TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

son 2-3 macta pozisyon sayımız bu kadar azken eger macta keita'yı ilk 11 başlatmazsa rejkard,gelde agır tabirler kullanma sonra..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

boyle cıkalım 2 gol yeriz ama 3 tane atarız..herkeste karamsarlık hakim..mactan sora vay be takım isteyince oynıyabliomuş deriz inş. :)

leo

ugur neil servet caner

barış sarp

santos elano arda

keita

ben barışı 18e bile almam.emre çolak ı oynatırım daha iyi

Antalyaspor maçındaki gibi ne yaptığını bilmeyen futbolcu topluluğu olmaz inşAllah sahada

son 2-3 macta pozisyon sayımız bu kadar azken eger macta keita'yı ilk 11 başlatmazsa rejkard,gelde agır tabirler kullanma sonra..

rejkard kim ?

Türkçemize biraz daha özen gösterelim arkadaşlar.

rejkard kim ?

Türkçemize biraz daha özen gösterelim arkadaşlar.

allah aşkına taktıgın şeye bak ya:)ha i olmuş ha e ya.yabancı ismi yanlış yazmıs olabilirz gayet normal..turkce diosunda o kelime turkce deil kardeş....

Korkuyorum. 1 gün kaldı. Puan tablosunda 4 puanlık bir fark beni ürkütüyor.. Daha arkadan gelen BJK maçı var.

Arkadaşlar bana deseler ki 1 puan verelim. Hava da kaparım. 1 puan demek aradaki puan farkı 3 olacak demek.

Takım takımlığını ve ruhunu kaybetti. Acaba Denizlispor ve Antalyadaki kötü durumumuz bizi ateşler mi?

Futbolcular gurur ve onur mücadelesi yaparlarsa beli bişi olur.

Beni üzen yenilgi değil, bu inanılmaz kötü futbol.

...........................Leo Franco..........................

Neill............Emre G..............Servet.........M.Topal

...........................M.Sarp................................

...............Elano.....................ARDA....................

Keita........................................................Caner

..............................Santos................................

Bakın Rijkaard bu 11 i kurmak zorunda kurmazsa puan fln alamaz.

eğer bu kadroyla kayseri ye çıkılsın ,3-0 dan aşağı bir malubiyet olması imkansız.

yahu ps3 mü oynuyosun kardeşim topu ilerde tutmakmış 3 yesek 5 atarmışız falan .

kim top kapıcak kim baskı kurup rakibin oyununu bozucak ? rakip olmadan tek basına mı oynuycak ki böyle sıfır dirençli takımla sahaya çıkılsın ?

atmasyon kadrolar kuruyosunuz.

allah aşkına taktıgın şeye bak ya:)ha i olmuş ha e ya.yabancı ismi yanlış yazmıs olabilirz gayet normal..turkce diosunda o kelime turkce deil kardeş....

Söylediklerinden hiç bir şey anlaşılmıyor.

Anlayan arkadaş varsa bana çeviri yapabilirmi ?

sarplı ayhanlı barışlı ortasahayıda antalyada gördük

1.si Barış sağ açık oynadı.

2.si ben Ayhan-Sarp-Barış 3 lüsü mü oynasın dedim

3.Orda kastettiğim şey Emre Çolak lı bir orta sahanın top kapamayan-rakibe pres yapamayan bir orta saha oluşudur.

Söylediklerinden hiç bir şey anlaşılmıyor.

Anlayan arkadaş varsa bana çeviri yapabilirmi ?

rijkaard'daki i harfini e yazmışım..acayip kotu durdu dime sorun oldu bu senın ıcın:)sora turkçeyi guzel kullanalım demişsin ya kardeş, rijkaard'ın türkçe kelime olmadığını biliosundur umarım.. :) heralde yazdıklarımıda bi tek sen anlamamasın!..

rijkaard'daki i harfini e yazmışım..acayip kotu durdu dime sorun oldu bu senın ıcın:)sora turkçeyi guzel kullanalım demişsin ya kardeş, rijkaard'ın türkçe kelime olmadığını biliosundur umarım.. :) heralde yazdıklarımıda bi tek sen anlamamasın!..

Kardeş yanlış anlama ama hakikatten çok zor anlaşılıyor yazdıkların.

Kalbin kırılmasın ama biraz daha özen gösterirsen çok güzel olur.

galiba bu sezon için emre çolak'ı alisamiyende skor avantajını bulduktan sonra oynatmak daha hayırlı olacaktır..

1.si Barış sağ açık oynadı.

2.si ben Ayhan-Sarp-Barış 3 lüsü mü oynasın dedim

3.Orda kastettiğim şey Emre Çolak lı bir orta sahanın top kapamayan-rakibe pres yapamayan bir orta saha oluşudur.

ben neden sağ açıkta göremedim barışı.bir tane orta açmadı.kaptığı topu rakibe verdi.en azından emreyle elano isabetli pas yapıyor

Kötü veya iyi duruyor demedim.

Türkçe'yi güzel kullanmanı sadece tavsiye ettim.

Büyük ve küçük harflere dikkatli olmanı tavsiye ettim.

Tamam bu konuyuda keselim.

Burası kişisel atışma yeri değil.

Kardeş yanlış anlama ama hakikatten çok zor anlaşılıyor yazdıkların.

Kalbin kırılmasın ama biraz daha özen gösterirsen çok güzel olur.[/QUOTE

Tamam kardesim bundan sonra ozen gosteririm..Fazla devrik oldu galiba yazılarım:)

Kötü veya iyi duruyor demedim.

Türkçe'yi güzel kullanmanı sadece tavsiye ettim.

Büyük ve küçük harflere dikkatli olmanı tavsiye ettim.

Tamam bu konuyuda keselim.

Burası kişisel atışma yeri değil.

Tmm haklısın kardeşim..İkimizde galatasarayımız hakkında tavsiyelerde bulunalım!..

1.) Cümleye başlanırken büyük harf ile başlanır ve özel isimler büyük harf ile başlanır.

2.)Noktadan sonra büyük harf ile başlanır.

3.)"diosunda" değil diyorsunda olmalı.

4.)"deil kardeş....." değil kardeş olmalı ve dört nokta nereden çıktı orasını anlatırmısınız ?

1.) Cümleye başlanırken büyük harf ile başlanır ve özel isimler büyük harf ile başlanır.

2.)Noktadan sonra büyük harf ile başlanır.

3.) "biliyosundur" değil ,biliyorsundur olmalı.

4.)"bi tek" değil bir tek olmalı.

5.)"anlamamasın" değil anlamamışsın olmalı.

Türkçeye dikkatli kullanım , diğer üyelerimiz ne güzel kullanıyor sizde güzel kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Hadi aslanlar alın şu maçıda yine çıkışa geçelim.

ben neden sağ açıkta göremedim barışı.bir tane orta açmadı.kaptığı topu rakibe verdi.en azından emreyle elano isabetli pas yapıyor

Kardeş Barış hangi maç göze batan bir futbol oynuyor ki, sıradan bir futbolcu açık pozisyonunu kaldıramaz ki Barış kaldıramıyor zaten.

Antalya maçında da görememen gayet normal.Bu tarz oyuncuları defansif yönde kullanmak en hayırlısı.Press yapsın,koşsun,rakibin pozisyonunu bozsun fakat iş yaratıcılığa gelince orda işler karışıyor işte.

Zaten sağ açık-sol açık oynayan futbolcunun hızlı-yaratıcı olması lazım ki oranın hakkını versin.Bunun en belirgin özelliği Keita zaten nasıl açık oynanır gayet iyi gösteriyor.Neyse...

Geri
Üst Alt