TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

17 yaşındaki oyuncudan bahsediyoruz ama arkadaş mantıklı bi açıklama yaptı soru işaretim kalmadı

Yahu Allah Allah demekki o mevkide oynayan oyuncusu var Giovani Dos Santos'tan iyi neden sattı o zaman Eto'yu çünkü İbrahimoviçi var neden sattı Ronaldinho'yu çünkü Messi'si var neyini anlamıyorsun dostum

Şimdi oldu mu ????

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Ona çıkamayanlarda var öyle düşün bide...

Ya daha iyisi yok işte ,elimizdekinin en iyisi Dos Santos, bu adama da kötü diyen futbolu bilmiyodur kardeşim. Ya isabetli pas oranı yüksek , top çalma oranı yüksek bide gol atsa tam olucaktı...

Ulan ama varya herkese söylüyorum bu adam gol atsaydı yemin ederim şimdi çoğu kişi süper adam aldık diyicekti.

Yemin ettim o derece de iddaalıyım bundan.

O zaman şöyle diyelim, benim hayalimdeki Galatasaray'ın oyuncusu Tottenham'da 1.5 senede 7 maç oynayan, yetersiz bulunup Championship'e kiralanan adam değil. Seninki buysa saygım var...

Aydını kaç maç izledin?

Gio'yu kaç maç izledin?

Böyle abuk subuk yorum yapmayı çok seviyoruz

İkisinide emin ol senden fazla izledim.

İkiside adam değil.

Gio isterse Barça'da her maç 11 oynamış olsun, beni ilgilendirmez.

Önemli olan Galatasaray'da ki performansı.

Deplasmanda alınan 1 puan sevindirici olsa da kaçan pozisyonlardan sonra 3 puan'a üzülmemek elde değil. Forvetsiz olmamıza rağmen 2-3 net gol pozisyonu bulduk. 1 tanesini gole çevirebilseydik farklı konuşacaktık bu akşam. Ama olmadı.

Forvet'e mutlaka bir alternatif düşünmeli teknik ekibimiz. Defans'ta Emre ve Neill'i çok beğendim. Orta saha da M.Sarp çok iyi oynadı. Sağ kanatta Keita müthiş işler yaptı. Göze batan oyuncular olarak dikkat çektiler. Keşke bugün Arda ile Giovanni yer değiştirselerdi. Belki farklı şeyler olabilirdi. Ama olmadı. Kayseri gibi bir deplasmandan 1 puanla dönen Aslan'larımızı tebrik ediyorum.

He bu arada forvetsiz geçirecemiğiz bir kaç maçla beraber Avrupa ve Lig elimizden çıkar

Artık zor be hacı :o

3 hafta çok değil.

3 hafta sonra GS nin tüm kulvarlarda işi bitecektir.

Forveti olmayan oynayıp gol atamayan takımın hiçbir yerde başarı elde etmesi mümkün değildir.

Gio gibi bebe biliği alıp adam gibi fotvet getirmezsen. o kadar yatırım elinde patlar.

Yazık çok yazık....

Böyle karamsar olacağına biraz inanmayı öğren.Üslup bozmayım diyorum ancak biraz şu takıma inanın.Bu anadolu kulüplerine 4-5 atarken neler diyordunuz şimdi neler diyorsunuz.O bahsettiğin 3 haftada tüm kulvarlarda lider olduğumuzu gördüğünde nasıl konuşacaksın merak ediyorum.Hangi mantıkla hangi felsefeyle biteceğimizi düşünüyorsun o da muamma.Herşey forvet değil.

Yeteneksiz demiyorum. Yeteneklidir belki de halı saha topçusu. Çok kuvvetsiz. Kuvvetlenmeden üst düzey top oynatmazlar ona...

Renktaş daha 20 yaşında.Geleceğe yatırımdır Gio.Fizik olarak elbetteki güçlenecektir.Ama bir maçlık yorum yapmak hoş olmaz.Son yazdığımı senin için demedim.

offf o kadar transfer yaptık hala eksiğiz nası iş anlamadım gitti be

gökhan ünal nerden çıktı?? gittik en kralını getirdik, sakatlandıktan sonra ne yapabiliriz!! sanki tahrikçiler dolaşıyor ortalıkta!!!

110 milyon nüfuslu futbol ülkesi Meksikanın genç yeteneğini Aydın Yılmaz ile kıyaslamak nasıl bir şey aklım hayalim ermiyor

O zaman şöyle diyelim, benim hayalimdeki Galatasaray'ın oyuncusu Tottenham'da 1.5 senede 7 maç oynayan, yetersiz bulunup Championship'e kiralanan adam değil. Seninki buysa saygım var...

Ver para EPL de tüm sezon her maça çıkan oyuncu alsınlar o zaman

Hakan Balta dönerse Caner Sol açık oynar veya yedek oturur,ama şurası kesin Arda kesinlikle oynamalı ve sol açık olmalı.Forvet mevkisine de bir çözüm bulunmalı.

Emre güngör sağlam olduğu taktirde ligin en iyi savunma oyuncusudur gözümde.Song'un sakatlandığı sezon da mükemmel bir çıkış yakalamıştı. Umarım sakatlanmaz. Takımdaki bencillik ve topu ayakta bekletme sorunu ortadan kalkarsa biraz daha düzeleceğimizi umudediyorum.

Dos Santos gibi futbolcular bizde 10 yıllık oyuncu dahi olsa yani alışma dönemi filan dahi olmasa o zeminde en fazla bu kadar oynardı.Türk zeminlerine alışacak önce.

Zeminin etkisi büyük özellikle klas oyuncular için.

burda kendini ne kadar galatasarayli gösterip aslinda ezik olan varsa hepsinin sülalesine selamlarimi gönderiyorum

:tiphat:

daha sakin kafayla bu konuyu başlık açıp tartışmak istiyorum ama aklı selim GALATASARAYLILARDAN sıcak yorum istiyorum.mevzu şu:

t.d frank rijkard neden bu kadar pasif maç içinde?gio solda çok etkisiz arda topla buluşamıyorken tam da rakip 10 kişi kalmışken bir müdahele etmemek neyle açıklanabilir?

mustafa sarpı forvete yollamak hatta serveti son 15 dk forvete yollamak gibi devrimler takıma "mutlaka gol istiyorum" mesajı olmazmı?

rakibe panik yaptırmazmı?

ben makul ve sakil düşünmeye çalışıyorum ama hiç bir açıklama bulamıyorum böyle pasif müdahalesiz yönetimlerine...

en kötü gio yu sağa gönderir diye düşündüm çünkü gio nun yaptığı ortalar ayak içi çok yumuşak ortalar diğer tarafta iş yapabilirdi filan..

bazı maçları kaleci bazıları t.d bazılarını hakem bazılarını şans-bal kazandırı ama bizim rijkardımız takım oyununa o kadar bağlıki takımın önüne geçip maça damga vurmak istemiyor galiba(!)

NE yapsın FR arkadaş. Yedek klubesini gçrmedin mi? Sahadaki 11'den 5'i zaten normal şartlarda yedek. Oyuna nasıl etki etsin FR? Servet'imi alsın forvete, Barış'ı mı? Takım bugün gayet iyiydi. Hatta belki de ilk defa Rijkaard'ın kafasındaki futbola yakın bi oyun oynadık.

Sabri bundan sonraki ilk maçımızda iyileşmiş olacak, bi de Jo yada Baroş iyileşsin.. Özlenen Galatasaray'ı izleriz.

Bu arada BJK maçında 3 yeriz 5 yeriz diyen arkadaşlara bi lafım var. Belliki maçı izlememişler. Eğer bu futbolu ve mücadeleyi BJK maçında da gösterirsek, Kayseri gibi 5 adamı çakılı oynayamayacakları için biz BJK'ye 3 tane sallarız.

110 milyon nüfuslu futbol ülkesi Meksikanın genç yeteneğini Aydın Yılmaz ile kıyaslamak nasıl bir şey aklım hayalim ermiyor

Buyur şu Kayserispor maçını izle bir tane artısını söyle tamam diyeceğim.

İkisinide emin ol senden fazla izledim.

İkiside adam değil.

Gio isterse Barça'da her maç 11 oynamış olsun, beni ilgilendirmez.

Önemli olan Galatasaray'da ki performansı.

Ulan Galatasaray da ne performansını gördün iki maçta

Hasta mısınız nesiniz ya

gökhan ünal nerden çıktı?? gittik en kralını getirdik, sakatlandıktan sonra ne yapabiliriz!! sanki tahrikçiler dolaşıyor ortalıkta!!!

Birader yedekte Gökhan ünal veya benzeri biri olsa fena mı olur. Jo bence harika bir transfer ve herzaman iş yapar. Türk ve yedek bir forvet lazımdı ayrıca. Santosun yerine alınabilirdi gökhan veya benzeri bir forvet farketmez isim.

Geri
Üst Alt