TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

Ben de onu söylüyorum. 1-2 beraberlikte bile işimiz biter.

Haftaya

FB - Diyarbakır !! Sizce Diyarbakır 1 puan bile görürmü ? veya 4-5 den aşağı çıkar mı?

Kayseri - GS maçı var. Burada 100 GS'liye soralım rahat maç olur diyebilecek biri var mı?

Biz hayalperestlik yapmııoyoruz veya karamsarlık futbolun gerçekleri vardır.

Kabul edin veya e tmeyin. 2 sene önce Fikstür ile biz şampiyon olduk.

FB çuvalladı. Bu sene de şans onlardan yana işimiz zor bunu bilelim.

Futbol oyunu bu hiçbirşey belli olmaz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

Bu arada kimse beğenmiyor ama Mehmet Yıldız iyi bir forvet bence

devre arasinda haletmisler helal olsun

ben dedim size umutlanmayin diye

Ben de onu söylüyorum. 1-2 beraberlikte bile işimiz biter.

Haftaya

FB - Diyarbakır !! Sizce Diyarbakır 1 puan bile görürmü ? veya 4-5 den aşağı çıkar mı?

Kayseri - GS maçı var. Burada 100 GS'liye soralım rahat maç olur diyebilecek biri var mı?

Biz hayalperestlik yapmııoyoruz veya karamsarlık futbolun gerçekleri vardır.

Kabul edin veya e tmeyin. 2 sene önce Fikstür ile biz şampiyon olduk.

FB çuvalladı. Bu sene de şans onlardan yana işimiz zor bunu bilelim.

2 sene önce bizim fikstür çok mu iyiydi Hocam?32.Hafta fener içeride,33.Hafta Sivas deplasmandı.Sivas'ta o zaman Şampiyonluğa oynuyordu.

beyler bu fb ilk yarıya da böyle seri galibiyetlerle başlamadı mı. iyi yada kötü oynarak.

maç programları yakında sıkışacak o zaman bizim takımımızın kadro derinliği kendini gösterecektir.bu kadar transfer boşuna yapılmadı.

ayrıca biz geçen yıllarda ki gibi organizasyon ve motivasyon sıkıntısı çeken bir takım değiliz. ben hala ortada fb lehine fikstür avantajı dışında birşey göremiyorum.

fikstür avantajı da puana deli gibi ihtiyacı olan takımlara sökmeyecektir.

ve en önemlisi biz bu takımla ASY'de oynayacağız.

sivas bursa trabzon ve fenerbahçe ile son 10 günde yanılmıyorsam 13 gol yedi gayet normal :D Hiç karamsarlık filan yapmayın .:D ilk hafta denizli o da youlasız ikinci hafta FC Sivas:D ligin son 2 takımı ile oynadılar sallayın gitsin millet ya:)

zamanında fener denizlide son macta puan kaybedermi diyenlerdi vardı.mac sonunda futbolcuları yerlerden topladılar.futbol gercekten oynanılmadan kazanılmaz.

ne var bunda arkadaşlar.. sivas zaten bitmiş halde.. bundan önceki son 2 maçında 7 gol yiyen bir takım.. bu skor şaşırtmamalı..f5 zaten hersene sivası fark atarak yeniyor.. biz kendi maçlarımıza bakalım..kendi maçlarımızı kazandığımız sürece rakiplerin ne yaptığı önemli değil..

raad olun bu sene şampiyonuz reyis olarak güvenin takıma

Sivas'ın kurtarıcısı 6 aydır oynamayan M.Yıldız'dı.Ondan bile gol yediler.Bizim durumumuz gayet iyi.Panik yok.

Lan sivasla oynadılar millet aloooooo sivas layn :D Bizim maccabi netenya da bunları 5-6 lardı. Sivas diyorum anlamayanlar için bi daha sivas la sivas :D Karamsarlığı bırakın

Sinan Engin bile,bu maç Fener'i aldatmasın diyosa,varın gerisini siz düşünün :)

herhalde bu iyi oldu artk fener iyi konstantre olamaz cunku diyecekler ki biz sivas a 5 denizliye 3 atik artik hafif oynayacaklar ama arkadan 5rakip geliyor ve unutmayalim fb daha ts, bjk,kayseri,bursa ya oynayacak ve tabii bize karsi

Bu ne güvensizlik takıma arkadaşlar. Feneri şampiyon ilan edenler %1000 diyorum feneri seyretmemiş adamlardır.

yanılmıyorsam 3 maçta 10 gol yemişti şimdi 5 yedi 4 maçta 15 gol mahş.

51VA5 spor

aslinda bu mac iyi oldu

simdi denyolar transfere ihtiyac yok diye kimseyi almiyacaklar

sezon sonunda görüsürüz :D

Eninde sonunda her ne şart altında olursa olsun Şampiyonluğu söke söke alıcaz.

Geri
Üst Alt