TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

fener yenseydi program başlar başlamaz Hamit Altıntop canlı yayına bağlanır mıydı :)

Haa bu arada keşke 3-1 bitseydi bursa maçı.Kupada da çelmeyi taksalardı şunlara.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Oha Diyarbakırspor'u hakkaten tebrik ediyorum adamlar canla başla mücadele ettiler

Bence 2 maç saha kapatma cezası gelicek.

Özer sakatlandı galiba.

Haftaya Topuz ve Guiza Manisa'ya gitmeyecek.

Manisa en az 1 puan alır Fenerbahçe'den.

5-3 lük maç gibi de olabilir.

Joshua Simpson şov olur bence.

Ayrıca Manisa taraftarı delidir süper desteklerler takımlarını.

Fenerbahçeyi hiç sevmezler.

guizanın haftaya oynayamayacak olması dışında hepsi iyi haber:D

İki büyükten biri puan kaybedince diğerinin de kaybetmesi durumu devam ediyor. Bu da ayrı bir saçmalık. Haftaya değişecek inş :o

Haftaya 3-0 kazandık zaten.

Fenerbahçe de Manisa'dan eli boş döner.

Antu sustu.:D

Hiç kimsenin beklemediği bir sonuç oldu helal olsun Ziya hocaya ve Diyarbakıra.Fener taraftarıyla hakemi etkilemek için her türlü çirkefliği yaptı ama hakem yemedi.

Özer ve Lugano sakatlandı,Topuz ve Guiza cezalı ama en önemlisi Fenerin fikstür avantajı yalan oldu :D Kendi sahasında Diyarbakıra ve Kasımpaşa'ya puan kaybettiksen sonra herkes puan alabilir.

Kısacası Fenerin havası alındı :)

bu çok iyi oldu ama kimsenin avntajı yok arkadaşlar biz bu hafta en azından kayseri deplasmanında puan bıraktık onlar kendi sahasında puanı zor kurtardı bide şu 90. dakika balları yok mu heralde bu sene 90. dakikada attıkları goller olmasa şuna 6-9 puan felan öndeydik heralde

İç sahada puan kaybetmeleri çok çok iyi oldu. Kasımpaşa, Diyarbakır gibi takımlara puan kaybettikleri sürece evlerinde çok maçlarının olmalarının pek bir önemi kalmıyor.

Zor bir deplasmanı atlattık ve puan farkı açılmadı. Bu imkanı değerlendirmek elimizde artık.

Fenerbahçe 'ye geçmiş olsun. Bu sinir, stress, öfke ve hakeme tepki hakemi baskı altına almak içinse doğru ama cidden hatalı yönetim var diye inanıyorlarsa buna ne denir bilmiyorum.

Abdullah abi, devre ortasında topik vardı fikstür ile ilgili orda yazmıştım Kasımpaşa-diyarbakır-Manisa maçlarında puan kaybı bekliyorum fenerden ayrıca Trabzon maçıda var.

Kendi sahalarında puan kaybetmeleri bizim için çok iyi.

clipboard01dhv.jpg

Sitelerinin ışıkları kapanmış bu sefer de :D

Ayman pis koymus :D

Hiç kimsenin beklemediği bir sonuç oldu helal olsun Ziya hocaya ve Diyarbakıra.Fener taraftarıyla hakemi etkilemek için her türlü çirkefliği yaptı ama hakem yemedi.

Özer ve Lugano sakatlandı,Topuz ve Guiza cezalı ama en önemlisi Fenerin fikstür avantajı yalan oldu :D Kendi sahasında Diyarbakıra ve Kasımpaşa'ya puan kaybettiksen sonra herkes puan alabilir.

Kısacası Fenerin havası alındı :)

Abi nasıl etkilenmedi hakem resmen Diyarbakırsporun 3 puanını çaldı bütün kararları fener lehine kullandı gol atsın diye yapmadığı kalmadı bakma son dakikada Topuza kırmızı verdiğine Bilica ve Emre'yi 100 kere oyundan atmalıydı inek

Helal olsun Diyarbakıra. Çok duygulandım yemin ediyorum. Bu kadar onurlu bir mücadele.. Harika diyebilecek hiçbir söz yok....

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Mehmet Topuz bugünü kadar ne kattı Fenerbahçe'ye de; yokluğu hissedilsin.

Geri
Üst Alt