TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Cangele'nin pozisyonu penaltıydı sanki hakem orada o penaltıyı verse maç bizim için biterdi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

"GALATASARAY BU KADROYLA 2. BİLE OLAMAZ"

NTV’de yayınlanan yüzde 100 futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın Kayserispor’la berabere kaldığı maçtan sonra tartışılacak açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın devre arasında yaptığı transferleri eleştirirken çok konuşulacak bir de iddiada bulundu: Galatasaray bu kadroyla 2. bile olamaz!

İşte Rıdvan Dilmen’in söyledikleri:

“Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği yöneticilerinin yaptığı transferler rezalet. Galatasaray gibi büyük bir takımın, iddialı bir takımın en az 4-5 tane hücum oyuncusu olması lazım, forvet oyuncusu olması lazım ama yok. Kendi takımlarında aylardır oynamayan oyuncuları alırsanız işte Jo gibi sakatlanır daha 2. maçta. Galatasaray’ın ilk 11’ini ve yedeklerine de bakarsak bu takımın 2. bile olması zor.”

ne denir ki bu adama

Rıdvan Dilmen in söylediklerine birebir katılıyorum,adam yanlış birşey söylememiş,her cümlesinde haklı..

Buna sadece tebrik ederim denir.

He bu arada bunlar benim nacizane düşüncelerimdir,kimse benim de Galatasaray lılığımı tartışmaya kalkmasın.!!!

Ne kadar komik değil mi yorumdan sonra böle açıklama yapmak zorunda kalmak..???

Spor programlarını izlemeyin.Hepsi martta kongre olduğu için taraftarları kışkırtıp 2 yenilgiden sonra yönetime protesto yapmalarını istiyor.çünkü Adnan Polat'ın yaptığı doğru işler herkesi korkutmaya başladı

Spor programlarını izlemeyin.Hepsi martta kongre olduğu için taraftarları kışkırtıp 2 yenilgiden sonra yönetime protesto yapmalarını istiyor.çünkü Adnan Polat'ın yaptığı doğru işler herkesi korkutmaya başladı

Çok mantıklı

Cangele'nin pozisyonu penaltıydı sanki hakem orada o penaltıyı verse maç bizim için biterdi.

ona penaltı çalacaksa ceza sahasında birbirine dokunan her futbolcu için penaltı çalması gerekir bence. mustafa sarp bir pozisyon almış, cangele onun yanından geçecek ve mustafa bunu güzelce farkedip ''bu bana doğru döndü ben sabit kalayım hatta iki eli de açayım da penaltı falan olmasın'' diyerek oklava gibi duruyor orda. eğer baldırla bi ileri hamle yapmış olsa penaltı. ama öyle bir hamle yok. cangele lincoln'e özenmiş orda.

takımı bende hiç beğenmedim.

ilk pozisyonumuz 30. dakika çok uzaktan bir şut ve oyunun hiç bir anı ben biz bu maçı alırız diyemedim...

FORVET FORVET FORVET bu oyunun en temel bölgesi olmazsa olmazı bu bölge en alternatifli bölge olması gerekirken kimse yok.......

ha bana demeyin jo sanssız sakatlandı ee uefa da ne olucak benmi oynayacaktım...

yönetim çok strateji hatası yapıyor...........ve korkarım bu durum kötüye giderse adnan polatın sonu gelir.korkarım çünkü onu çok seviyorum........öffff

burası antuyu geçmiş siz hala antuya laf atıyorsunuz bir yorum yazmayın yazılanları okuyun bazı modların tavırlarını aşağılayıcı mesajlarını okuyun.

bir mucize olsada haftaya baros yada jo dönse

ilk pozisyonumuz 30. dakika çok uzaktan bir şut ve oyunun hiç bir anı ben biz bu maçı alırız diyemedim...

FORVET FORVET FORVET bu oyunun en temel bölgesi olmazsa olmazı bu bölge en alternatifli bölge olması gerekirken kimse yok.......

ha bana demeyin jo sanssız sakatlandı ee uefa da ne olucak benmi oynayacaktım...

yönetim çok strateji hatası yapıyor...........ve korkarım bu durum kötüye giderse adnan polatın sonu gelir.korkarım çünkü onu çok seviyorum........öffff

Hee hee A.Polat gider:rolleyes:

Eğer Adnan Polat'ı al aşağı ederlerse.Kulüp her alanda 10 yıl geri gider.Şu anda ondan başka kimse bizi bu borç batağından kurtaramaz

herkes santos'a sallıyor tamam kötü oynadı ama brezilya milli takımında oynayan elano 90 dakikada toptan kaçmaca oynadı resmen.orta sahada top yapamıyoruz mehmet topal,mustafa sarp oyun kurmaya çalışıyor elano ortalarda yok.böyle maçlarda daha fazla sorumluluk alması lazım.eğer sağ kanatta arda forvette keita oynasaydı bu maçı alırdık diye düşünüyorum.forvette arda olunca hem hücumda top tutamıyoruz hemde ardayı köreltiyoruz.defans süperdi bu arada neill'ı çok beğendim.geçen sene meira'yı yolladığımızda avrupadan elenmiştik inşallah nonda olayında da aynı durum olmaz.

Hee hee A.Polat gider:rolleyes:

Onur sen sürekli aynı şeyi yapıyorsun insanların yorumlarını küçümsüyorsun.

Ne zaman yorumlarını görsem ,ya birilerine laf atıyorsun ya da küçümser tavırda yorumlar yapıyorsun ,yakışmıyor..

Seni saygıya davet ediyorum..

bu gün baros ile kewell olsaydı 2 tane gol atmıştık ve elano bu performansı ile oynayamazdı

santos antalya maçında kendine gelir yoksa caner'in yedeği olur

Ne zaman yorumlarını görsem ,ya birilerine laf atıyorsun ya da küçümser tavırda yorumlar yapıyorsun ,yakışmıyor..

Katılıyorum :005:

İşine bak;)

Güzel günler yakındamı acaba ?

Eğer Adnan Polat'ı al aşağı ederlerse.Kulüp her alanda 10 yıl geri gider.Şu anda ondan başka kimse bizi bu borç batağından kurtaramaz

renktaşlar bende aynı görüşteyim ama maalesef bizim medya pofpoflar ve saha sonuçlarına bakar.....

ve forvet hatası yüzüne vurulur......

Geri
Üst Alt