TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Neill ve Emre ikilisinin güzel oyunu uyumu ve Mehmet Topal'ın uzun zaman sonra eski haline dönmesi gelecek maçlar için umut verdi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Antuya baktım Ne sallıyorlr yine yok Ardanın kardeşi demişki abim 22 milyon euroya Milanla anlaştı sene sonu için.şaka mı bu ya:(

Ucu sivri açıklamalar yapmak istemiyorum ama gerçekten hayal kırıklığına uğratıyor takımım beni.Kimse sakat çok mazeretinin altına sığınmasın.Son 25 dakika 10 kişi oynayan rakibe dahi yeterli baskıyı kuramadık.Şimdi takımın şunu düşünmesi lazım.Biz gerçekten şampiyonluğu istiyor muyuz?İstiyorsak eğer oynadığımız oyun bu olmamalı.Bir sözüm de Arda kardeşime.Arda sen biraz gayret etsen takım da seninle oynayacak.Nedir bu umarsızlık?Son olarak,bakalım bizim ilk yarı fırsatları kendisine bonkörce iade ettiğimiz rakibimiz yarın bize ne kadar bonkör olacak?:rolleyes:Bir sözüm de Santos'u daha 2. maçında yargılayanlara.Biraz acımasız olmuyor musunuz?Bu takım Aydın gibi profesyonellikten uzak bir oyuncuya bile senelerce sabretti.Umarım bu puanları aramayız.Daha güzel bir Galatasaray izlemek ümidiyle.

renktaşlar ben maçta şunu farkettim. sarp bir pozisyonda öne geldi ve süper kafa topu indirdi ardaya. acaba sarpı denesek mi forvette çünkü göbekte topal ve barışla idare edebiliriz.....

Antu buradan yorumları alıp orada dalga geçiyor.Lütfen şunlara malzeme vermeyin

renktaşlar ben maçta şunu farkettim. sarp bir pozisyonda öne geldi ve süper kafa topu indirdi ardaya. acaba sarpı denesek mi forvette çünkü göbekte topal ve barışla idare edebiliriz.....

Bi o kaldı zaten :D

İşine bak polemik yapma topic kitlenmesin;)

Ben polemik yaratmıyorum arkadaşım ,sadece seni daha anlayışlı olmaya davet ettim.

Sen polemik yaratarak,insanları incitiyorsun,bütün aklı başında yorumlar kıymetlidir,herkesin görüşeri vardır ve bu görüşler takımımız içindir,sonuçta ortak bir sevgi için burda buluştuysak,kişisel egolarını diğer arkadşlar üzerinden sağlama,onlarda Galatsaray sevgisi yüzünden burdalar ve takımlarını desteklemek amacındalar.

Ben seni gidipte özelden ordan ,burdan şikayet etme amacında olmadığım için burdan uyarmak istedim,daha fazla da konuşmayacağım sadece biraz saygı..

herşeye ragmen keyifli bi maç oldu tek eksik goldu onuda biz tamamlamalıydık ama olmadı neil çok iyidi emre güngör de öyle.

rijkaard neden barışı aldı anlayamadım bir pozisyonda gitti iki kayserilinin içinden geçmeye çalıştı mehmet topal oyuna konsatre olmuş niye çakırıyorsun

Ben polemik yaratmıyorum arkadaşım ,sadece seni daha anlayışlı olmaya davet ettim.

Sen polemik yaratarak,insanları incitiyorsun,bütün aklı başında yorumlar kıymetlidir,herkesin görüşeri vardır ve bu görüşler takımımız içindir,sonuçta ortak bir sevgi için burda buluştuysak,kişisel egolarını diğer arkadşlar üzerinden sağlama,onlarda Galatsaray sevgisi yüzünden burdalar ve takımlarını desteklemek amacındalar.

Ben seni gidipte özelden ordan ,burdan şikayet etme amacında olmadığım için burdan uyarmak istedim,daha fazla da konuşmayacağım sadece biraz saygı..

İşine bak dostum polemik yaratma son kez söylüyorum

Adam tahrik olmuyor sen ne diye oluyorsun?

Bugün beklediğim gibi bir maç izledim,sıkışık bir oyun,zor bir maçtı,Emre-Neill uyumu göze hoş geldi ve Servet'i izlememenin keyfine vardım,Uğur gerçekten en kötüsüydü takımın 10 kişi kalsalarda bizde 10 kişiydik,Keita'dan daha efektif oyun beklerdim,Santos fizik olarak hazır olmadığını belli etti biraz zaman gerek ona,Arda forvette etkisizdi fazlasını beklemiyordum,Emre Çolak gerçekten fırsatı kaçırdı o golü atabilirdi topun altına vursa 3 puan bizim olacaktı sorun değil,takımın galibiyet isteği bana yetti,iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum fakat zeminin kötülüğü bir çok atağımızı başlamadan bitirdi,bu puan kaybının normal olduğunu düşünüyorum,fakat forvet sorununu nasıl çözeceğiz hiç bilemiyorum,Keita'yı orada oynatmayı niye düşünmez Rijkaard!

Angutlar size sesleniyorum duyun beni.......

Kadıköyde ananızı ağlatıcaz... Bunu forumunuza yazmazsanız Galatasaraylısınız.

bence cidden sarpi forvette denemeliyiz

Bugün beklediğim gibi bir maç izledim,sıkışık bir oyun,zor bir maçtı,Emre-Neill uyumu göze hoş geldi ve Servet'i izlememenin keyfine vardım,Uğur gerçekten en kötüsüydü takımın 10 kişi kalsalarda bizde 10 kişiydik,Keita'dan daha efektif oyun beklerdim,Santos fizik olarak hazır olmadığını belli etti biraz zaman gerek ona,Arda forvette etkisizdi fazlasını beklemiyordum,Emre Çolak gerçekten fırsatı kaçırdı o golü atabilirdi topun altına vursa 3 puan bizim olacaktı sorun değil,takımın galibiyet isteği bana yetti,iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum fakat zeminin kötülüğü bir çok atağımızı başlamadan bitirdi,bu puan kaybının normal olduğunu düşünüyorum,fakat forvet sorununu nasıl çözeceğiz hiç bilemiyorum,Keita'yı orada oynatmayı niye düşünmez Rijkaard!

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima Keita 60'tan sonra maçı bıraktı ama neden oldğunu anlamadım.Bu gün hoşuma giden şeylerin başında hırsımız geliyor ve EMRE GÜNGÖRü kazanmamız

Geri
Üst Alt