TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

rahat maç izleyemiyorum ya. yanılmıyosam en son sivası 2 farklı yendik. ondan öncede kasımpaşa heralde

kasımpaşa maçı rahatmıydı..

baros varsa sendrom yok.baros yoksa sendrom başlar bizde istikrarlı gol atabilmek her babayiğidin harcı değildir.:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

şifo mehmet 2 senede bjk ye kaç kere yenildi sayamadım yanlımıyosam 6 oldu

Evet bende bunu kastettim Antalya-Beşiktaş maçı şifo yapar güzelliğini diyorum 1 maçta beraberlik mi, galibiyet mi aldılar hatırlamıyorum gerisi komple yenilgi. Geçen yıl lig maçları, Kupa maçlarında da karşılaştılar nedense yeniliyorlar(!)

Elano Jo hepsi çıkar ama Barış sahada kalıyor hep ya. Kimse savunmaya yardımcı hikayesi yapmasın. Daha çok enerjiyle en az verim harcama rekoru sahibidir bu adam. Elano savunmaya kat kat daha yardımcı oluyor bu Barış'tan. Ben Elano'yu çıkarıp Barış'ı sahada tutmasının nedeni olarak bunu düşündüğüm için bu konudan ele aldım. Son dakikalara doğru Barış Gio'ya 5 saat yerine 3 saat bekleyip pas atsa 3-1 olcaktı maç. Zaten o pozisyondan sonra Gio'da ellerini başına koydu ve Barış'la tanışmış oldu.

Elano'yu niye 90 dakika oynatmadığınıda anlamıyorum. Form tutmasınada engel oluyor böylece Rijkaard.

Ama beni asıl deli eden nokta Barış Barı Barış ! Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor, saçma sapan gülüyorum. Taça gidecek topa yetişmek için çıta gibi koşup, yetiştikten sonrada hızını kesmeden hala koşuyor ve top ayağına çarpıp dışarı çıkıyor. Nasıl birşeydir bu ya. Top yerden 82917389012eyx1201489dj90m324 km yüksekteyken kafa vurmak için yükseliyor. Zamanlama anlayışını yediğimin. Serkan'la birlikte niye gitmedi Gençlerbirliği'ne, Essen'den niye geldi anlamıyorumbir türlü.

Bu kadar konuşuyorum, şimdi bana 'Ama asist yaptı' diye saldıracak olanlarada cevabım

'OOOO Bravo, en birinci mükemmel Barış'

önümüzdeki maçlara bakacuk

kasımpaşa maçı rahatmıydı..

baros varsa sendrom yok.baros yoksa sendrom başlar bizde istikrarlı gol atabilmek her babayiğidin harcı değildir.:)

rahat demedim sadece 2 farklı kazandığımız maç sayısının az olmasına vurgu yapmak istedim. 6. haftaydı kasımpaşa maçı.

Evet bende bunu kastettim Antalya-Beşiktaş maçı şifo yapar güzelliğini diyorum 1 maçta beraberlik mi, galibiyet mi aldılar hatırlamıyorum gerisi komple yenilgi. Geçen yıl lig maçları, Kupa maçlarında da karşılaştılar nedense yeniliyorlar(!)

hayır beraberliği bile yok hepsi mağlubiyet:D

Bu arada Denizlispor'da Çağlar ve Engin çok kaliteli top oynuyorlar.

İkisini de çok beğendim.

Engin, Ayhan Akman'ın gençlik yıllarındaki gibi oynuyor.

Topla çok oynamayı bırakıp pas yapmayı öğrenirse çok iyi futbolcu olur.

sezon başlarında gol ortalaması 3mü,4mü derken düştüğümüz hale bak.gol yolları kabız aylardır.tek vuruşçu kalite kokan istikrarlı golcü sıkıntımız var.(baros:()

Denizli çok pozisyona girdi çok kötü oynadık, topu fazla tutamadık.

Keşke gitmişken şu Çağlar'ı alıp getirse Haldun üstünel en azından Hakan Balta'nın alternatifi olur.

bu maç beni çok fena tırstırdı ama ha haftaya kayseri maçı var inanılmaz zor bir maç olacak inşaallah rijcaard bi düzene sokar takıma hem keita da gelsin 4-3-3 e dönelim eski günlerede döncez inşaallah

Öyle böyle değil de Kayseri maçı beni çok korkutuyor.Normal bir galibiyeti dahi olmayan Denizli'ye karşı bile son dakikalar kendimi sıkmaktan başıma ağrı girdi.Haftaya bundan çok daha iyisini yapmalıyız.Puan farkı açılıırsa kötü olur...

.....................Ufuk........................

Sabri....Neill...............Servet....Hakan

Keita....Elano.............Sarp.......Caner

...........Gio................Jo..................

Keita....Elano.............Sarp.......Caner

...........Gio................Jo..................

.................Elano....Sarp.................

Keita...............Arda................Caner

.......................Jo.........................

Böyle daha iyi. Gio da ikinci yarı oyuna girer.

Arkadaşlar öncelikle stresli geçen maçın ardından şöyle sakin kafa ile düşünecek olursak.

Tamam iyi oynamadık ama kazandık önemli olan bu.Galatasaray takımına şöyle bakacak olursak:

1-Savunmanın sağı ve solu; mecburiyetten oynayan oyuncular olduğu için savunmada ciddi sıkıntılar yaşadık.

Caner ofansif olarak çok iyi işler yapabiliyor fakat savunmada çok sıkıntı yaşıyor.

Uğur sakatlıktan sonra kendisini bir türlü toplayamadı.Kolay değil sabırlı olmak lazım.

2-Rijkaard ın tercihi saygı duymak lazım.Emre Çolak daha çok genç ve yavaş yavaş takıma monte edilmeli, bu maçta gösterdi ki direk ilk 11 oyuncusu değil, böyle riskli maçlarda sonradan girerse oyunun gidişatına göre daha verimli olur.Bence...

3-Özellikle orta sahada olan sıkıntı takımın oyununa direk etki yaptı.Takım olarak ayağa pas yapmakta ciddi sıkıntı çektik doğal olarak.Mustafa-Elano ikilisi çok uyumsuz gözüktü ve orta saha direnci yok gibiydi.Denizli okadar rahat geçti ki orta sahayı, neredeyse ellerini kollarını sallaya sallaya geçtiler.(Musafa-Mehmet-Elano 3 lüsünü düşünürsek Emre nin yerine Elano olursa daha dirençli bir orta saha olucaktır.)

4-Burasıda çok önemli bizim en önemli oyuncumuz Keita bu takıma gelirse ne olur.Bunu unutmayalım Barış ın yerine Keita yı düşünelim.Kaç maçtır resmen eskiye döndük sağ kanatsız oynuyoruz.

5-Sabri-Hakan da dönecek bu takıma en kısa zamanda.

6-Yeniler maç oynadıkça takıma adapte olucak.

7-Biraz sabırlı olalım şöyle 3 maç falan geçsin ozaman bakalım.Neler olacak.

Antalya (D) Kupa

Kayseri (D) LİG

Antalya (İ) Kupa

A. Madrid (D) AL

BJK (D) LİG

Bu 5 maçı alalım. İbre GS lehine her kulvarda dönecektir. veya hedeflerimiz bitecektir.

Keita - H.Balta - Sabri - M.Topal acilen takıma girerse bu oyuncular çıkış kaçınılmaz.

Arkadaşlar öncelikle stresli geçen maçın ardından şöyle sakin kafa ile düşünecek olursak.

Tamam iyi oynamadık ama kazandık önemli olan bu.Galatasaray takımına şöyle bakacak olursak:

1-Savunmanın sağı ve solu; mecburiyetten oynayan oyuncular olduğu için savunmada ciddi sıkıntılar yaşadık.

Caner ofansif olarak çok iyi işler yapabiliyor fakat savunmada çok sıkıntı yaşıyor.

Uğur sakatlıktan sonra kendisini bir türlü toplayamadı.Kolay değil sabırlı olmak lazım.

2-Rijkaard ın tercihi saygı duymak lazım.Emre Çolak daha çok genç ve yavaş yavaş takıma monte edilmeli, bu maçta gösterdi ki direk ilk 11 oyuncusu değil, böyle riskli maçlarda sonradan girerse oyunun gidişatına göre daha verimli olur.Bence...

3-Özellikle orta sahada olan sıkıntı takımın oyununa direk etki yaptı.Takım olarak ayağa pas yapmakta ciddi sıkıntı çektik doğal olarak.Mustafa-Elano ikilisi çok uyumsuz gözüktü ve orta saha direnci yok gibiydi.Denizli okadar rahat geçti ki orta sahayı, neredeyse ellerini kollarını sallaya sallaya geçtiler.(Musafa-Mehmet-Elano 3 lüsünü düşünürsek Emre nin yerine Elano olursa daha dirençli bir orta saha olucaktır.)

4-Burasıda çok önemli bizim en önemli oyuncumuz Keita bu takıma gelirse ne olur.Bunu unutmayalım Barış ın yerine Keita yı düşünelim.Kaç maçtır resmen eskiye döndük sağ kanatsız oynuyoruz.

5-Sabri-Hakan da dönecek bu takıma en kısa zamanda.

6-Yeniler maç oynadıkça takıma adapte olucak.

7-Biraz sabırlı olalım şöyle 3 maç falan geçsin ozaman bakalım.Neler olacak.

Yazdılarına aynen katılıyorum.umarım şu eksik kadroyla çıktığımız maçları minimum kayıpla atlatırız...

Antalya (D) Kupa

Kayseri (D) LİG

Antalya (İ) Kupa

A. Madrid (D) AL

BJK (D) LİG

Bu 5 maçı alalım. İbre GS lehine her kulvarda dönecektir. veya hedeflerimiz bitecektir.

Keita - H.Balta - Sabri - M.Topal acilen takıma girerse bu oyuncular çıkış kaçınılmaz.

Haklisin.Onumuzdeki 5 mac her kulvarda devam edip etmeyecegimizi binevi gostermis olacak.Cok zor bir surece giriyoruz,bir an once toparlanip gercek futbolumuzu sahaya yansitmaliyiz.

Niye bize bu kadar zor fikstür geldi ya?:mad:

Geri
Üst Alt