TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Antu yok ama bi fenerbahçeli antu ya bedel :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

fener haftayada takılırsa ilk yarıdaki gibi seri yapabilir.bu yetenek var yani tersten rekora gitme dalında:asd:

artik bizim oyunculrinda aklini basina almasi lazim

hadii delikanlı !!! angutcular açın sitenizi de eğlenelim :D

neyse iyi akşamlar renktaşlar.

ben kapatıyorum biraz maçı izleyeyim de zevke gelelim :D

Rıdvan diyor ki : "Diyarbakır dirençli bir takım ve hava toplarında etkililer pres yapabiliyorlar"

Tamam rıdvan madem öyle neden birkaç gün önce "fener zorlanmaz golü erken bulursa rahat olur" dedin ey ezik ? Biz burda söyledik senin söylediklerini zaten. 2gr beyin ile anca bu kadar orası ayrı :)

Lugano en az iki hafta :D

renkdaşlar, bir baroni yavv..... poulsen kadar kaliteli midir???

ya da fos santos, riera kadar iyi bir sol açık mıdır??

benim bir angut arkadaşım pes 2009 oynarken baroni ve fos santosu bulamadığı için eş değer olarak bu oyuncuları gösterdi de o yüzden sordum:D

Lugano'nun olmaması ligi etkiler onlarda Lille'yi geçsinler bir zahmet ballı herifler en kolay kuralardan birini çektiler...

Gerçi Lille'ı geçseler bile Liverpool'la eşleşiyorlar,tecavüz kaçınılmaz gibi onlar için :D

Allahım konu yine Galatasaraya geldi :)

Cidden harikasınız be ntv :)

iki gündür beddua ettim jo sakatlandi bunlar sevindi insallah siz daha beter olursunuz dedim

Lugano'nun olmaması ligi etkiler onlarda Lille'yi geçsinler bir zahmet ballı herifler en kolay kuralardan birini çektiler...

Gerçi Lille'ı geçseler bile Liverpool'la eşleşiyorlar,tecavüz kaçınılmaz gibi onlar için :D

Lille'de kaç tane zenci olduğundan haberin yok sanırım :D

renkdaşlar, bir baroni yavv..... poulsen kadar kaliteli midir???

ya da fos santos, riera kadar iyi bir sol açık mıdır??

benim bir angut arkadaşım pes 2009 oynarken baroni ve fos santosu bulamadığı için eş değer olarak bu oyuncuları gösterdi de o yüzden sordum:D

Cristian Baroni=Ali Eren

Andre Dos Santos=Takoz recep :D hehaheaheha feneeeeeeer

Gerci bunlarda yok peste.Onlar kalbımızde yasıyor.:D

tebrikler diyar nasil ezdiler feneri ama galibiyeti kacirdilar ama olsun beraberlikte iyidir

Geri
Üst Alt