TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

2 + 1 ve 1 = 1 orta sahasıyla pas yapamıyor orta saha. 1+2'de Elano'nun yanında pres yapabilen ve top kullanabilen bir isim kullanmalıyız. buna en yakın isim Emre Çolak'mış gibi gözüküyor.

................Mustafa

.........Elano...........Emre

Onu denedi zaten rijkaard denizli karşısında,tutmadı.Denizlide tutmadıysa kayseride nasıl tutacak.:o

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

---------- Leo Franco ----------

--------------------------------

---Neill---Servet---Emre----Uğur

----------- M.Sarp--------------

-------Elano---Barış Özbek------

--Keita-------------------Arda--

---------Giovanni Santos--------

Bu kadroyla çıkarız gibime geliyor.

Keita oynayacak, takımın üstündeki ölü topragını tek başına atacak. Dert etmeyin.

Kayseri maçına bu kadroyla çıkmalıyız...

franco

neill e.güngör servet caner

barış m.sarp elano

giovani keita arda

franco

ugur neill servet caner

barış sarp elano

gio arda keita

bu kadroyu aynen bekliyorum

Keita forvette denenmelidir maç içinde gio ile yer değişirlerse etkili olabilirler bana göre hiç forvetsiz oynamaktansa alt yapıdan anıl dilaver cem sultan gibi isimlere şans verilmelidir.

Keita forvette denenmelidir maç içinde gio ile yer değişirlerse etkili olabilirler bana göre hiç forvetsiz oynamaktansa alt yapıdan anıl dilaver cem sultan gibi isimlere şans verilmelidir.

bana göre de keta forvette olmalıdır boylece santos da gercek yerinde oynar ayrıca ufuk la devamedılmelıdır

------------ufuk

ugur-----neil----servet---caner

------------m.sarp------------

---------barıs-----elano-------

---gıo-----------------arda---

-------------keıta-------------

en ıdealı bu bence

Uğur sol bek oynamasın

Arda forvet oynamasın,sol kanat oynasın

Barış sağ açık değil,defansif orta saha oynasın

Elano Denizli maçında ki gibi silik değil,Antep maçındaki gibi inatçı oynasın.

Arda herkesi çalıma dizmek ister gibi değil,aklını ön plana çıkarıp hızlı oynasın,

Bütün takım kenetlenip,bizim gerçek ruhumuzu yansıtsın

O zaman kazanırız

Keita bence ilk 11 başlayamaz.

Bu macta Baris sag acik oynarsa hic bisey beklemem bu mactan ama Keita oynarsa galibiyete daha yakin taraf biz oluruz

Umarım Keita forvet oynar.

Gio bu fizikle forvette, Kayseri defansının arasında kaynar gider.

Keita zorlayabilir.

Gio'da sağ açıkta oynar.

Böyle eksiklerimizin olduğu bir maçta Kayseri deplasmanından alınacak 1 puanın çokta kötü olduğunu düşünmüyorum.

Ama tabi Galatasaray kiminle oynuyorsa oynasın hedefi galibiyettir.

Umarım Keita forvet oynar.

Gio bu fizikle forvette, Kayseri defansının arasında kaynar gider.

Keita zorlayabilir.

Gio'da sağ açıkta oynar.

Böyle eksiklerimizin olduğu bir maçta Kayseri deplasmanından alınacak 1 puanın çokta kötü olduğunu düşünmüyorum.

Ama tabi Galatasaray kiminle oynuyorsa oynasın hedefi galibiyettir.

Hocam kazanırsak çok iyi olacak ya!Kopmamak lazım.

ne günlere kaldık!...yazılan kadrolara bakıyorum,hepsinde görüyorum şu ''alman ümit milli'' yi:(...e o olmasa ayhan olacak:(...sezon sonuna kadar sancı vesselam:(

Biz Trabzon'u kupa maçında yendiğimizde de kimse bizden galibiyet beklemiyordu. O maçta da yedek ağırlıklı bir kadroyla sahadaydık. Ve yine 4-4-2 oynuyorduk. Oyuncularımız kenetlendikleri zaman Türkiye'de yenemeyecekleri takım olmadığını gözler önüne serdiler.

Evet arkadaşlar haftta sonu önümüzde çok zorlu bir maç var. Dün oynanan oyundan sonra bu maçtan bayağı bir korkuyorum her ne kadar kulvarlar maçın önemi farklı olsada o kadar kötü oynamamalıyız. Jo'nun da sakatlanıp sahalardan 3 hafta uzak kalacak olması belki de en kötüsü bu forvet sıkıntısının içinde. Sakatlıklarla başımız bir hayli dertte sezon boyunca sakatlıkların yaşanması kadar doğal bişey olamaz ama bunların sayısı artınca bir hayli can sıkıcı oluyor.

Keitayla ilgili haberleri basından takip ediyoruz ama bu olayın fazla uzatılmaması lazım gereken ceza neyse verilsin ve takıma yine girsin çünkü görüyoruz ki Keita bizim için çok önemli.

Umarım Cumartesi günü galip geliriz.

keita ilk 11 oynamaz

Her sezon kritik maçlar olur bazı noktalarda.Bu senenin kritik maçı da Kayseri maçı.

keita ilk 11 oynamaz

Oynatmayacaksa takimdan kovsun o zaman.Varmi böyle bisey?

Oyuncu yok elimizde bide hala cezalandiracak mi oyuncuyu? O zaman kadro disi biraksin yiyorsa.Yemiyorsa oynatacak mecburen

Bu sene boyle bence bizim en buyuk sorunumuz orta saha Elano orta sahaya gecince ve Mehmet Topal diger on liberolara gore daha akilli,teknik ve daha iyi pas atabiliyor ve takim daha iyi olabilir.Ama bu sezon sonu oraya transfer sart.

Hic bir oyuncunun sakatlanmasini istemem ama artik ne olur boyle giderse takimda ofansif pozisyonunda oyuncu kalmayacak.

Bide Arda hakkinda bir seyler soyleyecegim evet Arda formsuz ama dusunun takim icinde en cok mac yapan 3 oyuncu icinde Arda nin ismi var bide 2 lig macinda ve bir Tr kupasinda 2 gol bir asist her ne kadar formsuz olmasina ragmen bide cok zor durumda goller atti.

Bide sanki Arda nin form dusuklugunun bence nedenlerinden bir digeri bana gore sakatlik korkusu,cunku neredeyse sakatlardan 11 oluturabiliriz.

Isimiz cok zor ama SABIR SABIR SABIR.....

Bu sezon boyle gecer daha kotu olmasinda.

Cunku bu kadar sakatliklarla bogusan bir takim yoooooook.

Yeni tranferler,sakatliklar,yeni sistem,rezil hakemler,TSL de kasap oyuncular tabi sadece Gs ye karsi,azize,tff,mhk,medya hepsi ustumuze geliyor sanki.

Cok bile dayandik renktaslar hatta suanda bulundugumuz konum bana kalirsa gayet iyiiiiiiii.

Hadi Hayirlisi :)

Geri
Üst Alt