TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Bence o tür maçlarda çok iyi oynamamızın sebebi konsantrasyonla ilgili,ciddiye alınan her maçta herşeyinizi verirsiniz,bugün Kayserispor ile oynayacağız o futbolun 10'da 1'ini bile izleyemeyiz çünkü o maç kadar ciddi maç değil futbolcuların gözünde acı ama gerçek,işte taraftar olup her zaman saldıran mükemmel futbol oynayan rakibini boğan bir takım izlemek isteriz,fakat bazen senin istediğin kadar oynayan oyuncu istemez,bugün maça gelince eğer Elano,Arda,Keita,Gio 11'de başlarsak ciddiye de alırsak fazla zorlanmayız,fakat defansta Emre Güngör sağ bek oynarsa Cangele oraları duman eder bunu da demeden geçmeyelim,Emre Güngör oynayacağına genç çocuk Serkan oynasın diye düşünüyorum!

Ciddiye aldigimiz her maci rakipden daha iyi oynadik onun icin ben Madrid maclarindan cekinmiyorum turu cok rahat gecicez gibi his var icimde

insAllah bizimkiler kayseri macinida ciddiye alirlar o zaman kazaniriz buaksam :2_thumbs_up_-_anima

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Ciddiye aldigimiz her maci rakipden daha iyi oynadik onun icin ben Madrid maclarindan cekinmiyorum turu cok rahat gecicez gibi his var icimde

insAllah bizimkiler kayseri macinida ciddiye alirlar o zaman kazaniriz buaksam :2_thumbs_up_-_anima

Zaten büyük maçları çok seviyorum,Atletico maçı harika geçecek ciddi diyorum,çünkü bambaşka bir Galatasaray izleyeceğiz,ciddiyetin tavan yaptığı maçlar vitrindir,oyuncular 1 hafta önce hazırlar kendini maça,uykusuna yemeğine,kondisyonuna herşeyine çok fazla dikkat eder,ve sahaya yansır bu,bugün de umarım güzel futbol izleriz!

allahım brezilyamı:))))

umarim dedigin gibi olur sinan.bugun degisik bir heyecan icindeyim gercekten allah yardimcimiz olsun

Zaten büyük maçları çok seviyorum,Atletico maçı harika geçecek ciddi diyorum,çünkü bambaşka bir Galatasaray izleyeceğiz,ciddiyetin tavan yaptığı maçlar vitrindir,oyuncular 1 hafta önce hazırlar kendini maça,uykusuna yemeğine,kondisyonuna herşeyine çok fazla dikkat eder,ve sahaya yansır bu,bugün de umarım güzel futbol izleriz!

Aynen en iyi örnek gecen sezon, Kocaeli'den 5 yedik 3 gün sonra Bordeaux'yu sahadan sildik :D

Futbolda sevinelim bari ya!Haydi ya!

news_manset_resim_vp_kayseri_gs01.jpg

Kayseri'de kritik randevu

Haftaya Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada giren Galatasaray ile lig dördüncüsü Kayserispor'a konuk oluyor. Yıldız isimlere sahip olmasına rağmen forvetsiz kalan İstanbul'un sarı kırmızılı ekibi, sakatlıklar nedeniyle çekinerek gittiği Kayseri'den en az hasarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Milan Baros, Harry Kewell, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Sabri'nin ardından Antalya maçında da yeni transferi Jo'yu kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, çok sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Hollandalı teknik adamın forvetlerin oynamayacağı Kayseri'de Atletico Madrid maçının provasını yapması bekleniyor. Güçlü rakibine 36 yıldır yenilmeyen Galatasaray'da Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Keita da kadroda.

Ev sahibinde ise Eren ve Shawky sakatlıkları, Ali Turan da kadro dışı bırakılması nedeniyle Galatasaray'a karşı forma giyemiyor.

KAYSERİSPOR-GALATASARAY

STAT: Kadir Has

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Gökhan Memişoğlu

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Serdar, Bayram, Aydın, Hakan Aslantaş, Gökhan, Saidou, Abdullah, Mehmet Eren, Makukula, Cangele

TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Neill, Servet, Caner, Barış, Mustafa Sarp, Dos Santos, Elano, Arda, Keita

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

Ligtv.com.tr - Haber - Kayseri'de kritik randevu

Bu maçı alacağımıza kesinlik ile inanıyorum !

Hadi rijkaard yap bi babalıkta keita'yı ilk 11 de oynat :D

GSTV de ilk yarıdaki maçın tekrarını veriyor,şuan 15.dakika gerçektende zehir gibi oynuyomuşuz,heleki barosu izlemek keyif verici.

Galatasarayımız'ın bugünkü Kayserispor sınavına nasıl bir ilk 11'le sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Baros ve Kewell'ın ardından hücum oyuncularında son fireyi Jo ile veren Aslan'da gözler yeni forvete çevrildi. Rijkaard'ın, Kayseri'de Keita'ya ileri uçta şans tanıması bekleniyor. Dün taktik çalışmada Fildişili yıldızı forvette deneyen Hollandalı hoca, Keita'nın arkasında Arda-Elano-Caner üçlüsüne görev verdi.

Sabri ve H.Balta'nın yokluğunda bekler bugün de Emre Güngör ve Uğur'a emanet olacak.

sabah gazetesinin yazısı..

Tekrar söylüyorum Keita oynarsa alırız oynamazsa kazanamayız.

Galatasarayımız'ın bugünkü Kayserispor sınavına nasıl bir ilk 11'le sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Baros ve Kewell'ın ardından hücum oyuncularında son fireyi Jo ile veren Aslan'da gözler yeni forvete çevrildi. Rijkaard'ın, Kayseri'de Keita'ya ileri uçta şans tanıması bekleniyor. Dün taktik çalışmada Fildişili yıldızı forvette deneyen Hollandalı hoca, Keita'nın arkasında Arda-Elano-Caner üçlüsüne görev verdi.

Sabri ve H.Balta'nın yokluğunda bekler bugün de Emre Güngör ve Uğur'a emanet olacak.

sabah gazetesinin yazısı..

çok güzel bir sistem olur. 4-2-3-1 şu an için hem savaşçı orta saha hem de ilerde pas yapacak 3'lü, artık keita da milli takımında attığı gole benzer birşeyler atar inşallah. yalnız elano nerede?

Geri
Üst Alt