TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Yuh faul var diyo sarı doğru diyo :s

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

öyle de onu da eline gözüne bulaştırdı işte,çok normalmiş 5 haftada kovulmakta...

Kardeş işte bu işler ordan geçip sıcacık stüdyo da ahkam kesmekle olmuyor.

Bir de çok bilmiş yorumluyorlar ya çıldırıyorum.

Ulan geçte sen çalıştır bir takımı bizde görelim.

Kardeş işte bu işler ordan geçip sıcacık stüdyo da ahkam kesmekle olmuyor.

Bir de çok bilmiş yorumluyorlar ya çıldırıyorum.

Ulan geçte sen çalıştır bir takımı bizde görelim.

Onu Ntv'ye Azize ablası yerleştirdi. Birde yıllık 1.5 milyon dolar alıyor bırakıp takım çalıştırırmı? Bi ara Bursa Ertuğruldan önce ona teklif yaptı yemedi anlaşmadı Bursayla.

Arkadaşlar Türkiye'de izlenebilecek tek bir spor programı bile yok o yüzden oturup izleyip güzel sinirlerinizi bozmayın.

önceden 900 milyar alıyodu,sonra onun yanına hakan şükürü koymak istediler.Hakan bende rıdvanın aldığı parayı alırım dedi vermediler.Sonra ntv'nin iddaa olayına da el attı ordan parası 1,5 trilyona çıktı..

Çok matah bişey yapıyo sanki

1,05lik fener maçını ekleyin demiştir kuponunuza bu angut..

Diyarlı bir futbolcu röportaj veriyor: bu fenerli futbolcular çok şirkef falan dedi, bir de devre arasına girerken kolidor da mı ne Bilica efendi bilerek top vurmuş adama şikayet ettim falan dedi de.....

Bu Bilica nın her maç yaptıklarını adam gibi bir hakem yorumlasa valla atar maçtan ama kokak bizimkiler.

Ulan Bilica ulan Emre ulan Alezzzz siz Lille maçında da böyle olmayın her yerinize sövmezsem.Yok yok yapamazlar orda ....... yemez bunları yapmaya elin olu kodu mu kartı görürsün kendini soyunma odasında....Ama neysee..

Çok kızdım adamlar resmen saha da topçuları dövüyolar....

Fikstür gereği böyle sürpriz puan kayıplarına çok ihtiyacımız vardı. Bu skor güzel oldu. Haftaya Manisa maçında stresli olacaklar, erken gol atamazlarsa puan kaybı olasılığı var. Zaten ikinci yarıda kağıt üstündeki nadir zor maçlarından Manisa deplasmanı. Bizim de bay olmamız strese sokacaktır. Görelim neler olacak.

Arkadaşlar Türkiye'de izlenebilecek tek bir spor programı bile yok o yüzden oturup izleyip güzel sinirlerinizi bozmayın.

nadiren 6 pas iyi oluyor bazende osman tanburacanin ciktigi bir program var gerisi kahve muhabeti

Angutda hakemle ilgili haber yapmışlar bunlar öyle böyle değil ileri derecede gerizekalı :D:D:D

Şerefsiz rıdvan gülizarın pozisyonuna penaltı diyo yalaka gs maçı olsa bunlara penaltı verilse her maç 20 tane penaltı olur der

nadiren 6 pas iyi oluyor bazende osman tanburacanin ciktigi bir program var gerisi kahve muhabeti

Osman Tanburacı'ın çıktığı programı bilmiyorum renkdaş o hangi kanalda hangi gün gösteriliyor?

ridvan: guiza tam topa vuracak (5 metreye rovasataya kalkicak) ama cekildi. penalti!!!

Osman Tanburacı'ın çıktığı programı bilmiyorum renkdaş o hangi kanalda hangi gün gösteriliyor?

Selçuk yula denen hayvan yok mu orda nası iyi programmış ya :confused::allaalla6vr:

Geri
Üst Alt