TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | İkinci Yar

inşAllah kümeye düşersin sivas beter ol ulan fener:mad::evilsmile:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | İkinci Yar

Bu karamsarlık neden anlayamadım doğrusu.Kimin ne yaptığı değil Galatasarayımızın ne yaptığına bakalım.

Kimin aklına gelirdi,Fener'in kendi sahasında Kasımpaşa'ya yenileceği.Onun için hiç karamsar bi tablo çizmeye gerek yok.

Bu çok zorlu bi etap elbet puan kayıpları olacaktır,o bal her zaman akmaz,duracağı zamanda vardır.Ben gönülden inanıyorum şampiyonluğa,onlar bizden korksun.

maç bitti 1 - 5

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

sivas başkanı fenerli değilmiydi...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

Bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz.Ne bu karamsarlık.

resmen alex ne yapti yaa hic bisey, sivas keni yaptigi acemi hatalar yuzunden kaybetti

Bu akşam bizim ne yapıp edip rahat ve net bir skor ile maçı kazanmamız gerek. Fener bize bitmiş Sivasspor karşısında gözdağı verdi. Bizde kazanıp onlara cevap vermek zorundayız.

Puan farkı 30. hafta ya kadar kesinlikle 2'yi geçmemeli ve ASY de onları gömüp şampiyon olmalıyız. Eğer puan farkı 4 ve üzeri oulrsa bu iş biter.

Hacı başladın yine hüsran seneryolarına. :D

bakalım rıdvan neler sayıklıyacak

Haydi sivas başkanı ve teknik heyeti soyunma odasında şampanya patlatma zaman :)

İlk yarı o kadar kastılar, ikinci yarıya bişey kalmadı haliyle. Dağıldılar.

Fenerin kazanması umrumda bile değil. Biz maçlarımızı kazanınca problem yok.

Keyfim kaçtı bizimde Denizliye 5 atmamız lazım.

Yataşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Damattan geline 5 i 1 yerde :D Sivas Kümeye inşallah Sivas,Denizli düşer bu sene seneye de inşallah ankaragücü ile kasımpaşa

Bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz.Ne bu karamsarlık.

Ben de onu söylüyorum. 1-2 beraberlikte bile işimiz biter.

Haftaya

FB - Diyarbakır !! Sizce Diyarbakır 1 puan bile görürmü ? veya 4-5 den aşağı çıkar mı?

Kayseri - GS maçı var. Burada 100 GS'liye soralım rahat maç olur diyebilecek biri var mı?

Biz hayalperestlik yapmııoyoruz veya karamsarlık futbolun gerçekleri vardır.

Kabul edin veya e tmeyin. 2 sene önce Fikstür ile biz şampiyon olduk.

FB çuvalladı. Bu sene de şans onlardan yana işimiz zor bunu bilelim.

Buyrun maçın geniş özeti ;

7240648fener414232v.jpg

Şu görüntüyü hatırlayan var mı?

Bizim maçlarda zeminler paten salonu gibi oluyor.Bunlar maşallah süper zeminde oynuyor Sivas'ta.

Sizi gören, duyan da Fenerbahçe'nin 15 puan gerisindeyiz ve ligin bitimine 4 hafta kalmış zanneder.:)

Bu fener 5 attı ama sivasın inanılmaz hatalarındandır o goller.

Ben de onu söylüyorum. 1-2 beraberlikte bile işimiz biter.

Haftaya

FB - Diyarbakır !! Sizce Diyarbakır 1 puan bile görürmü ? veya 4-5 den aşağı çıkar mı?

Kayseri - GS maçı var. Burada 100 GS'liye soralım rahat maç olur diyebilecek biri var mı?

Biz hayalperestlik yapmııoyoruz veya karamsarlık futbolun gerçekleri vardır.

Kabul edin veya e tmeyin. 2 sene önce Fikstür ile biz şampiyon olduk.

FB çuvalladı. Bu sene de şans onlardan yana işimiz zor bunu bilelim.

:asd:

Sen çok komik yorum yapıyorsun

Diyarbakır zamanında fenevden kaç kere puan aldı yine alabilir

Maçlar oynanmadan KAZANILMAZ

Geri
Üst Alt