TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Bugün kazandıklarımız;

-Uğur Uçar

-Futbolculardaki "benim yerim garanti" anlayışının yıkılması

-Abdulkadir Keita

-11 kişiyle değil 25 kişiyle takım olabilme arzusu

-Tam saha pres anlayışı

-Lindsay Rijkaard :)

Nokta.

Fiziksel olarak hazır bir Baroş ve Takıma alışmış bir Elano girdiğinde bu takıma neler olacak kestiremiyorum.Rakipler 2. yarıya çıkmazlar artık bari 3-0 hükmen yenilelim diye :D:D:D:bgking1:

Yine biz beklentileri yüksek tutmayalım, tamam takım iyi oynuyor ama Denizli ile G.Antep bize kalite olarak düşük geldiler normal olarak.. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Rijkaard çok büyük bir eşiği aşmış oldu bu iki maçla.. Her kararının arkasındayım, güveniyorum.

Bence Nonda Baros kadar iyi bu benim görüşüm

bence zayif takimlara karsi nonda leblebi gibi gol atar. baros kapanan takima karsi depar atacak alan bulamiyor.

Kader gerceklestirmis dileklerimi anladim kadariyla, onu zamaninda yuhalayan Antep'in de yenilmesi dilekleriyle devam, nasil uyuya kaldim ben ya :mad:

Bugün 2 çok önemli olay gördük.1.Antrenör kalitemiz 2.Takım kalitemiz.Zaman geçtikçe daha iyi olacağımız düşünülürse çok huzurlu günler bizleri bekliyor.

Levadia maçındaki rotasyon şimdiden belli;Nonda ve Elano ilk 11 de olacak!Arda ve Baros dinlendirilecek.Benim görüşüm bu yönde!

Keita 2 penalti yaptirdi , bir tane gol atti. Allah onu nazardan, beladan, kazadan, sakatliktan uzak tutsun.

Baros 27 yasinda yahu.

Yav ne 27'miş geldiğinde 27 yaşı sonlarında deniliyoru 2.sene oldu hala 27 ben geldiğnde 27 sonları mantığıyla söylemiştim neyse sonuçta Liverpool ve Lyon gibi üst sevviye takımlarda oynamış ve ingilterede yılın futbolcusu seçiliş bir forvet nondayla kıyaslamayalım bence

Keita 2 penalti yaptirdi , bir tane gol atti. Allah onu nazardan, beladan, kazadan, sakatliktan uzak tutsun.

Uctu mu peki Denizli defansinin arasindan diledigimiz gibi mac oncesi? Ucmustur tahminim :) Macin adami olmus.

Zaman zaman kötü oyunla ve bir kac yedek isimle yinede iyi bir galibiyet. En kötü oyunumuz bu ve 4 atiyoruz hemde defansin yedek agirlikli olmasina ragmen. Tabi Denizlininde gücü belli onuda saymak gerek.

baros da formuna girse iyi olacak.

sonra da elano tabiki

takimin devamlilik icin en az 4 haftaya daha ihtiyaci var.

bu haftaici avrupa maclari cok iyi oluyor bu sezon.

systemi ezberlemek icin ilac oluyor

Baros 27 yasıda .Bu arada Nonda Afrika kökenliymiş en az 34 yasında denilen söylentilerde yalan Nonda 32 yasında bu bilgiyide vereyim:)

kader keita da ana yas olarak 25

yanii s\pikerin bugun dedigi 27 kagit ustunde

Yav ne 27'miş geldiğinde 27 yaşı sonlarında deniliyoru 2.sene oldu hala 27 ben geldiğnde 27 sonları mantığıyla söylemiştim neyse sonuçta Liverpool ve Lyon gibi üst sevviye takımlarda oynamış ve ingilterede yılın futbolcusu seçiliş bir forvet nondayla kıyaslamayalım bence

gecmıse gore adam kıyaslıyorsak NONDA ALTIN AYAKKABI AALMIS bır futbolcu. ama demıyorumkı nonda baros'tan daha iyi diye.benım favorım hala baros kendıne gelıcek ıllakı..

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/3216/milan-baros/profil.html

iki ay sonra 28 giricek. :cool:

Ne yalan söyleyim, ilk yariyi pek beyenmedim ama 2 yari cok iyidik.

Baros, Arda ve Baris cok gol kacirdi, özelllikle Baros . Hele son 15 dakka daha dikkatli olsak bi 2 tane daha atardik.

Nondayı çok küçümsüyorsunuz o şanssız sakatlıgı geçirmese rüyanızda bile göremezdiiz .Adamın kıymetini bilin:)

Geri
Üst Alt