakikalık konsantrasyon kaybını genel gidişata yayan arkadaşlar bence maç içindeki gerginliğin verdiği stres sebebiyle düşünüyorlar. Bu kadar eksikle, bu kadar adapte olamamış oyuncuyla ve bu kadar farklı mevkilerde oynamak zorunda kalan oyuncularla bence gayet geçer bir maç çıkardık. Ayrıca Dos Santosu belirterek tekrar söylüyorum, devre arasında yaptığımız transferlerimizden dolayı hiç ama hiç pişman olmayacağız.

Geri
Üst Alt