TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Kayseri'yi geçersek ligdeki bir dahaki maçımız 15 gün sonra..Bize ilaç gibi gelir alacağımız bir galibiyet. Kupa maçı var arada ama elensek de önemli değil kupadan. Atletico maçına Kayseri maçından 12 gün sonra çıkacağız. Sabri, Balta düzelir, Keita da form tutar o arada. Ama bu maçı mutlaka kazanmalıyız öncelikle..

Beşiktaş v Galatasaray

Galatasaray v Kasımpaşa

Eskişehirspor v Galatasaray

Galatasaray v Ankaragücü

Trabzonspor v Galatasaray

Galatasaray v Fenerbahçe

Ayrıca şu yukarıda art arda yapacağımız 6 maçtan sağ salim çıkabilirsek(bence en az 4 galibiyet gerekiyor) şampiyon olma şansımız çok yükselir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Kayseri'yi geçersek ligdeki bir dahaki maçımız 15 gün sonra..Bize ilaç gibi gelir alacağımız bir galibiyet. Kupa maçı var arada ama elensek de önemli değil kupadan. Atletico maçına Kayseri maçından 12 gün sonra çıkacağız. Sabri, Balta düzelir, Keita da form tutar o arada. Ama bu maçı mutlaka kazanmalıyız öncelikle..

Katılıyorum Kayseri maçı dönüm maçı.Şunu bir atlatabilsek Allah'ım:confused:

atlatiriz kafaniza takmayin takima güvenin :)

allah sakatlık belalık vermesin. her maç 2-3 gazimiz var ya. bu ne böyle. kayseride zaten kazma takım. korkuyorum,tırsıyorum :D ama biz koca bir GALATASARAY'ız. her yerde ve her zaman favoriyiz.. Öncelikle futbolculara bu aşılanmalı. şahsi oynamazlarsa ve takım için oynadıklarının farkına varırlarsa kimseler duramaz önümüzde.

ya biz bu oyunumuza devam ederiz kayseri 5ler bizi

yada o eski havamızı yakalarız 3leriz kayseriyi ...

bu yılın dönüm maçı bu oldu sanırım. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

Mehmet Topal iyilesmis :)

Konsantrasyon!!

Hakemlere verilecek tepkiyle alakalı bir performans göstereceğiz. Zira top oynamıyoruz ama oyuncularımız sakatlıklardan koruyamıyorlar artık kendilerini , dayak yiyorlar resmen.

iddaa ediyorum kayseri deplasmanı ve inönü deplasmanından 6 puan çıkartırsak müthiş hava yakalarız ve fenerbahce'yi strese sokarız.

Fenerbahçe'nin fikstür avantajı varsa bizim de büyük maçların çoğunu sezonun ikinci yarısının başında oynama gibi bir avantajımız var. :asd:

Bu avantaj mı allahaşkına bu formla. Ligden kopsak gene allah korusun ligin sonunda ne yapacağız ???

acaba bu kadro Gerets'in elinde olsaydı ne olurdu?

Gerets'in o kadar kısırlıklara rağmen oynattığı futbol mu total futbol oluyor,yoksa Rijkaard'ın bu kadar varlık içinde oynattığı futbol mu oluyor?

bu maçı 1-2 alıcaz herkezin gönlü rahat olsun

Gayseri ıhh ıhh.0-1 olsun bizim olsun.Hurma'nın gözleri dolsun.

Gerets'in o kadar kısırlıklara rağmen oynattığı futbol mu total futbol oluyor,yoksa Rijkaard'ın bu kadar varlık içinde oynattığı futbol mu oluyor?

Gerets'in elinde 4 formda santrafor vardı ve o zaman Ayhan çok formdaydı gençti.Hem sol kanat hem orta saha gibi oynuyordu.O Ayhan şimdi olsa takımın futbolu sınıf atlar vallahi.Ayrıca kalede maç aldıran bir Mondragon vardı.Birkaç deplasmanı sadece Mondragon ile almıştık.Hasan Şaş'ın oynadığı futbola denecek yok zaten.Bu kadar sakat da vermiyorduk hem.

Ayrıca Gerets ile de sadece ilk haftalarda rahat rahat maç kazanıyorduk.Ligin ortalarına doğru az sinir krizi geçirmedik maçları izlerken...

Varlık derken? Bi daha bak kadroya. Şu aralar kimse yok.:o

yakinda rijkaard istifa sesleri cikmaya baslar

devam et böyle tbrkler :005::005:

siz rijkaardın sevgisinden kör olmuşsunuz.o zaman hiç eleştirmeyelim tamam isterse 10 maç üst üste kaybetsin nasıl olsa onun adı RİJKAARD,o eleştirilemez biri!!

ben çok mücadele edip çok iyi oynıyacağımıza yürekten inanıyorum takımın üzerine çok gelindi onlar patlıyacaklar gollerden de anlıyacağız zaten bu maç dos santos şhow yaparsa şaşırmayalım=)ligin en iyi topunu oynuyacağız ama bunada bir kulp bulurlar=)

ben çok mücadele edip çok iyi oynıyacağımıza yürekten inanıyorum takımın üzerine çok gelindi onlar patlıyacaklar gollerden de anlıyacağız zaten bu maç dos santos şhow yaparsa şaşırmayalım=)ligin en iyi topunu oynuyacağız ama bunada bir kulp bulurlar=)

Dos santostan hemen çok şey beklemeyin.Hemen gelip uyum sağlaması çok zor.Ondan üst düzey performans bekleyenler sonra hüsrana uğrar.

Geri
Üst Alt