TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Şerefsiz rıdvan gülizarın pozisyonuna penaltı diyo yalaka gs maçı olsa bunlara penaltı verilse her maç 20 tane penaltı olur der

Bunları alışın arkadaşlar her febe maçından sonra medya febenin verilmeyen penaltılarından bahseder,

Bizim bu sene hem medyayı hem Mhk yı hemde rakiplerimizi yenmemiz gerekir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Ntv'nin izlenmeye ve dinlenmeye değer tek programı olan spor servisi çok kaliteli bir program. Mehmet Demirkol ve Fuat Akdağ var programda. İzleyin derim.

top yerine semihin kendinin kaleye girdiği pozisyonda "topun" tamamının çizgiyi geçmiş olmasına rağmen hakem golü wrmemiş.. bunun için itirazlar we sahaya girmeler :)))))

Osman Tanburacı'ın çıktığı programı bilmiyorum renkdaş o hangi kanalda hangi gün gösteriliyor?

valla bilemiycem ama gec saatlerde basliyor onu biliyorum birtek 6 pasla ayni saatlerde olabilir kanallara bakman lazim

Guiza'nın çekildiği pozisyon haricinde penaltı yok.Ama Guiza'ya penaltı verilmeliydi.Fakat son adamı çekip indiren Bilica direk kırmızı olmalıydı sarı ile geçiştirildi.İkinci yarıyı geç açmıştım, Tazemata ne kaçırmışsın öyle ya :(

Hani nerde forumdaki fenerliler göremiyorum onları

Ziyartçi Mode ON

:asd:

mehmet demirkol gerçekten kalite bir spor adamıdır.uğur melekede aynı şekilde.bizim dinazor yazarlar artı rıdvan gibi sahte objektifleri sallamamak lazım:D

Selçuk yula denen hayvan yok mu orda nası iyi programmış ya :confused::allaalla6vr:[/

Bilmiyorum hangi program olduğunu o yüzden sordum programın adını ve hangi gün gösterildiğini ama Selçuk Yula varsa günüde saatıda kalsın o adamı görünce sinirlerim oynuyor :)

Abiii Ayman çok pis yapıştırmış yalnız ya fenerlilerin yerinde olsam çok feci otururdu içime :D

Hakem makem konuşmasınlarda Ayman'ın o topunu çıkarsınlar bence :D

vlcsnap-2010-02-07-21h19m18s194.jpg

vlcsnap-2010-02-07-21h19m30s54.jpg

vlcsnap-2010-02-07-21h20m34s177.jpg

Volkan ve Azize'nin tipine bakin :asd:

FB nin attığı gol,hem gol hem penaltı:)

Cine 5 de,çarşamba günü arkadaşlar Osman tanburacı'nın olduğu program.Her program da selçuğu yıpratıyor :)

Abiii Ayman çok pis yapıştırmış yalnız ya fenerlilerin yerinde olsam çok feci otururdu içime :D

Hakem makem konuşmasınlarda Ayman'ın o topunu çıkarsınlar bence :D

Ayman, düşmanına vurur gibi vurdu topa. Toptan ateş çıktı be :D

Doğruya doğru guizanın pozisyonu penaltıydı.

Galatasaray yenilip,Fenerbahçe yenince buraya doluşan Fenerli arkadaşlar nerede?

İnsan illaki art niyet arıyor.

volkanda tipe bakın ormanda kaçmış gibi :asd: kemal sunalın hanzo filmini andırıyo :D

diyarbakır başkanı korkudan sevinemiyo bile :)

satılık celal doğanda yerini almış !!!

Geri
Üst Alt