TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Banko 1 olacak bence maç.Takım hiç umut vermiyor:(Kazanırsak bence sürpriz olur...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Rijkaard kayseri'de keita'yı yedek bırakıcakmış! kaynak:kadir çetinçalı (DHA)

umarım böyle birşey yapmaz.. cezayı futbolcuya değil , takıma ve taraftara vermiş olur..

kayseri umarım kasap gibi oynamaz oyuncuları yeter ya nedir bu sakatlıktan çektiklerimiz. Bugün Spor servisinde izledim Antalyalı bir oyuncu Necatiye Jo nun işini bitirdik rahatız artık falan demiş nedir bu ya

Keita yi çok bekleriz ben sanmiyorum ilk 11de baslatacagini eyer onu direkt oynatirsa arkadaslarina yazik olur guven kaybederler hic bir oyuncu GALATASARAY'dan buyuk degildir herkes o formayi once hak etmesi lazim

kadro boyle olacak sanirim:

...........................Leo Franco..........................

Ugur U.............Neill..............Servet.........caner

...........................topal................ ...............

...............baris....................M Sarp.... ...............

santos.....................Elano........................ ...........Arda

.............................................. ..................

Ben sonuna kadar güveniyorum takımıma.. Gidip statta da destekleyeceğim yarın..

Keita yi çok bekleriz ben sanmiyorum ilk 11de baslatacagini eyer onu direkt oynatirsa arkadaslarina yazik olur guven kaybederler hic bir oyuncu GALATASARAY'dan buyuk degildir herkes o formayi once hak etmesi lazim

kadro boyle olacak sanirim:

...............baris....................M Sarp.... ...............

santos.....................Elano........................ ...........Arda

.............................................. ..................

kesinlikle katılıyorum.. ama riijkard böyle çıkartır sanırım..

...............elano....................M Sarp.... ...............

barş.....................santos........................ ...........Arda

Keita'ya ceza verilirse bu ceza takıma kesilir bunu bilsin yönetim.Madem izin veriyorsun o zaman ceza verme!

Keita bu takımın yarısı. Oynamazsa işimiz çok zor.

Renktaşlar bazılarınızı anlamakta zorluk çekiyorum.

'Keita yok. Geçmiş olsun.' ne demek yahu.

Zaten tek bir oyuncunun ayağına bakıyorsak. İşimiz yaş.

Sonuçta sahaya 11 tane aslan çıkacak ve aslanlar gibi mücadele edip kazanacağız.

Önce kendimizin inanması gerek.

keita yoksa 1 puan bile çoooook zor

Ahh ahh.1974TEN BU YANA yendik bu takımı şimdi ne haldeyiz yaa:rolleyes::rolleyes:

merak yok.Barçada ilk sezon 15. btirdi. Hep destek, TAM DESTEK!

iLK yarıyı yeni devirmiş ilk 11inden 9 futbolcusu sakat(sakatlarda iyileşmiyor yenileri ekleniyor) forvet ve orta sahasız takım LİDERİN 1 PUAN GERİSİNDEYSE

Rijkaardı yermek değil övmek lazım.Fener hiç sakatsız 43 puanlaysa onlar eleştirilmeli asıl!

:o

İlginç bir şekilde bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı..

Keita Galatasaray'da 5 oyuncu eder :D O yüzden Tsl üstü bir adam hemde fazlasıyla,bu adam disiplinsiz davranışta bulunduysa oynatma,ama sen adama izin verip,gelince oynatmıyorsan bu adama kastın var demektir! Hazır değil dedi Rijkaard,adam herkes uyurken maç kondisyonuyla geldi kaçamak bir cevap verdi orada,hocam işin çok zor haklısın,insan yönetmek kolay değildir ama gerçeği bazen söyle,yaptığı yanlıştı ceza verdik de,yok kılı döndü sinek ısırdı gibi bahaneler yakışmaz.

kesinlikle katılıyorum.. ama riijkard böyle çıkartır sanırım..

...............elano....................M Sarp.... ...............

barş.....................santos........................ ...........Arda

eger caner orda oynarsa cangele yıldızlaşır macta..

İşimiz çok zor.

Rijkaard mı güven vermiyor ? :eek:

Rijkaard güven vermiyorsa kim verecek ?

Mourinho, Ferguson, Wenger falanmı bekliyorsun.

Yoksa Skibbe veya B.Korkmaz ???

Senle şubat sonu görüşelim olur mu?

Aynı düşüncede olursan seni kutlayacağım.

boyle cıkalım 2 gol yeriz ama 3 tane atarız..herkeste karamsarlık hakim..mactan sora vay be takım isteyince oynıyabliomuş deriz inş. :)

leo

ugur neil servet caner

barış sarp

santos elano arda

keita

boyle cıkalım 2 gol yeriz ama 3 tane atarız..herkeste karamsarlık hakim..mactan sora vay be takım isteyince oynıyabliomuş deriz inş. :)

leo

ugur neil servet caner

barış sarp

santos elano arda

keita

Çıkabilecek en güzel kadro bu eldeki ve hazır oyuncular içinden çıkabilecek en ideal kodru bu ama kesinlikle böyle çıkmayacağız keşke bu kadro ile sahada olsak ama sanmıyorum.

Çok önemli bir maç. Takım çok sıkıntıda. Eğer kayıpsız atlatırsak bir anda her şey eskisi kadar güzel olacak. İte kaka alacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt