TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Kaç kaç yendik hocam ?

31.08.2008

Kayserispor :0 Galatasaray : 0
diyor.

Sen A.Gücü cezası nedeniyle 1-0 Kayseri de kazandığımız maçı sandın galiba.

Bu arada Penaltı %100'dü.. Herkes Penaltı diyor.

Neill'e yapılan hareket Kırmızı kart.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Oooof nedir su 'stüdyo futbol' denen saçmalik? Aziz'in usagi Ligtv. Neeerddeeee Sansal'la Erman?????

Kazanılması gereken bir mactı ve kazanmasını bildik . Fazla birsey tartısmaya gerek yok iyi veya kötü oynadık diye . Gecen hafta o kötü sahada iyi bir futbol sergiledik ... Takımın sonuc olarak bir potansiyeli var önemli olan tasları yerine dogru yerlestirmek . Rijkaard'da bunu becerebilcek bir isim.

Keita dönsün takıma deplasman meplasman dinlemeyiz rakibin anasını ağlatırız kimse merak etmesin,Barış Özbek'in yerine Kara Şövalyeyi koymak farz oldu

Dediklerin doğru iki kırmızı çıkabilirdi . Caner'inki biraz ağır olurdu ama Neil'a yapılan bariz kırmızı kart.

Jo oyun içinde çok güzeldi görevini laiki ile yerine getirdi. Birde gol kaçırdı sorma izlemişsindir zaten :)

Emre Çolak Jo 'nun arkasında oynadı ama hiç verim veremedi .Bence 10 üzerinden 3 veririm Emreye bu futbolu için.

Elano sakatlıktan çıktığı için bitkin bir hali vardı, bir kaç hata yaptı ama vasatı geçemedi. 10 üzerinden 5

cok sagol. az once ozeti izledim zaten,

uyum suresi var iste bunda sasirmak diye birsey olamaz olmamali.

Emre acisindan boyle birsey dusunmustum, deplasman maclari Ali Samiyene benzemez. ama tecrube olarak tabiki onemli.

tekrar tessekurler ediyorum.

Özetlere bakıyorum. GS nin pozisyonu yok. Sanki Denizlispor tek kale oynamış.

3 puan cidden iyi geldi. Eğer Kayseri'den 3 puanla dönersek büyük olay olur. Kayseri'yi yendiğimizi hatırlamıyorum?

Ahhaha ciddi misin? 4-1, 3-0,....

Ziya Şengül'ü Fenerli olmasına rağmen yaptığı objektif yorumlardan dolayı kutluyorum. Denizli Sivas'tan 3 gömlek üstün dedi.

Asla?

Bu kadar kesin yani. Bekleyelim görelim diyorum.

Bende arkadaşa katılıyorum.İlk haftalar dışında hiç rahat rahat maç izlediniz mi? Skoru korumaya kalktıkça çile çekicez.

Kayseri ile yıllardır deplasmanda berabereyiz . Ama kayseriyi canlı izlemiş biri olarak iş yok ikinci yarı Sağ beke ali turan yerine durmuşu koymuşlar iş yapamıyor. Sol tarafı iyi kullanırsak çok pozisyona gireriz. Onlarında sol kanadını kesmek lazım. Dön be sabri sensiz olmuyor:D

Bence Hayrettin Demirbaştan sonra kaleyi Türk kalecilere emanet etmek konusunda bir çekincemiz var :D

ama ne kaleciydi ya? hakkini yemeyelim, cok inanilmaz sacma golleri yemesine ragmen doksanlardan tek elle topu aldigini da hatirlyorum. ama dedigin de bir gercek var ;)

Son dakikada Mehmet Eren atmıştı (bizim altyapımızdan çıkma) çok üzülmüştüm o zaman o maça.

O maçta ayrıca Lincoln de haksız yere ilk yarıda kırmızı kart görmüştü. Uzun süre iyi defans yapmamıza karşın Sanctis'in yediği dandik gollerden biriyle sahadan 1 puanla ayrılmıştık.

Geri
Üst Alt