TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Uğur Uçarın bugün Sabri kadar oynaması lazım eğer ki önünde Gio oynarsa :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Emre Güngör sag bek, Ugur Ucar sol bek intihar olur. Antalya macinin kopyasi olur.

Emre Güngör cakili oynuyor. Sag bekte stoperlik yapiyor. Öne cikmiyor.

Ugur sol bekte kaybolup gidiyor. Yine öne cikamiyor.Eger ilk 11 buysa ne düsünüyor Rijkaard gercekten anlamiyorum. 1 mac icin Caner´den az verim alalim ne yapalim yani? Ugur´un orda oynamasindan iyidir. Sol aciga da Arda gecer, sagda Gio, önde Keita.

--------------------Leo Franco-------------------------

--Ugur Ucar----Lucas Neill----Servet Cetin-----Caner Erkin----

-------Baris Özbek( Ayhan Akman)------Mustafa Sarp----------

----------------------Elano Blumer---------------

------Giovani Dos Santos-----------------Arda Turan---------

----------------------Abdul Kader Keita----------------

Maceraya gerek yok..Ideal kadromuz budur suan icin. Sag bek Emre Güngör, sol bek Ugur Ucar resmen maci hediye etmek demek.Antalya macinin kopyasi demek.Ama ben Rijkaard´in o mactan bir ders cikardigini düsünüyorum acikcasi.Bir hata 2 defa tekrarlanmaz..

Emre Güngör sag bek, Ugur Ucar sol bek intihar olur. Antalya macinin kopyasi olur.

Emre Güngör cakili oynuyor. Sag bekte stoperlik yapiyor. Öne cikmiyor.

Ugur sol bekte kaybolup gidiyor. Yine öne cikamiyor.Eger ilk 11 buysa ne düsünüyor Rijkaard gercekten anlamiyorum. 1 mac icin Caner´den az verim alalim ne yapalim yani? Ugur´un orda oynamasindan iyidir. Sol aciga da Arda gecer, sagda Gio, önde Keita.

--------------------Leo Franco-------------------------

-------Baris Özbek( Ayhan Akman)------Mustafa Sarp----------

Maceraya gerek yok..Ideal kadromuz budur suan icin. Sag bek Emre Güngör, sol bek Ugur Ucar resmen maci hediye etmek demek.Antalya macinin kopyasi demek.Ama ben Rijkaard´in o mactan bir ders cikardigini düsünüyorum acikcasi.Bir hata 2 defa tekrarlanmaz..

Bence Barış yerine Topal oynamalı gerisi ideal kadronun.

santrforsuz galatasarayın 3-5-2 dizilmesini istediğim maç. yani şöyle kalede franco, savunmada emre, neill, servet, solda caner, sağda barış (wingback'ler), orta 3lü elano sarp emre, ve ileri ikilide arda, giovani. olma mı ha sözlük. eskiden var mıydı böyle selvi boylu al yazmalı santrforlar, tek başına kaleye sırtını dönen cengaverler, onlar yokken böyle oynamıyor muyduk? neden illa tek santrfor, neden uğurdan sol bek, ardadan tek santrfor, barıştan sağ açık. bir ben miyim şu dünyada 3-5-2 seven? hatta neill libero oynasın makakula falan da yalan olur. çok mu geri kafalıyım acaba ya? ha keita oynucaksa durum başka hocam. gerçi sevgili teknik direktörümüz rijkaard ne yapıcak, %99 bunu: (bkz: #18098280). sonra ne olucak, allah saklasın ama bu: (bkz: 3 şubat 2010 antalyaspor galatasaray maçı)

(darth orhan, 06.02.2010 12:10)

Mantıklı geldi ?

Bence Barış yerine Topal oynamalı gerisi ideal kadronun.

Mehmet Topal tam olarak iyilesti mi? Süper olur gercekten eger oynayabilirse.

Tabiki o zaman Baris´in yerine Topal oynamali. Benim acimdan olabilecek en kötü sey, Emre Güngör´ün sag bek oynamasi, Ugur Ucar´in sol bek oynamasi ve Keita´yi yedek soyundurmasi olur.Umarim böyle bir hataya düsmez Rijkaard.

Mehmet Topal tam olarak iyilesti mi? Süper olur gercekten eger oynayabilirse.

Tabiki o zaman Baris´in yerine Topal oynamali. Benim acimdan olabilecek en kötü sey, Emre Güngör´ün sag bek oynamasi, Ugur Ucar´in sol bek oynamasi ve Keita´yi yedek soyundurmasi olur.Umarim böyle bir hataya düsmez Rijkaard.

Tabii iyileşti bugünle birlikte son üç idmana çıkmış olacak. Oynayabilir kadroda. O hatanın birdaha yapılacağını düşünmüyorum.

Puan kaybedeceğimiz Allah'ın emri.Bari 3 puan olmasın.

Puan kaybedeceğimiz Allah'ın emri.Bari 3 puan olmasın.

O kadar karamsar olma be Berk. Sonucta adimiz Galatasaray. Kadromuz hala onlardan daha güclü. Savassinlar ya. Cikip kazansinlar. Sampiyonluk böyle anlarda gelir. Bizimkiler bassin topa, bizimkiler kossun, bizimkiler pres yapsin, bizimkiler omuz koysun, bizimkiler baski kursun. Almaliyiz bu maci. Puan kaybina tahammül yok.

İlk mesajım bu maça kısmetmiş demek, inşallah uğur getirir.

Bizim haberdar olduğumuz olayların hepsinin farkındadır tüm takım da, onlar da medyayı takip ediyorlar.

O yüzden .. Ben Aslanların bugün Aslan gibi onurlu ve yürekten mücadele ediceklerine tüm kalbimle inanıyorum, siz de inanın . Onlardan bugün en büyük beklentim olası gerilmelere alet olmamaları, ve hırslarını oyunlarına pozitif olarak yansıtmaları .

Bu maçtan alnımızın akıyla inşallah çıkarız ki şu kritik virajda, elalem değil biz seviniriz .

Allah bu maça gidebilen deplasman taraftarımızın ve takımımızın yardımcısı olsun.

Onlar yenilse de bu zorlu virajda, kimse unutmasın biz kenetlendikten ve istedikten sonra,gitti şampiyonluk dediğimiz zamanlarda yine aynı elalemin süslediği sokakları yasa boğan camiayız ..

Yaralı olsa da Aslan hala ASLAN ...

3-5-2 cok denemedik mi? Her denedigimizde hüsrana ugramadik mi? Hic emin degilim acikcasi..

Doğrusun haklısın ama bugün çok farklı, wing backler sağlam (Caner, Barış).

Bende zaten sadece bir düşünceyi paylaştım, Rijkaard yine 4-3-3 çıkacaktır. Normal olanı budur zaten.

Barış'tan wing back falan olmaz,Emre Güngör sağ bekte ne kadar sağ bek ise Barış'ta o kadardır.Sanki çok hızı var adamın,topu önüne katıp çılgınlar gibi depara kalkıyor,önüne geleni çalımlıyor da wing back oynataksınız.Sabri olsa anlarım da Barış'tan cacık olmaz.İnşallah öyle bir hata yapmaz Rijkaard,yoksa ..

kokakolaya dikkat edelim yeneruk

Barış'tan wing back falan olmaz,Emre Güngör sağ bekte ne kadar sağ bek ise Barış'ta o kadardır.Sanki çok hızı var adamın,topu önüne katıp çılgınlar gibi depara kalkıyor,önüne geleni çalımlıyor da wing back oynataksınız.Sabri olsa anlarım da Barış'tan cacık olmaz.İnşallah öyle bir hata yapmaz Rijkaard,yoksa ..

Kaptırmasına gerek yok ki, defansif görevi yapsın oda kabul. Caner kaptırır gider soldan.

şampiyon olduğumuz gün(ki buna çok inanıyorum)büyük başkan mikrofonu eline aldığında kayseriden duyulsun desin hurmanın yüzünü görmek istiyorum

O kadar karamsar olma be Berk. Sonucta adimiz Galatasaray. Kadromuz hala onlardan daha güclü. Savassinlar ya. Cikip kazansinlar. Sampiyonluk böyle anlarda gelir. Bizimkiler bassin topa, bizimkiler kossun, bizimkiler pres yapsin, bizimkiler omuz koysun, bizimkiler baski kursun. Almaliyiz bu maci. Puan kaybina tahammül yok.

Ben senin dediklerini yapacak pek futbolcu göremiyorum maalesef.:rolleyes:

Makukula değil, Cangele'yı tutsak yeter. Makukula'nın attığı gollerin çoğu Cangele sayesinde.

Birde dün TRT'de izledim en az 3-4 tane gol uzun taçlardan defansın arkasına kaçırarak ya da uzun taçları Makukula'ya atarak bulmuşlar. Taçlarda da dikkatli olmamız lazım.

-------------------Leo Franco-------------------------

-------Baris Özbek------Mustafa Sarp----------

Alırız he türlü

Keita Sov

Geri
Üst Alt