TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Gökhan Ünalı biz almalıydık bence. Beğenmediğim bir oyuncu ama forvetsiz oynamaktan iyidir bence.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

santosa kötü diyenler, siz oyun yapısını bilmediğiniz arkadaşlarınızla halı sahasında maç yapın ve karşınızda kasaplar olsun!! hemen 2. maçınızda gol yağmuruna tutarsınız di mi rakip kaleyi!!! bırakın bu işleri!!

Ona bakarsan Barcelona'da 18 yaşındayken 28 maça çıkmış bunun için ne gibi bir yorum getireceksin peki ?

Barcelona'dan bahsediyoruz şimdi, altyapısından yetişen ve gelecek vaad eden adamı henüz 19 yaşında 6 milyon gibi ufak rakama neden yollar sence?

Oynadığı takımları bilmiyor musun?

Mexico milli takımında ne yaptığını,turnuvalardaki durumunu.

Adamı yeteneksiz yaptık ya.İnanmıyorum.

Çok komik.Galatasaray yenemeyince forumu yoruma kapatsak ne güzel olur.:D

Yeteneksiz demiyorum. Yeteneklidir belki de halı saha topçusu. Çok kuvvetsiz. Kuvvetlenmeden üst düzey top oynatmazlar ona...

santosa kötü diyenler, siz oyun yapısını bilmediğiniz arkadaşlarınızla halı sahasında maç yapın ve karşınızda kasaplar olsun!! hemen 2. maçınızda gol yağmuruna tutarsınız di mi rakip kaleyi!!! bırakın bu işleri!!

:2_thumbs_up_-_anima

Galatasaraya yakışmayan bir taraftarsın.üslubunu düzelt kardeş muhattabım değilsin bu uslubunla.Seninle teknik konuları tartışmam.

Hangi teknik konuları? Senin daha teknik klasmanına girebilecek bir yorumunu görmedim üzgünüm. Maçın bittiginden beri dırdır edip duruyosun, pardon ama ben de böyle mızmız Galatasaray taraftarını yakıştıramıyorum, özelliklede 5 önemli eksige ragmen ligin en dirençli takımına pozisyon vermeden 4 tane 100% kaçırdıgımız bir maç ardından.

Gökhan Ünalı biz almalıydık bence. Beğenmediğim bir oyuncu ama forvetsiz oynamaktan iyidir bence.

İyide arkadaş sakatlandıktan sonra Torres'i alsanda fark etmiyor. Jo alabileceğimiz en iyi forvetti ve sakatlandı.

5 Milyon para verip G.Ünal'ı almak mı.?Allah korusun ya.

Pektemek veya Halil'i tercih ederim.

3 hafta çok değil.

3 hafta sonra GS nin tüm kulvarlarda işi bitecektir.

Forveti olmayan oynayıp gol atamayan takımın hiçbir yerde başarı elde etmesi mümkün değildir.

Gio gibi bebe biliği alıp adam gibi fotvet getirmezsen. o kadar yatırım elinde patlar.

Yazık çok yazık....

Tek teselli 2. yarıdaki oyun. Gio hiçte iyi sinyaller vermedi. Yakaladığımız 3 pozisyondan birini kullansak en kötü 0-1 alırdık maçı. Artık bence bu saatten sonra takımın oyununda ilerlemeler olabilir. Takım bir sinyal verdi 2. yarıdaki oyunuyla. Önemli olan morali bozmamak. Ama takımda rakip atağa açıkarken basmak nedir diye bişey yok. Onlar geliyor biz seyrediyoruz.

Dos Santos gibi futbolcular bizde 10 yıllık oyuncu dahi olsa yani alışma dönemi filan dahi olmasa o zeminde en fazla bu kadar oynardı.Türk zeminlerine alışacak önce.

Gio-Aydın

Hala gülüyorum yahu :asd:

evet 1.5 senede 5 maça çıktı doğru haklısın açılcak daha adam yaa... bizim şampiyonluğumuz önemlimi.

Emre Çolak bile farkını belli etti girer girmez.sizinki korkuluk gibi dikildi solda çıkana kadar.

Lincoln'e salladınız 2 sene adam ruhsuz maç seçiyor diye.20 tane asist yaptı adam bir devrede.dos santosu da görücez bakalım. 6 aya alıcak voltasını olan yine bize olucak.

Sizinki ne demek açıklarmısın?? Galatasaray futbolcusu diye biliyorum ikisinide..

Eto'o niye gitti o zaman çok mu kalitesizdi,Ronaldinho'yu niye sattı Barcelona çok mu kalitesizlerdi ?

17 yaşındaki oyuncudan bahsediyoruz ama arkadaş mantıklı bi açıklama yaptı soru işaretim kalmadı

Hangi teknik konuları? Senin daha teknik klasmanına girebilecek bir yorumunu görmedim üzgünüm. Maçın bittiginden beri dırdır edip duruyosun, pardon ama ben de böyle mızmız Galatasaray taraftarını yakıştıramıyorum, özelliklede 5 önemli eksige ragmen ligin en dirençli takımına pozisyon vermeden 4 tane 100% kaçırdıgımız bir maç ardından.

Ben bu maçı konuşmuyorum birader önce yorumlarımı oku. Sezon başından beri kötüyüz, takım oyununu beceremeiyoruzz herkes kendi başına bişeyler yapmaya çalışıyo.

arkadaslar antalyaspor dakı yalcının jo yu bılerek sakatladığı haberını duydunuzmu? hatta sonra necatiye tamam jo yu sakatladık sımdı rahatız demıs bızım oyunculardan bırıde uzerıne yurumus sen ne dıyosun dıye yalcında sus senıde sakatlarım demıs boyle bı olay gercekse ustune gıdılmesı gerekır bence

ne dusunuyosunuz bu konuda???

Geri
Üst Alt