TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

Ya kafama takıldı.Arkadaşlar yazmışşınız Kewell mutsuzdu falan ciddi var mı böyle birşey yav ?.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

Rakip anterenör geçen yıl Kocaelispor 'un bizi 5-2 yendiği maçtaki anterenörü.

Bir nevi intikam oldu o zaman bu maç...

Şimdi 5. golü de istiyorum. Hakkıdır... ;)

Daha goller gelmeden yazmıştım...

Herkes kötüyüz diyordu... Ama Barış'ın kafa golü girse 2-1 önde olsak, Arda o %100'lük pozisyonu kaçırmayıp 3-1 yapsaydı herkes Süper oynuyoruz diyecekti. Sadece bitiricilikte sorun çekiyoruz şu an bu maçta dedim... Ve o sıkıntıda gitti. Öyle veya böyle...

4-1 ulan!

maç bitince ne yapacaksınız

ben rıdvana koşacam hemen,ezik bi şekilde galibiyetimizi anlatması çok hoşuma gidiyor

Soruma cevap verebilecek maçı izleyen bir renkdaşım var mı?:D:D.

GS açıldı sonunda. :)

maç bitince ne yapacaksınız

ben rıdvana koşacam hemen,ezik bi şekilde galibiyetimizi anlatması çok hoşuma gidiyor

Ben forumda kalacağım :D:kupa::tiphat::2_thumbs_up_-_anima

keita aferin sana aslanım

Antudaki ezikler hala bal ile aldık diyor.

6S hakederek aliyor valla. Adamlar 1. dakikadan beri pres ve bir suru pozisyon yakaladilar. Penaltilarin 2si de penalti. Bize olsa verilmez ayri konu ama maci farkli alacaklari 5. dk´da belli olmustu zaten.

Aradan bi tanesi çıkıpta doğruları demiş. Zaten hemen Denizlispor yattı oluyor. Ne kadar kuş beyinli insanlar var ya.

Senin gibi hakemin . .

Diğer gollerimizi de Kayseri'ye bırakalım.:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 3 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

Sylla sol kanatta topu Kewell'a kaptırdı. Kewell'ın ara pasında buluşan Keita Denizli ceza sahasına sağ çaprazdan girdi. Pasını bomboş bekleyen Baros'a vermek istedi fakat top Burak'a çarpıp Denizli ağalarıyla buluştu.

Sagol Nida :allecto:

Geri
Üst Alt