Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.946
- 0
- 311
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00
Özgür akıllı olsun
Özgür akıllı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç gününe gireli 2 saat 40 dakika olmasına rağmen topic neredeyse 1000 mesaj aldı. İlginç bir ayrıntı, genelde sadece Fenerbahçe maçları bu kadar post alırdı. Bunun nedeninin takımın son oyununun çok kötü olmasına bağlıyorum.
leo
uğur****servet****neıll****caner
topal
elano***********sarp
gio*********keita**********arda
bu kadro bile tsl liginin üstünde bi kadro.
Bu maç Arda'nın performansı çok önemli. Son maçlarda resmen döküldü. Eğer bu maçta da toparlamazsa işimiz çok zor.Çünkü Keita yeni geldi ve alışık olmadığı bir mevkiide oynayacak, Gio da daha alışamadı. Elano zaten hep ortalama oynuyor. Arda'nın performansı belirleyici olacak.
Beraberlik bana da iyi sonuç gibi geliyor. Eksiklerden dolayı değil. Takımın oyun kurgusu çok bozuk. İsteksiz ve tutuk bir görünümü var. Bekleri oyuna giremiyor. Kanatlar çalışmıyor. Orta saha pas yapamıyor.
Merkez Hakem Komitesi’ni ve hakemleri uyarmak Sayın Adnan Polat’ın hakkı da değildir, haddi de değildir. Bu açıklamalar bir hak arayışı olamaz, olsa olsa bir haksızlık isteğidir.
Sayın Polat bilmelidir ki, yıldız oyuncuya ve sakatlanmış yıldız oyuncuya sahip tek kulüp Galatasaray değildir. Her zor maçtan önce rakibi, hakemi baskı altında tutma gayreti futbolun temiz yüzüne leke vurmaktan, rakiplerini Galatasaray’a karşı tahrik etmekten, futbola zarar vermekten başka bir şey olamaz.
Kayserispor Kulübü
birinin bu denyolara dur demesi lazım artık değil mi ?![]()
Salak lan bunlar yemin ediyorum salak. Fifa'nın yıllardır bas bas bağırdığı konuyu dile getirmiş başkan . Ama adamlarda kafa yok ki lafı nerelerinden anlamış sığırlar!