TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

hasta degilmis hazir gormemis onu Frank, bilir abi bu adam isini biz hic moral bozmadan seyredelim bakalim neler yapacak.. :)

Ayrıca taktik açıdan hiçbir şekilde takımı etkilemedi ,bu kadar kaos ortamı yaratmamak gerekir.

Zaten görüp göreceğimiz 10 bilemedin 20 dakikaydı.

Abartmaya pek müsait bir milletiz:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

hasta degilmis hazir gormemis onu Frank, bilir abi bu adam isini biz hic moral bozmadan seyredelim bakalim neler yapacak.. :)

ELANO BLUMER'DEN KÖTÜ HABER!..

Galatasaray'da rahatsızlanan yeni transfer Elano, Denizlispor maçının kadrosundan çıkartıldı!..

Sarı kırmızılı takıma, Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam saat 21.45'te Ali Sami Yen Stadı'nda Denizlispor ile oynayacağı maç öncesi Elano'dan kötü haber geldi!..

Denizlispor maçında 45 dakika da olsa oynaması beklenen Brezilyalı yıldızın rahatsızlandığı ve kadrodan çıkartıldığı bildirildi.

Maraton

Kadro zamanı

......................Leo Franco.........................

Uğur............Gökhan......Servet..............Balta

....................Ayhan.........M.Sarp.......... .........

.............................Arda................. ...............

Keita.....................Baros................... ....Kewell

Bence Uğur ve Kewell ın yerine Sabri ve Aydın ile başlar hocamız ama ben yinede gönlümdekini yazayım dedim.

ELANO BLUMER'DEN KÖTÜ HABER!..

Galatasaray'da rahatsızlanan yeni transfer Elano, Denizlispor maçının kadrosundan çıkartıldı!..

Sarı kırmızılı takıma, Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam saat 21.45'te Ali Sami Yen Stadı'nda Denizlispor ile oynayacağı maç öncesi Elano'dan kötü haber geldi!..

Denizlispor maçında 45 dakika da olsa oynaması beklenen Brezilyalı yıldızın rahatsızlandığı ve kadrodan çıkartıldığı bildirildi.

Maraton

ntv'de baska turlu soylendi, orasi ayrinti arkadas

gercek:

bartsimpsongeneratortkx.gif

https://img22.imageshack.us/img22/401/bartsimpsongeneratortkx.gif

hangi kadro cikarsa ciksin ona da bir anlam vermeye calisiriz ciktiktan sonra..

Edit:saat sabah 7:30 burada, aksamdan kalmayim zaten sirf yillarca oynattigi futbola hasta oldugum adam takimimi nasil oynatacak goreyim diye uyumadim 6. bardak kahvemi iciyorum, bozamaz keyfimi hicbirsey..

gercek:

Edit:saat sabah 7:30 burada, aksamdan kalmayim zaten sirf yillarca oynattigi futbola hasta oldugum adam takimimi nasil oynatacak goreyim diye uyumadim 6, bardak kahvemi iciyorum, bozamaz keyfimi hicbirsey..

Kardeş bunu nerde yaptın çok güzelmiş özelden yollarmısın ???

Ayrıca Elano 2013 yılına kadar bizimle yarın bir yere gitmiyor :)

Futbolculara sanal karakter yapmaktan vazgeçelim , bir iksir içip canını yenileme gibi bir olayı yok ,hastalanmış adam bilseydi bu kadar yaygara kopacağına hastalanmazdı herhalde...

Kardeş bunu nerde yaptın çok güzelmiş özelden yollarmısın ???

yapan uyemizin ismi Onur Yilmaz, ben hala nasil bir baslik yapariz da bunu sabitleriz bu foruma diye dusunuyorum acikcasi :) kazimak lazim bunu insanlarin aklina,

forum'da bir tartisma sirasinda Erdem Erkan demisti gecenlerde aklimda kalmis, Arzu Keskin'de insanlarin aklina kazimak gerek dedi ben de katiliyorum sonuna kadar, Onur da boyle bir guzellik yapti bizim gibi dusunen taraftarlara :) o yollasin (topu atarim boyle kolay gelsin :) )

gercek:

Edit:saat sabah 7:30 burada, aksamdan kalmayim zaten sirf yillarca oynattigi futbola hasta oldugum adam takimimi nasil oynatacak goreyim diye uyumadim 6. bardak kahvemi iciyorum, bozamaz keyfimi hicbirsey..

Harika olmuş renkdaş ellerine sağlık. . :2_thumbs_up_-_anima :007:

önemli degil teknik ekip hazır görmemiştir ancak yine de hayal kırıklığı oldu.

Bu arada teknik direktör Franj Rijkaard'ın, savunmanın iki önemli futbolcusu Servet ve Gökhan Zan'dan birini yedek soyundurması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı teknik heyetin, geçtiğimiz çarşamba günü Ukrayna maçında 90'ar dakika milli formayı giyen iki oyuncudan birinin Denizlispor maçında dinlendirileceği ve perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına saklayabileceği ileri sürüldü.

Hollandalı teknik adamın Serveti mi yoksa Gökhan'ı mı yedek bırakacağı maçtan önce belli olacak.

hadi beyler kadroyu yazan yok mu:)

Elano'lu yada Elano'suz hedef aynı...

(şimdiye kadar Elano mu vardı? :) Elano takımdan ayrılmış gibi yorumlar okudum bu arada,ilginç :rolleyes:)

Ali Sami Yen'e gitme vakti geliyor artık.

Maçtan sonra görüşmek üzere...

Her horoz kendi kümesinde öter

Denizli Horozu ise her yerde öter

horoz6gg3.jpg

Franco; Ucar-Güngör-Cetin-Balta ; Akman-Sarp-Turan ; Keita-Baros-Kewell

Leo Franco

Sabri-E.Güngör-E.Aşık-H.Balta

Ayhan-M.Sarp-Arda

Keita-Baros-Aydın​

Ha bir de şu:

Frank futbolu benden iyi biliyor!

O yüzden nasıl kadro çıkacağı belli olmaz.

Ntvspor'a göre muhtemel kadro:

Leo Franco

Sabri Gökhan Servet Hakan

Sarp Ayhan

Keita Arda Aydın

Baros

Basarilar G.SARAY'Im...

Geri
Üst Alt