TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

zor maç olacak. tahminim beraberlik; 1-1

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Rijkaard isterse oynatmasın Keita'yı tahammülümüz yok puan kaybına zaten -1'deyiz. Caner yoksa yerine Arda oynar onun yerine Elano, Emre Çolak oynar işte birileri önemli olan forvet. Cem sultan düşünülmeli artık.

İnşallah oynar, ne diyeyim. Ben daha önceki tutumunda dolayı oynatmayacağını düşünüyorum sadece.

YouTube - Galatasaray 2005-2006 Sampiyonluk

o zamanki ruh şimdide olursa başaramayacağımız hiç birşey yok

şimdi arkasından küfürler ettiğiniz hasan şaşı görüyorsunuz dimi? bir insan bu kadar gönülden bağlı olduğu kulübe neden laf söylesin mantığınız alıyor mu? hiç mi yöneticilerin,taraftarların suçu yok?

ugur - neil - servet - caner

sarp - barıs(ayhan)

gio elano arda

keita

kadro boyle supper :p :D

Eğer futbolcularımız Galatasaray'da oynadıklarını hatırlayıp kendilerine gelirlerse, bu kadar eksiğe rağmen kazanmamız sürpriz olmaz. Ama son iki maçı ölçü aldığımızda iç açıcı birşey söyleyemiyorum.

son iki maçtaki performansımıza ölçü alarak bu maça baktığımızda fark yemememiz mucize olur. gerçekçi olmak gerekirse forvetsiz bir takımla oradan çıkaracağımız bir beraberlik bile benim için başarıdır. olurda galibiyet olursa bu da katmerli kadayıf olur ki bunun için ciddi efor sarf etmeleri şart zaten.

----------leo------------

--neill emre servet uğur--

------barış ayhan-------

-----gio elano arda-----

---------keita----------

caner balta topal vs. yetişmezse böyle çıkmalıyız bence. m.sarp en azından 1 maç dinlendirilmeli..

Boyle cok gol yeriz renktash.

ilk yarıdaki kadromuz şöyleydi baros sakatlanmadan önce

sabri-g.zan-servet-balta

m.sarp-m.topal

arda

keita kewell

baros

çok mu gol yiyorduk

buna en yakın kadro o

Boşuna yırtınmayın:o.Rijkaard ne derse o.

ilk yarıdaki kadromuz şöyleydi baros sakatlanmadan önce

sabri-g.zan-servet-balta

m.sarp-m.topal

arda

keita kewell

baros

çok mu gol yiyorduk

buna en yakın kadro o

Çok gol yiyorduk tabi. Ama o zamanlar başarıyla uyguladığımız bir meziyetimizi de kaybetmiş bulunmaktayız. O da bol gol atmak. :o

Çok gol yiyorduk tabi. Ama o zamanlar başarıyla uyguladığımız bir meziyetimizi de kaybetmiş bulunmaktayız. O da bol gol atmak. :o

O zaman barış-mustafa sarp-ayhan ortasahasını izleyeceğiz.

haldun ustuneli de eleştirmek olmaz ama hadi jo avrupada oynamıcak bi şekilde idare ederiz dendi..hiçmi jo ya sakatlanırsa denmedi..ali turan ali turan tuturdular alsalardı ya bi turk forvet..2.sınıfa bile razıydım.

Ben sezon başındaki futbolu istiyorum.Yerine göre 3 yediğinde 4 atmak gibi.Hiç değilse seyrederken bu kadar azap çekmiyordum:(

........................leo.............

serkan....servet..............lucas......ugur

..........m.sarp..elano...ayhan....

gio..........................................arda

....................kader.keita....................

Şu kadro ruhunu sahaya yansıtırsa bu maçı rahat alır...

Ayhan yerine emre çolak da oynayabilir.

........................leo.............

serkan....servet..............lucas......ugur

..........m.sarp..elano...ayhan....

gio..........................................arda

....................kader.keita....................

Şu kadro ruhunu sahaya yansıtırsa bu maçı rahat alır...

Ayhan yerine emre çolak da oynayabilir.

leo yerine ufuk!..

Franco

Uğur Neill Servet Caner

Barış Sarp Elano

Santos Arda

Keita

ve bu kadroyu kurarken Rijkaard oyunculara şunu söyleyecek:Herkes gücünün son damlasına kadar rakibe bassın,presle boğmanızı istiyorum rakibi.Bu kadro maksimum faydayla oynarsa alırız bu maçı:2_thumbs_up_-_anima

içimden bi ses bu macta keita yedek oturcak ve bız kahrolcaz dio:)reikard'ın yapmadıgı iş deil..

leo yerine ufuk!..

Şu an için Leo daha tecrübeli ama maçın kaderini kaleci belirlemez bana kalırsa ortasaha ve forvet gerçek kapasitesini yansıtıp olayı Antalyadaki gibi mahalle maçına çevirmezse maçı alırız aksini düşünmek dahi istemiyorum...

Geri
Üst Alt