TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

volkan gol disinda bence cok kotu degil iki tane cok guzel orta yapti

cok ustune gidiyosunuz adamin

gol tamamen barisin laubaliligi ve emrenin mac eksikligi, ceza alaninda bir forvet var, yapisssana adama

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

İzleyemeyen arkadaşlar için ilk yarı değerlendirmesi.

Her aldığımız topu neredeyse olumlu kullandık, Volkan ve Uğur'un ileri çıkışları mükemmel. Bütün oyuncuların yüzünde bir hırs var ve inanılmaz derecede oyunlarınada yansımış. Arda yine müthiş, sahanın her yerinde bir de müthiş bir hareket yaptı onuda yarın İnşallah bulabilirim bakalım. Kewell ve özellikle Keita kanatları felç etti. Barış ve Sarp'ın top kayıpları olsada toplu halde rakibi oynatmıyoruz. Denizlispor Barış'ın % 100 lük bi gollük posizyonunu kurtardı. Adamların tek atağı gol oldu. Volkan Yaman'ın tarafından açılan ortada Defans oyuncuları uyudu ve Angelov golü attı. Kalecinin olsa olsa açılmadığından bir hatası olabilir oda Defansa bırakmıştı Gökhan ve Servet olsaydı olmazdı yani. Penaltı posizyonuda penaltı zaten adam kafa vurcam diye elini uzatıyo ve penaltı.

Benden bu kadar.

teşekkürler.

Gol yememizin Kaynağı Barıştı, ama Barış genel olarak iyiydi bence, golde ise Barış topu kaptırdı madem Volkan bey adamı izliyor orada, Diğer oyuncularımızın hepsi iyi niyetli, Baros formsuz sarı kartı da yedi zaten , Bir süre sonra Nondayı oyuna alır Rijkaard , Defanstada gerçekten Servetsiz olmuyor !

Arkadaslar barız kımsenın hatası yoktu golde. Bi anlık konsatrasyon eksıklıgı. Telafı edilir kımseyı kesıp bıcmenın manası yok .Emre Güngörde BArıs ta Volkanda gayet basarılı oynıyolar.

gol tamamen barisin laubaliligi ve emrenin mac eksikligi, ceza alaninda bir forvet var, yapisssana adama

Renktas koridor oldu o kanat ama nasıl güzel oyun bu ?

Herşeyi geçtim, Kewell'ın suratı neden böyle asık? Golden sonra gülümsemedi bile. Onu böyle görünce ben de üzülüyorum valla. Hayır iyi de oynamıyor böyle mutsuz olunca, neredeyse bütün topları kaptırdı. Üzülüyorum valla:(

Ayhan oyuna girmeli. Daha iyi ve kolay pass yapabilmek icin. Nondada Barosun yerine girerse iyi olabilir gibi .

Herşeyi geçtim, Kewell'ın suratı neden böyle asık? Golden sonra gülümsemedi bile. Onu böyle görünce ben de üzülüyorum valla. Hayır iyi de oynamıyor böyle mutsuz olunca, neredeyse bütün topları kaptırdı. Üzülüyorum valla:(

Hakemin bir kac kararina suratini asti,bir de beraberlik golu sonucta ziplayacak bi durum yok diye,yoksa benim wizardim her zaman pozitifdir :)

O 2 korneri atsak şimdi bitmişti maç. Baros ta Mustafada yere vurdu kaleye vuracağına:) Barış acayip kafaya çıkıyor bu arada

Baros berbat ötesi, Nonda girsin.

Birde Kewell etkisiz.

işimiz zor görünüyor. Denizli kaleye 1 şut attı 1 kere geldi gol ama

Volkan için süper oldu. keisnlikle bu kulüpte işi olmadığı belgelenmiş oldu.

Eğer takım işi ciddiye alırsa bişi olmazsa da geçmiş olsun ilk puan veya puanlar uçacak. :(

Rijkaard a kızmıyorum. derin kadro diyoruz. ileri 4 lü fişek gibi zaten ama oyun kötü şu kalitedeki Denizli yi rahat geçmemiz gerekirken 3 pas olmuyor.

kısaca 2. yarı da kıvranırız gibime geliyor.

Kewell'ın kafası rahattır inşallah, beni de üzüyor yüz ifadesi.

Sende mi serdar burak :) bende diyorum ben böyle bir mesaj yazmadım allah allah diyodum ya :)

ersun yanal sallıyor bize şuan,ilk yarı iyi oynamamışız,neresiyle izliyorlar bilmemki...

Dışarı çıktım golü yedik.Eve geldim golü attık.:D

İlk yarı fena oynamadık.Öne geçecek pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik.Denizli bir kere geldi o da gol attı.İlk yarının sonunda beraberliği bulmamız çok iyi oldu.İkinci yarı golleri bulup farka gideceğimizi düşünüyorum...

Ben taa 2 hafta önce demistim, bu adamin yuzu asik. Sorun var bu adamda. Problem ne bende cok merak eiyorum.

Geri
Üst Alt