TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor | Maç Sonucu

ne abartmissiniz su santosun golunu herkesöyle diyince bi bakayim dedim

bumu yani bir golle yildiz oldu haha

ben ilk yarisini izledim macin bir olumlu hareketi yok

zaten kazimin golu desen bariz ofsayt

hele ezikemreninki sadece sans ve petkovicin yardimi

her zamanki gibi sivas yine fbye yatmis cogunuz burda fbyi sampiyon ilan edecek

bi halt olmaz bu takimdan!!

Onlar bizim niye bu kadar penaltı aldığımızı sorgularken, ofsayt golüyle de dalga geçerler anca..

Şerefsiz Emre sakatım diye milli takıma gitme sonra burda 90 dk oyna ne güzel yaaa...Bülent Uygun sanada bravo her maçta yattığınız gibi yine yattınız bravo size...Hepiniz Galatasaray'a oynayın zaten şerefsiz heerifler..

ben bu konuda "gerçekten" çok ciddi manada şüpheleniyorum. (şaka ya da ironi de yapmıyorum)

Dogru halbuki kufretmemize millete hakaret etmemize izin vermeliler gercek Galatasaray'lilar, aklimizi basimiza alalim lutfen.

Aynen..

Ayrica Tamer Büyük kadromuzun nesi varmis Allah askina?

Herife bak ya. Kadro begenmiyor.

Kimi istersin pasam? Kimi alalim söyle bakalim!

Ya sabir. Size ne yapilsa yaranilmaz.

kadromuzu pohpohlamakla galatasaraylı olunmuyor! bana göre eksikliklerimiz var sana göre yok! bu şekilde konuşmanı gerektirmiyor!

Ersen'i degil Kamanan'i cikaran adamin futbol bilgisinden gercekten suphe ederim. Ersen'i cikarip Agbetu'yu alsana bre maloz.

Alex'in çıkmasından sonra Fb afalladı çünkü yıllardır Alex piş ağzıma düş şeklinde bir anlayşları var. ilk yarı izleyeni uyutan bir performans vardı her iki takımda.

2. yarı daha baskılı oynayan FB gollerine kavuştu ve maçı kazandı.maçın öne çıkan 2 adamı vardı Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu.

Açıkcası ben oynanan futbolu beğenmedim hucum organizasyonları konusunda sistemli " ama nasıl diyebileğim bir gol " olmadı. kazım'ın golunu saymasak(!!) hepsi bireysel yetenekteklerini öne çıkartarak geldi.Ayrıca santos Roberto Carlos çıktıktan sonra daha cok hucum bölgesine gitti.Roberto Carlos çıkana kadar kendisi görülmedi .Cok şık bir gol attı.

Guiza beslenmediği sürece defansa gelip daha çok top çıkartır.Sonrada Fbliler de de Guiza tartışması sürer gider. Alex'in olmaması en cok Guiza'yı üzecek.

Lugana gelince Defansları daha çok rahatlayacak.Olan Bekir'e ve yine Önder'e olacak.

O kadar övünülen stadda güvenlik önlemi almak bu kadar zor mu? Rambo'nun elinde bıçak olsa ve emre'ye değil de sivas'lı birine dogru gitse kim verecek hesabı?

Ayrıca rambo'nun maçta ne işi var yaptıkları ortada ?

Fener taraftarı da ayrıca takımları gibi uyutan bir taraftar.. takım 3-0 yenerken bende desteklerim. Ayrıca bizim netanya maçımızda söylenen "seviyorum seni" bestemizi söylemeleri de çok ilginç.

kadromuzu pohpohlamakla galatasaraylı olunmuyor! bana göre eksikliklerimiz var sana göre yok! bu şekilde konuşmanı gerektirmiyor!

Eksikler bitmez..

Bugünki kadromuzun fenerden eksigi yok fazlasi var.

Santosu büyüttügünüz gibi birde fenerin kadrosunu büyüttünüz ya pes.

Hayir anlamiyorum neden antuya laf soyleyip bazen antulasiyoruz..Birinci gol ofsaytmiydi EVET,Hakem o ofsayti nasil gormedi onu konusalim ama diger goller ve macin geneli zaten belliydi..Fenerin macini oturup lig basladigindan beri 90 dakka izlemedim,dos santos hakkinda da hic bir sey yazmadim ama simdi dogruya dogru,adam oynuyor,emrenin golu de guzeldi,santosun golu de haftanin goluydu,ilk gol ofsayt oldugu gibi ondan once surunuyorlardi zaten,illa ki yenerdi fener.besiktas ve sivas bu sene bir sey yapamaz.tek rakibimiz fenerbahce.hadi gule gule.optum canlarim.

emrenin golüne güzel gol diyip bi de futbol yorumu yaptığını mı düşünoyosun:rolleyes: bi kendin atmak vardır iyi ya da kötü santosun ki gibi bi de karşındaki malın yemesi vardır emreninki gibi...

:allecto:

Sen git bi hava al gel, olmadı bi tatil yap.Fazla stres sana yaramamış:D.

sol dan Agbetu, sag dan Kamanan daha cok etkili olurlardi sanki. Neyse ya.

Fener ofsayt gol atti kazandi maci. Cirkin futbol oynayan sivasi yendi, iyi de oldu.

Adam gibi futbol oynasinlar anasini satayim, macin sonucu zaten belliydi.

Umarim Diyarbakir deplasmani adeta bir cehennem olur fener icin, ve puansiz doner.

Bu arada Arda Tallin maçında oynamıyormuş .

Maçın yıldızı Gökhan Gönül dü. €mr€, oynadığı süre boyunca Carlos, Kazım ve Dos Santos iyi oynadılar. Guiza geçen hafta beğenenleri utandırdı. Deivid de kötüydü. Baroni den Aurelio yapmaya çalışıyor Daum.

Fener bugün Sivasa karşı bariz üstün oynadı. Gol ofsayt falan ama fenerin gol atacağı da belliydi. Kamananın yerine İbrahimoviç bile girse sonuç değişmezdi. Takozları toplamış Bülo. Musa Aydın gibi adamı da yedeğe çekmiş.

Dogru halbuki kufretmemize millete hakaret etmemize izin vermeliler gercek Galatasaray'lilar, aklimizi basimiza alalim lutfen.

hakaret ile nefs-i müdafa arasındaki farkı göremez iseniz, her zaman ezilen olursunuz. biz bize çiçek sunanlara taş atmıyoruz. savunmasız çocuklara bile sürüler halinde saldırmaktan kaçınmayan eşkiya çetesi taraftar bozmalarından bahsediyoruz. şiddetin tek dili, onun anladığı şekilde ona cevap vermektir.

bilmem hatırlar mısınız? bir kaç sene öncesine kadar, hep kadıköy'de her türlü pisliğe maruz kalan biz oluyorduk; onlar ise Ali Sami Yen'e güle oynaya gelip gidiyorlardı. taaa ki, o 5 maç ceza aldığımız 33. hafta maçına kadar!

o maçta dünyanın kaç bucak olduğunu anladılar. o maçta, ondan sonra yapacakları her pisliğin kendilerine KDV'li olarak geri döneceğini idrak ettiler. o maçta artık Galatasaray seyircisi şamaroğlanlığının zincirlerini parçalayıp attı!

gayet tabii ki küfür, hakaret ve şiddet gibi kavramlar hoş şeyler değildir. ama elden başkası gelmiyorsa ve kaçınılmaz durumda olup çaresiz iseniz, siz de düşmana aynı silahla saldıracaksınız. yoksa "seviye seviye" diyerekten israr ederseniz, sadece ve sadece o heriflere eğlence malzemesi olursunuz.

.....

ne abartmissiniz su santosun golunu herkesöyle diyince bi bakayim dedim

bumu yani bir golle yildiz oldu haha

ben ilk yarisini izledim macin bir olumlu hareketi yok

zaten kazimin golu desen bariz ofsayt

hele ezikemreninki sadece sans ve petkovicin yardimi

her zamanki gibi sivas yine f5e yatmis cogunuz burda f5i sampiyon ilan edecek

bi halt olmaz bu takimdan!!

Dos Santos vasatın altında bir oyun sergiledi bu gece.Ancak bu attığı golün mükemmel olduğu sonucunu değiştirmez.Bu arada şu anki oyun ve kafa yapısı olarak fb'den önde olsakta,şampiyonluk yarışında en ciddi rakibimiz fb'dir...

Andre Santos gayet vasatti macta, gol atti diye goklere cikarmayin.

Rüknettin, haklısın arkadaşım ama biraz daha sakin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt